Graphilla.com :: Преглед на тема - S>T>A>L>K>E>R3985168454-6265622@##($

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

S>T>A>L>K>E>R3985168454-6265622@##($
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DeBreen написа:
... за 20 минути игра не е коректно да се дава компетентно мнение. Изиграйте я и тогава може да си говорим, да се плюе и иронизира е най-лесното.

Като човек, който е изиграл 90% от всички FPS-та през последните 10 години, смятам че мога да си позволя мнение и след 15 минути игра, да не говорим за 2 дена мъки.
Ти ако изиграваш цялата игра за да си кажеш накрая "мда, тъпа беше...", значи имаш твърде много свободно време. Отделен е въпроса, че куцото AI, ужасяващо дългото зареждане и ниския реализъм не вярвам да са оправени в по-горните нива...

Мнението ми в случая е отрицателно, не защото не си падам по такъв тип игри, ами точно защото си падам, но мразя да са кофти реализирани. В STALKER недомислените и кофти реализирани неща за мен надделяват над атмосферата и сценария.
ovendelon

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
* Living-and-breathing world: virtual monsters and stalkers migrate around the Zone, similarly to the player they are preoccupied with day-to-day things – feeding, fighting, looking for prey, trading, sleeping, taking rest
* Freedom of movement around the storyline, limited only by the player’s will and abilities
* The world of post-Soviet environment
* Authentic objectives of the Chernobyl exclusion zone – the power engineers city of Pripyat, Chernobyl NPP, Chernobyl-2 complex of over-the-horizon detection and more
* Atmosphere of eerie mystery and constant danger
* Multiple game endings
* System of weather effects and dynamic day & night shift
* Photo-realistic graphics, adding to the game atmosphere immersion
* Realistic ballistics, extensive arsenal of real weapon prototypes
* Unique multiplayer modes implemented within the game entourage – artefacts collection, anomalies, radiation, weather effects, day & night change etc
* Extensive map editor possibilities for multiplayer gaming

е никсъне, тоя път не си прав, братче :) пуснах това горе, защото малко си избързал с преценката, а тия фийчърс донякъде обясняват защо.

Оръжията, ако удряха точно там, където ти е мерника играта само щеше да загуби - нямаше да има престрелки, просто се скриваш, залагаш курсора - и хедшот. А такива се правят, дори и с най-лейм пистолета. Аз самият съм доволен от оръжията, дори играх твърде дълго само с АК-то, точно такова си го спомям: подскачащо и неточно.

АИ-то. животните наистина си имат ареали, и наистина много пъти ми се случи да изтрепя 2-3 кучета, а другите да ги хване страх и да бягат. И ми хареса, че навсякъде из зоната някой се маризи с някой, дали НПС срещу животни или просто фракции, забавно е - има живот. Ако си играл на ниска трудност със сигурност са глуповати. Но на по-високите са много добри, и то не защото бият глави от 1 км, а защото обикалят и правят номера, или поне моите не минават - примерно да се каширам някъде и да ги викам един по един за изтребване. Все се намира някоя гад да те врътне отстрани.

за нелинейността: те самите си казват "брат скрии патлака" ако идеш с насочена пушка - ще те гръмне :) нормално да си се сбил с някй дето не е трябвало.

мързи ме да пиша повече за това с две думи:

играта ужасно ме кефи. отдавна не ме беше грабвало нещо по тоя начин, и да седа и да бера страх и да ми се опъват нервите до последно. Вярно че съм фен на постапокалипсиси, фен съм и на стругатски, но руснаците са избили рибата с това нещо. След него само crysis сигурно ще ме впечатли.

а да: и феновете на ЛОЛ не виждам защо изобщо се хабят да четат тука, сталкер определено няма да се понрави на любители на елфско-хомо-тамагочи :PP
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

геймъри... :)))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="ovendelon"]
Цитат:

а да: и феновете на ЛОЛ не виждам защо изобщо се хабят да четат тука, сталкер определено няма да се понрави на любители на елфско-хомо-тамагочи :PP

Хахахахаххухухухухух...Само да вървеше Сталкера кат хората на по куци машини и WOW и сичко щях да остая!Па за Крайзис-а не точете много лиги че ми се струва само енджина ще е добър,другото ще е посредствено или кофти реализирано както Farcry, но това не ми попречи да я мина 3-4 пъти....мухахахаха :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

играта е наистина уникална и интересна , за мен е най-добрата игра излизала близките 2 години :)

но това тук много ме разтревожи , малко ми падна мнението за братята :)

http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449/
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ги бяха бутнали поне малко,па те copy/paste директно...хахахаха забавно :)
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз нямам нужда от агитация и разяснения :-)
Чаках я с огромно нетърпение тази игра, наясно съм с абсолютно всичко, което тя би трябвало да предлага и бих си затворил очите за доста неща. Явно, че за да остана разочарован, има съвсем основателни причини.

Мога само да се радвам, че на вас ви е харесала.
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n <-- mnogo tochno kazano ... spesti mi pisane ;]
2S384U

МнениеПуснато на: Нед Апр 22, 2007 6:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

eto ia igrata...

http://darkmessiahgame.uk.ubi.com/

kraino vreme beshe za neshto takova

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети