Graphilla.com :: Преглед на тема - Zashto da ne e bulgarskoto?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Zashto da ne e bulgarskoto?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 3:03 pm    Заглавие: Zashto da ne e bulgarskoto? Отговорете с цитат

Imashe edna velika reklama na edni poznati maloumnici, koiato zvucheshe taka:

"Zashto da ne e bulgarskoto? Zashto da ne e pri nas? .... Elate i shte razberete zashto!"

Ta v toz red na maloumie...

DEJSTVIE Ivo: Vavedenie
Razopakovah edna novichka peralnia, montirah si ia, kakto si mu e reda. Estestveno tia imashe markuchi i t.n. No az si imah edin drug markuch, nashenski deto si go kupih za vseki sluchaj, da ne se motam po praznicite po zatvoreni magazini ako neshto se precaka.

I togava napravih greshkata na denia. Izbrah da sloja nashenskia si markuch kupen za 1.90 LV ot mestnata "jelezaria i boJ". Mi.... greshka.

DEJSTVIE IIro: Nabirane na oboroti
Vrutnah 2 peralni - chudno pere, chudno varti, chudno pee kat svarshi... No trakashe dokat varteshe na visoki oboroti ta reshih da ia niveliram po precizno...

DEJSTVIE IIIto: (vinagi predposledno) Kulminaciata
Navel sum se az kat alkoholik nad mivkata na sasedkata v 6 sutrinta... i vartia krachetata na peralniata. Vdigam pogled i gledat tam, kadeto e varzan markucha za 1.90LV neshto kapka se obrazuvala. Vikam "hmm - da go zavartia posilno negovata koja?". Uvi misulta mi be bavna v sravnenie s tova, koeto se sluchi. Dokat se chudia kak da go zategna - veche se stichashe obilna struia voda po markucha. Oshte 3 sec pokasno me bieshe cialoto naliagane na ViK-to v nosa, a az veche biah prehvarlil vsichki avarijni situacii v glavata i biah se dosetil, che najblizkia kran za spirane na vodata e 3 etaja ponadolu zakliuchen s kliuch. I peralniata pri men NE E v baniata i NE E v "mokroto...

DEJSTVIE IVto: ( i to vinagi predposledno)
Sled 2-3 kofi subrana voda po poda i edin sasipan ancunnnng (ma kak me kefi taia duma) - az gledah vnimatelno gadnia vnosen markuch deto si idvashe s peralniata dali niama da mi pogodi sashtia nomer. Pusnal sum 3ta peralnia i otvreme navreme nebrejno bia po edin lek kuch na markcuha s ideata da predizvikam vseki defekt da se pokaji v pulnia si bliasuk dokat sum tam. Mi za sega se darji gadnata vnosna tvar. I taj kato znam che vsiako takova bedstvie e predposledno - da znaete che istoriata niama kraj i shte se pishe rano ili kasno pak.

Mi az taka posreshnah nedeliata, a vie?

I ne - ne se izviniavam za gadnata vnosna latinica. I ne i dokat ne proizveden polachena nashenica.
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kафето,цигарата и на терасата...пуф паф!От там на татък тръгна на зле....!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nub

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mani mani ot domashnite prikliuchenia winagi naj otblyskwasto mi ebilo wsichko swurzano s WIK.:(
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дразнещо хубав ден - адски готини хора, хубаво снимане, много красиви места от прерасната страна, в която живеем... абе, дразнещо хубав ден - после могат да са критични следващите, ако не са същите е мнооого дразнещо, щото бледнеят...

Като се замисля - и съботата беше сходна с неделята, хм, как ще се кисне в София идните дни не ми е ясно, да се оплача...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И още нещо - подобен проблем с пералня и нашенски маркуч (е, не беше от Своге) и аз имах миналата година - водопроводчика после рече, че тия маркучи не трябва много да се затягат, че от това идвала белята...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Нед Апр 08, 2007 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми е малко чудно защо след като едно нещо си си го купил с оригинални части комплект по каква причина си решил да му навираш съмнителен маркуч? Защо ще поправяме работещи неща??
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Пон Апр 09, 2007 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
На мен ми е малко чудно защо след като едно нещо си си го купил с оригинални части комплект по каква причина си решил да му навираш съмнителен маркуч? Защо ще поправяме работещи неща??

da de da i az tova se pitam. prosto lachenia markuch beshe uvit v 8 opakovki 15 lepenki i zavrian v niakade po ktuiite na peralniata, koito biaha puk zavriani v neia, dokat drugia beshe hvanat s lastik i go noseh v rukata. Pusti murzel.

Tova za navivaneto e generallno pravilno - ne se opitvajte voobshte da navivate takuv - ot tam trugvat problemite :_)
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 09, 2007 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за такава поезия след битов инцидент определено се иска талант;
аз просто щех да псуем
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А сигурно ли е че е Български, а не китайски? Щото за лев и 80 малко ми се струва да е произведено в БГ.
RG®

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 12:42 pm    Заглавие: Те! мислят за всичко! Отговорете с цитат

themagician написа:
... dokat ne proizveden polachena nashenica.

Луд умора нема!

http://www.metodii.com/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети