Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Airborne

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 6:58 pm Заглавие: Японска градина |
|
|
тунинговини са единствено в ACR 4.0 и после save for web. още парят,
ще се радвам да прочета малко обективна критика _________________ http://photodejavu.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 2:30 am Заглавие: |
|
|
3, 8 и 11 разкъртват и окопават, Браво!
На кадрите, в които има жълти и бели лалета - бих дублирал и с по един кадър от сорта на 2/3 стоп надолу за да избегнем прегарянето. На кадрите с къщичката, както и с водоема по осветлението има какво да се желае, но предполагам не е зависело от теб колко време ще имаш за снимане.
На 11 с какъв обектив е зомбирано така прияртно? :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Airborne

|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 11:36 am Заглавие: |
|
|
>На кадрите, в които има жълти и бели лалета - бих дублирал и с по >един кадър от сорта на 2/3 стоп надолу за да избегнем прегарянето.
когато снимам имам навика да гледам хистограмката след всеки кадър и въпреки това ми се случва от време на време да преекспонирам леко. в този случай обаче (поне преди save for web) не е възможно да се побере цялата динамиката на кадъра. всички снимки са с еос 5д, исо100 и заторена бленда (с изключение на тия, дето си личи, че не е затворена :) )
>На кадрите с къщичката, както и с водоема по осветлението има >какво да се желае, но предполагам не е зависело от теб колко време >ще имаш за снимане.
време имах, но колкото повече напредваше то, толкова повече зяпачи се навъждаха и слънцето прежуляше безпощадно.
>На 11 с какъв обектив е зомбирано така прияртно?
последните 5 кадъра са от симга 20/1.8, като 11 е правена на ф/2 - много си го обичам това стъкло _________________ http://photodejavu.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jozef

|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
oooo, 3-татa нараво сразява, браво ;) много са добри кадрите !
~поздрави, mystic |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NNNAAAMMM

|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 8:45 pm Заглавие: |
|
|
и на мен много ми харесват :) |
|