Graphilla.com :: Преглед на тема - Пчелна смърт

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пчелна смърт
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Съб Апр 21, 2007 10:50 am    Заглавие: :-))) Отговорете с цитат

ValBo написа:
maceman написа:
тука стана кат на сектантска среща бе....бах тия призиви, бах таа съвест :)))

Да се чудиш . що при толкова съвестни чистници пред блокове е бунище;-)

Алооо... Двамата...

:-Р
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Съб Апр 21, 2007 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ААА RG®
За твойте години, добре си излязъл
все пак малко са графилци, дето като теб помнят кога изграха Битълс;-Р
RG®

МнениеПуснато на: Съб Апр 21, 2007 11:01 am    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Дет вика Тутси, аааа, Фата, де...

Съм набор на Диоген!

Па вие сте ми новобранци!

Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
CO2 се получава в резултат на затопляне. Всеки химик ще ти го потвърди това :)
....
И няма да е зле да не чакаме информацията да идва при нас, а ние трябва да я потърсим ;) :)

Много е красиво че мислиш така, само дето учените всъщност смятат обратното. Газовия анализ на ледове с възраст до 450 000 години показва много точно как се движат във времето нарастващата концентрация на СО2 и покачването на температурите. Факт е, че увеличаването на CO2 в атмосферата ПРЕДХОЖДА затоплянето, а не обратното.

Има правени спътникови карти на концентрацията на СО2 в атмосферата - ми над океаните е чисто... за сметка на това САЩ, Европа, Япония са като гнойни язви. Така че и приказките за това как природата произвежда повече СО2 от нас - не са верни.
Да не говорим, че това, което произвежда природата - тя си има начини да го балансира, докато дисбаланса внасян от нас обърква нещата генерално.

От друга страна те разбирам, защото и аз бях скептик по този въпрос в продължение на години, докато не установих, че научната общественост е в паника по въпроса и за разлика от много други теми - тук са почти единодушни. Та е време човек да седне и да се запознае с въпроса, защото нещата са яко FUBAR.
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Може и някой да го е казал преди мен де, нямах нерви да чета всичко но..... Видях мнение за маймуните, еволюцията и т.н. Замислете се обаче кога еволюцията е затривала биологичен вид.... даже стотици видове за 100г????? Обикновено има мутации, ограничаване постепенно на популацията и това всичкото се развива за стотици хиляди, понякога милиони години. А ние за 2000г плюс последните 100г на турбо-дизел-16клапана-афтърбърнър ще се докараме до под кривата круша :)) Та според мен това няма нищо общо с еволюцията :) А си е наша вина на 100%.............

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
....А ние за 2000г плюс последните 100г на турбо-дизел-16клапана-афтърбърнър ще се докараме до под кривата круша :)) Та според мен това няма нищо общо с еволюцията :) А си е наша вина на 100%.............

ми като е твоя вината- махай колата и давай с колело.... ама е друго кат ръчкаш скоростния, а?
RG®

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:14 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Че ква кола - негувуту е недвижим имот!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети