Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Squall

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 12:54 pm Заглавие: |
|
|
atmos написа: | Много е гот тая последната гад и единственото, което не ми харесва е това, че не може да се разбере какъв е точно мащаба и.
Няма ги онези дребни, разпознаваеми елементчета, които да ми подскажат, че това е гадина с колосални размери или пък обратното.
Тва е лично мнение де.
|
Atmos-че теб ти бедна фантазията dude ))))))))
лично мнение...))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 2:02 pm Заглавие: |
|
|
wolfhunter написа: | atmos написа: | Много е гот тая последната гад и единственото, което не ми харесва е това, че не може да се разбере какъв е точно мащаба и.
Няма ги онези дребни, разпознаваеми елементчета, които да ми подскажат, че това е гадина с колосални размери или пък обратното.
Тва е лично мнение де.
|
лично мнение...))) |
Ти остави на атмос фантазията той е МАСТА не му бери грижа и е прав за мащаба .. иначе готина твар _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз се сетих за мащаба ама след кат я бях пльоснал вече в темата! :)
Малко по-голямо е от висок човек.Можете да си го представите....:)
Тенкс на всички!
TO BE CONTINUE...SOON! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 6:55 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Bio написа: | а защо наистина търсите все нещо?
тука де е концепта ?
твореца има само и единствено полза от "освобождаването" от рамките на това кое какво е и защо е такова..
не всичко е Concept Art нали? |
много добре го каза Bio....
това исках и аз да кажа- така му дошло на твореца, така го направил!!!
всичко останало е бла, бла и работа на критиците.... |
хехех всъщност, много любимият ми г-н Дали е казал че рисува сънищата си 1 към 1, та ак о някой каже че в нещата му няма концепция жестоко се лъже, защото сам по себе си сънят е повод и част от концепцията на твореца да изгради творбата. а стила се нарича сюреализъм именно заради това, защото се създава една субективна реалност, която обаче никак не е безидейна.
сега онтопик, емпати мерси за инфото, много неща сега почнах да ги виждам и определено ми стана още по-интересен гада..
био, точно тук за това според мен трябва да търсим концепта, тъй като самата тема , както я описа Емпати е с информация за един свят който той си създава..
а ся дано няма сърдити..
Хер Емпати.. Прав ли съм?..:)
успех с хавите давай още _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | maceman написа: | Bio написа: | а защо наистина търсите все нещо?
тука де е концепта ?
твореца има само и единствено полза от "освобождаването" от рамките на това кое какво е и защо е такова..
не всичко е Concept Art нали? |
много добре го каза Bio....
това исках и аз да кажа- така му дошло на твореца, така го направил!!!
всичко останало е бла, бла и работа на критиците.... |
хехех всъщност, много любимият ми г-н Дали е казал че рисува сънищата си 1 към 1, та ак о някой каже че в нещата му няма концепция жестоко се лъже, защото сам по себе си сънят е повод и част от концепцията на твореца да изгради творбата. а стила се нарича сюреализъм именно заради това, защото се създава една субективна реалност, която обаче никак не е безидейна.
сега онтопик, емпати мерси за инфото, много неща сега почнах да ги виждам и определено ми стана още по-интересен гада..
био, точно тук за това според мен трябва да търсим концепта, тъй като самата тема , както я описа Емпати е с информация за един свят който той си създава..
а ся дано няма сърдити..
Хер Емпати.. Прав ли съм?..:)
успех с хавите давай още |
Истината е някъде там,нали знаете...точно между облаците след синьото небе! :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 11:56 pm Заглавие: |
|
|
Кажете си мнението, струва ми се че нещо не е у ред тука!За тва на етап я пускам,обикновено нямам този навик! :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:53 am Заглавие: |
|
|
DJ.. изобщо не знаеш за какво говориш, честно
Empathy, тва последното е гот тръгнало. Има атмосфера _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | DJ.. изобщо не знаеш за какво говориш, честно
Empathy, тва последното е гот тръгнало. Има атмосфера |
живо здраво био, наздраве..
Емпати, давай нататък композицията и ъгъла са мн интересни:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
наздраве и от мен,
чакаме прогрес за картинката _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
според мен пък картинката изтича много яко наляво. еднаквия наклон на камерата и тялото на...хм, нещото отпред със сигурност не помага да се оправи това впечатление.
Иначе паяка е много материален, хубаво е станал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:19 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg реално го има тоя момент с изтичането но като че ли не тва най-много ме притеснява!Прблема с изтичането се получава от прекалено многото чернотия в десния край и само едно светло место горе в ляво,от тва е според мен.От половин месец само я гледам и не мога да разбера кво и куца...бах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 6:15 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | wolfhunter написа: | atmos написа: | Много е гот тая последната гад и единственото, което не ми харесва е това, че не може да се разбере какъв е точно мащаба и.
Тва е лично мнение де.
|
лично мнение...))) |
Ти остави на атмос фантазията той е МАСТА не му бери грижа и е прав за мащаба .. иначе готина твар |
знам бе тук повечето сте само МАСТААААААА и Адвокати
За последната работа-разработи я малко в детаили щото трьгнало е внушението и изведнаж си го спрял инач хубаво )
сори за предходния спам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Тъй почнах си пак черно белите драсканици.Тва е "ентранса към Мордор" ;).Другите утре щот imageshack-a много се еб.ва и не ще да ги качва...:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 1:18 am Заглавие: |
|
|
мащаба кефи яко :) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 2:30 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Много ме радваш какви мащабни неща правиш,човече ... Пускай още. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 11:33 pm Заглавие: |
|
|
приятни нещица, макар да ми стоят на ниво скица всичките. смятам, че това идва от факта, че и на преден и на заден план, рисунките ти са твърде пуфкави, някак. може би, ако разграничиш плановетв с различна твърдост ще добиват по-завършен вид.
разбира се, ако така си ти харесва, забрави какво написах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 11:56 pm Заглавие: |
|
|
profesor moshe nik написа: | приятни нещица, макар да ми стоят на ниво скица всичките. |
Те са си скици... ...дори не е и спийд пейнт! :)
btw ся кат погледна първата от последния пост и ми навява някви асоциаций със sinсity |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 12:03 am Заглавие: |
|
|
...така, да добавя нещо...
разгледах ти темата от първата страница до тук и стигнах до извода, че бъркам. имаш усет към това как да изведeш една композиция до завършен вид. явно e, в последните неща - от тази страница - си на етап скица...
мога да добавя само - имайки предвид и останалите ти работи от предните страници - като цвят са ми прекалено сурови и на кич ми отиват малко. но това е лична преценка... предполагам, че е въпрос на личен вкус. и друго.. бягаш от показването на човешка фигура. предполагам, че е защото:
1. не ти е кеф да рисуваш пипъл
2. не можеш
ако не бъркам и смяташ, че имаш какво да понаучиш: http://store1.data.bg/mlm/BAMMES/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|