Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 11:48 pm Заглавие: Нац. Худ. галерия - Френски творби |
|
|
Днес бях в националната худ. галерия (като сервитьор) и реших да снимам творбите на вашите френски колеги за да ви ги покажа, тъй като ми направиха голямо впечатление:) Моля да ме извините за лошото качество на снимките (снимани са с гсм).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 3:39 am Заглавие: |
|
|
Мно крапец има. Не стават за мен.
Самоцелни. Маниерни. Нема месидж. Нема емоция |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
nub написа: | Мно крапец има. Не стават за мен.
не знам кви френски творби са докарали, ама не е тва френското съвременно изкуство. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Мда още крапец.
Не знам ма имам чувстото че кой не мое прави нещо му слага "Арт" етикет и го плеска в галерия:)))
Лично мнение, субективно е.
Може некой с "оворени сетива" да са вдъхнови и да почувства нещо.
Аз явно съм неккъв Циборг вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 4:46 pm Заглавие: ! |
|
|
Bio написа: | nub написа: | Мно крапец има. Не стават за мен.
не знам кви френски творби са докарали, ама не е тва френското съвременно изкуство. |
Аз не знам какво е, и кое е, съвременното френско изкуство, но преди 10-тина години, една приятелка, дето учеше във висшето парижко училище по изкуствата, не помня как се казваше, дет сичките там учат, та, тя ми разказва, как в някакъв част по импровизация, пърформанс, един от съкурсниците излязал, купил една сурова телешка глава и правил секс с нея пред всички...
И как всички тези бъдещи френски представители на изкуството били страшно учудени, че тя се възмутила и излязла от аудиторията.
Та така... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 4:47 pm Заглавие: ! |
|
|
Час, разбира се... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Двама сноби си разговарят в ресторант:
- Ех, направо ми идва да стана и да си свърша голямата работа върху ей тая маса. - казва единият.
- Никой няма да те разбере. - отвърнал другият. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 6:12 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | Bio написа: | nub написа: | Мно крапец има. Не стават за мен.
не знам кви френски творби са докарали, ама не е тва френското съвременно изкуство. |
Аз не знам какво е, и кое е, съвременното френско изкуство, но преди 10-тина години, една приятелка, дето учеше във висшето парижко училище по изкуствата, не помня как се казваше, дет сичките там учат, та, тя ми разказва, как в някакъв част по импровизация, пърформанс, един от съкурсниците излязал, купил една сурова телешка глава и правил секс с нея пред всички...
И как всички тези бъдещи френски представители на изкуството били страшно учудени, че тя се възмутила и излязла от аудиторията.
Та така... |
ми именно. не виждам никой да чука животинска глава на тея снимки :)))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|