Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 10:50 am Заглавие: :-))) |
|
|
ValBo написа: | maceman написа: | тука стана кат на сектантска среща бе....бах тия призиви, бах таа съвест :))) |
Да се чудиш . що при толкова съвестни чистници пред блокове е бунище;-) |
Алооо... Двамата...
:-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 10:57 am Заглавие: |
|
|
ААА RG®
За твойте години, добре си излязъл
все пак малко са графилци, дето като теб помнят кога изграха Битълс;-Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 11:01 am Заглавие: :-) |
|
|
Дет вика Тутси, аааа, Фата, де...
Съм набор на Диоген!
Па вие сте ми новобранци!
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | CO2 се получава в резултат на затопляне. Всеки химик ще ти го потвърди това :)
....
И няма да е зле да не чакаме информацията да идва при нас, а ние трябва да я потърсим ;) :) |
Много е красиво че мислиш така, само дето учените всъщност смятат обратното. Газовия анализ на ледове с възраст до 450 000 години показва много точно как се движат във времето нарастващата концентрация на СО2 и покачването на температурите. Факт е, че увеличаването на CO2 в атмосферата ПРЕДХОЖДА затоплянето, а не обратното.
Има правени спътникови карти на концентрацията на СО2 в атмосферата - ми над океаните е чисто... за сметка на това САЩ, Европа, Япония са като гнойни язви. Така че и приказките за това как природата произвежда повече СО2 от нас - не са верни.
Да не говорим, че това, което произвежда природата - тя си има начини да го балансира, докато дисбаланса внасян от нас обърква нещата генерално.
От друга страна те разбирам, защото и аз бях скептик по този въпрос в продължение на години, докато не установих, че научната общественост е в паника по въпроса и за разлика от много други теми - тук са почти единодушни. Та е време човек да седне и да се запознае с въпроса, защото нещата са яко FUBAR. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:47 am Заглавие: |
|
|
Може и някой да го е казал преди мен де, нямах нерви да чета всичко но..... Видях мнение за маймуните, еволюцията и т.н. Замислете се обаче кога еволюцията е затривала биологичен вид.... даже стотици видове за 100г????? Обикновено има мутации, ограничаване постепенно на популацията и това всичкото се развива за стотици хиляди, понякога милиони години. А ние за 2000г плюс последните 100г на турбо-дизел-16клапана-афтърбърнър ще се докараме до под кривата круша :)) Та според мен това няма нищо общо с еволюцията :) А си е наша вина на 100%............. _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | ....А ние за 2000г плюс последните 100г на турбо-дизел-16клапана-афтърбърнър ще се докараме до под кривата круша :)) Та според мен това няма нищо общо с еволюцията :) А си е наша вина на 100%............. |
ми като е твоя вината- махай колата и давай с колело.... ама е друго кат ръчкаш скоростния, а? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:14 pm Заглавие: :-) |
|
|
Че ква кола - негувуту е недвижим имот!
|