Graphilla.com :: Преглед на тема - Graphilla сБИРкА пролет 2007 - обратното броене започна...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Graphilla сБИРкА пролет 2007 - обратното броене започна...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Кабинетът обяви 30 април (понеделник) и 25 май (петък) за почивни дни. Те ще се отработват на 21 април (събота) и 19 май (събота).

Лоша раута ;/
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Аз обмислям да как да си направим боен клуб - всички спорове в Графила ще могат да бъдат уреждани на ринга, а за тренировка ще направим чучела на шефовете на графилци (Rot, на твоя шеф да му правим ли чучело!?)...

ima boen klub v sofia
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
Цитат:
Кабинетът обяви 30 април (понеделник) и 25 май (петък) за почивни дни. Те ще се отработват на 21 април (събота) и 19 май (събота).

Лоша раута ;/

Именно, вероятно ще се наложи бънджито да отпадне, а кръчмата да е след работа за тези, които работят.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех тъкмо се навих за бънджи и глей какво стана..... А който не е на работа?
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Апр 10, 2007 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Просто няма да е честно спрямо хората, които работят тоя ден... ще се наложи да го оставим за друга сБИРкА, жалко.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еее много зле, нищо ш' ходя сам да си скачам
Върнете се в началото
Viktor M.

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Просто няма да е честно спрямо хората, които работят тоя ден... ще се наложи да го оставим за друга сБИРкА, жалко.
Какво значи не честно? който може идва който не може ОК. другата сбирка друго мероприятие. Това че, някой няма да може да дойде не означава че, трябва да го отложим. Напълно съм несъгласен с теб! Ако има друга причина да не се състои - кажи.
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
.......Това че, някой няма да може да дойде.......

Е то "някой" май е мнозинството :))))))) Айде сега :)) И на мен ми се скача принципно ама мнозинството има заплати да заработва ;)))))))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

МнениеПуснато на: Сря Апр 11, 2007 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мразя да се развивам...
В крайна сметка каквото стане.
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Винаги съм смятал, че кабинетът ни мрази. Явно има къртица във форума ни. Това е единственото логично обяснение на въпроса "Защо 21-ви стана работен ден"
А сега сериозно, не мисля, че трябва да се отлага бънджито. Толкова хора вече се навиха... Ама знам ли, може да греша
dreamer

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Врабчев и аз се навих ама замисли се, като се откажат 90% щото са на работа си мисля че е логично да се отложи :)))))))))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

21-ви е по принцип ден в календара за Витиня на СК "Вертикален свят" - реално, всички могат да идат да скачат след като се обадят по телефона на клуба, просто не смятам, че би било уместно да го направим като графила-мероприятие - не е честно спрямо работещите на тоя ден, които не само ще работят в събота, ами и ще си викат "Иххх, а ония гадове сега скачат...".
Това изглеждаше като единствената адекватна дата този месец - не е Великден или 4-те почивни покрай първи май и е в календара за скокове - е да, ама не, моя грешка - ще се постарая за следващата сбирка да няма такива изцепки, sorry.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ясно е, че замисленото масово самоубийство на графилци няма да се състои. Който иска отива да скача сам, или го оставяме за друг път.

Само, че има едно малко проблемче. Бат Ви snooper, в момента се чувства леко виновен, за това че не е предвидил точната дата. Аз смятам, че няма за както да се извинява, даже мисля, че всички трябва да му благодарим за положените усилия и организация, и за това, че искаше да ни мята групово от моста :)

Е, snooper-e, тенк ю ! :)
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
Ясно е, че замисленото масово самоубийство на графилци няма да се състои. Който иска отива да скача сам, или го оставяме за друг път.

Само, че има едно малко проблемче. Бат Ви snooper, в момента се чувства леко виновен, за това че не е предвидил точната дата. Аз смятам, че няма за както да се извинява, даже мисля, че всички трябва да му благодарим за положените усилия и организация, и за това, че искаше да ни мята групово от моста :)

Е, snooper-e, тенк ю ! :)

Хубаво го рекна! Подкрепям! :)
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Апр 12, 2007 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига, че сълза пуснах бре!

Благодаря ви! Но нека не разводняваме темата, ситуацията е тъпа - факт.

Ние всички сме малко сбъркани, но това не ни оправдава да сме шемети, ала както казва вече покойният Кърт Вонегът:

Ако наистина искате да нараните родителите си, но не ви стига смелост да сте хомосексуални, то захванете се с изкуство.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети