Graphilla.com :: Преглед на тема - Slab resultat - primer

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Slab resultat - primer

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 10:39 am    Заглавие: Slab resultat - primer Отговорете с цитат

Postvam tazi tema, ne zashtoto sam popadnal v niakavo sastoianie na resignacia, a zastoto preceniavam, che e redno nesshtata da se pokazvat takiva, kakvito sa - da si ima i hubavo i losho.
Ot dosta godini se zanimavam samo s graphic design, imam dosta uspehi, imam i dosta provali. Reshih da pokazha edin primer, v koito, spored men, ot neshto stoinostno, zalitnahme kam neshto, koeto az lichno ne odobriavam. Tai kato procesat e dvustranen mezhdu klient i avtor, az reshih da se nabutam s cialata otgovornst za krainia resultat, shtot v kraina smetka, v patentnoto men me pishat za avtor po vsichkite im bumagi.

Predi vreme vleze pri men zadanie za etiket za mlado vino pod targovska marka ZEILA - tova e niakakva starotrakiiska duma, koiato oboznachava to4no takav tip vino. Super, horata biaha porovili dosta, biaha se zadalbochili i izmislili hubavo imence. Az se entusiazirah i napravih proekt za Zeila-ta, taka, kakto na men mi haresva (liavata butilka). Nito etiketat, nito izpisvaneto Zeila biaha niakakva revoliucia v graphic designa - prosto prilichno i civilizovano si biah svarshil rabotata, taka che da sme adekvatni na zadanieto i da ima osezaema harakternost na celia prosdukt.

Posle zapochna hodene po mykite.
Vsichko trygna ot tova, che Zeila ne mozhe da byde zapazena... imalo veche takava registracia....
Aide da mi izmisliat novo ime - stigna se do Sarva (mezhdu drugoto po edin predishen variant na Sarva biah pusnal otdelna tema, no ne pomnia kak se kazvashe). Loshoto ide ot tam, che horata mnogo sei haresaha etiketat Zeila i iskaha prosto da podmenim Zeila sas Sarva....:-)))
i pak da e all the same...:-))))
e niama da vi obadia kolko lista hartia izpisah s tazi Sarva, kolko gimnastiki i natamniavanki biaha - ne i ne!! prosto toia nadpis Sarva po nikakav nachin ne mozhe da zamesti dinamikata i tektonikata na simvolite v zeila. na men ne che ne mi beshe iasno from the vry beginning, no, ponezhe sam savesten i reshih da opitam dokrai - e... vizhda se, stroshil sam si glavata.
Pone klientat e mnogo dovolen, za razlika ot men.
Vinoto e mnogo interesno - ako go vidite, kupete si go, nezavisimo ot slabia mi redeseign na prilichnia mi originalen design:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
deffecto

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:17 pm    Заглавие: 2 Отговорете с цитат

що бе мен и двете ме кефят, иначе си прав да
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
epixs

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vtoriat e zhiva tragedia! i otkam typo i otkam kopozicia na typoto spriamo formata na etiketa i otkam izlachvane - slabo!

da ne zadalbavam i v drugi detaili, che tam ima mnogo za pisane:-)...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
borkin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на sarva се е получило едно Е между a и R
epixs

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sarva e edno goliamo vizualno nedorazumenie:-))) zad koeto stoia az:-(
Върнете се в началото
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам, след като са сменили името и т.н. са ти убили вдъхновението и затова се е получило така.
mucho

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

я самурайски вина ;) ...

... тайпото на Сарва и Зейла наистина е зле, не ми допада а и стилистиката им не ми се връзва с останалата част от етикетите ... отделно на червения фон ми е прекалено активен ... иначе самата форма на етикета ми допада
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
epixs

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

type-a Zeila ne e zle - ako imash predvid, che ne ti haresva - ok, no opredelenieto zle e netochno po smisala, v koito go podbnasiash.
type-a Sarva e zle - nezavisimo dali ti haresva ili ne:-)
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И двете не ми харесват. Не ги усещам като за вино.
Зеилата ми идва много тънък шрифта.
На Сарва стърчат много опашки от буквите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mucho

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Зейлата сама по себе си не е зуе, но на мен лично някак си не ми се вписва с виното като тема (разбира се аз не разбирам особено, да не кажа никак от този бранш, тъй че може и да бъркам) и все пак подобна стилистика на изписването по ми подхожда за заглавка в някой комикс например ...

... а пък Сарва си зуе та зуе, както и да го сучем ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
epixs

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

losha rabota!
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2007 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не иска да се обиждаш, но много слаба работа... на фона на това което съм виждал от теб...тези неща не са за показване. Лично на мен не ми допадат нито като имена за вино, нито като типография (слабо четивно, неясна композиция, раздробено)..имаш сила в хенд типографията..тва тука изглежда като 5 минутка. Формата на самия етикет, колкото и футуристична и модерна да е, не ме радва. Да не говоря за бекграунда с логото на Драгомир. Не се съмнявам че можеш далеч по-добре!
epixs

МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 8:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne se obizhdam - nali za tova go pokazvam - ne za hubavo, a za losho:-)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети