Предишната тема :: Следващата тема |
Tui ki4 li e adjeba |
Ki4 i to kakuv.... |
|
27% |
[ 5 ] |
Be ki4ozni4ko e taka, ma she go preglutna.... |
|
16% |
[ 3 ] |
Kak taka she mu vikate ki4, tui e razkoshno... |
|
11% |
[ 2 ] |
Arno si e arno, mene pa si mi aresfa... |
|
44% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 18 |
|
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:19 pm Заглавие: |
|
|
R1d - не си прав!
пръв кутиите постна implant
от там и отидете темата за логото в канала
И понеже там темата е заключена - мисля, че това е просто продължение на другата тема, нo нa място много по-подходящо от Лого, Шрифт и дизайн!
И се питам доколко модераторите си спазват собствените правила
Или принципа е - "Не ме гледай какво правя, а какво говоря"
implant написа: | svejdam slednia pravilnik za dvijenieto po ulicite i putishtata raziiish li
1 gazim
2 ako vida offtopik - delete!
3 ako vida post razlichen ot logo ili font design - delete!
4 ako vida nachenki na minimal zaiajdane - delete!
5 pri povishena chustvitelnost na tochka 4 ban za tazi chast na foruma!
6 ako iskate da si spodelite s niakoi erotichnite si prejiviavania, da mu opredelite sreshta v mestnata kruchma za pensionerski vecherinki, da mu razkajete otkroveno za vashite politicheski ubejdenia...i tn. polzvate private msg. !
7 ako niama kakvo da pravite, ne go pravete tuk!
8 vseki koito ne spazva edna ot goreposochenite tochki ban za logo i font design!
9 mislia che sum dostatuchno iasen! |
Това не съм го писал АЗ
А, сега се върни пак в темата и виж от де се размириса цялата работа
А може би правилата важат само за простолюдието?! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Pi4ove, v znak na totalno nesuglasie s nekoi ot Pravoimashtite, i doskoro moi kolegi ot UBA se otkazah ot si4kite tam grupi i t.n. sha polzvam bivshia za sekvi gluposti forum.....
P.S> Sha zamola i Morg da mi razkara MOD pravata, pri prostolyudieto mi e dale4 po-arno.... seshtaite se shto....
adi...
i nekoi mod da zaburshe celata tema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:38 pm Заглавие: |
|
|
за кое не съм прав бе ВалБо??
за тва че не трябва да се изнасят теми насред общите форуми без изричното съгласие на автора ли?
мноу ли е трудно да се напише една бележка на рроррорр да постне кутиите и в печатен да речем?? м?
или и е по лесно и ефектно да се правим на криворазбрани и подложени на тирания с анкети на неподходящо за целта място?
не можете да се разберете в една кирлива тема без да ви трие
и заключва някой майка му мръсна.
овча картинка е тва...ОВЧА. помагате си та се късате.
минимиро...инфантилничиш или кво? Венсеремос? че е по лесно да паднеш като един мъченик на тежката диктатура в борба за свобода ли? несъгласието си с "правоимащите" спокойно можеше да намериш начин да го обсъдиш...ама нали сме си българчета...ако не серем на площада няма да ни забележат. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:44 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | ...ако не серем на площада няма да ни забележат. |
Otdavna sa izsrahte vii na ploshtada nare4en Graphila pi4....
zemi iztrii temata ve4e, a?
razbrahme se, adi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:47 pm Заглавие: |
|
|
А е питам се ази... накъде сме тръгнали?!?
Май от цялата тази работа ущетен най-мноо излиза, човека който не малко е допринесъл за съществуването на този форум. Та се питам кой кого пазеше и кой кого плюеше в цялата тази работа, или казано другояче, тъй-нареченият "Автор" не е нито за нито против ставащото или най-малко не се знае какво му е мнението. Моето лично мнение по въпроса е че напоследък тук в графила станаха нещата, че само да кихнеш се ше се намери някой дето да ти измрънка, тва що така прайш, ма онва що го каза, кой си ти да даваш мнение, кой та натиска та звъниш, тука ли намери да плямпаш - на мене не ми аресва. Новите усери вчера дошли в графила пишат ли пишат брате, квото им на сърце, да не говорим , че даже и са заплашвали. Накрая тряаа само да влизаме да четеме тъпите постове на новодошлите без да коментираме и без да постваме наши теми и работи щото се се намира някой дето не му се нрави начина по който сме го направили. Ае ся и арменски поп си имаме ма да му се молиме - файда нема. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 6:57 pm Заглавие: |
|
|
ех защо се карате??
нали сме тук да си помагаме???!
зашо требва да се дърлите така??
с тази караница само подбутвате на малките графилчета агресията която спи в тях и така графила хептен ще се окепази!!!!
котара Леополд го беше казал много добре: Момчета хайде да се сприятелим!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:05 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | R1dler написа: | ...ако не серем на площада няма да ни забележат. |
Otdavna sa izsrahte vii na ploshtada nare4en Graphila pi4....
zemi iztrii temata ve4e, a?
razbrahme se, adi |
ааа? "вий"? че ти си сред първите 20 регистрирани бе минимиро. извинявай че съм пропуснал усилията ти да направиш едно приятно място от тоя форум.
кво се разбрахме? че не те кефи как се модерира "лого дизайн" ли? и решаваш да си го изкараш на всички?
и сега многострадално се оттегляш???
еби му майката...последния човек от който очаквах подобна простотия беше ти...вярвай ми. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:08 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | овча картинка е тва...ОВЧА. помагате си та се късате.
|
а ве r1d... кат си казал помагаме си... ай ти кажи кой защитаваш от толкова време вече - правата на "Автора" ли? Ми то той не е възруптал, не е малко дете, има и компютър и нет. Ай кат' си чел темата ай кажи тва дето ВалБо написа горе истина ли е или не? Ай кажи защо един има право а друг не... ма знам кво ше ми кажеш? Тука вече от известно време липсва уважение...ама не към стари или млади юзъри, а човешко уважение липсва. Стаа едно яко правораздаване ма как се сетиш. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:24 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | R1dler написа: | овча картинка е тва...ОВЧА. помагате си та се късате.
|
а ве r1d... кат си казал помагаме си... ай ти кажи кой защитаваш от толкова време вече - правата на "Автора" ли? Ми то той не е възруптал, не е малко дете, има и компютър и нет. Ай кат' си чел темата ай кажи тва дето ВалБо написа горе истина ли е или не? Ай кажи защо един има право а друг не... ма знам кво ше ми кажеш? Тука вече от известно време липсва уважение...ама не към стари или млади юзъри, а човешко уважение липсва. Стаа едно яко правораздаване ма как се сетиш. |
Автора може да се появи в графила и след 2-3 дни...и да се израдва на инициативноста ви...много да се израдва. теоретично. и да спре да поства примерно...щот шепа хубавци решили да се изгаврят. човешко уважение та дрънка. можеш да си го псуваш и той да не възроптае през цялото време...мда...и кат възроптае да си изтриеш псувните да речем.
Имплант сега за сега Е модератор и това означава че му имам пълно доверие.
Ако на някой не му изнася да намери нормален начин да си сподели мнението и посочи доводите.
не е това начина да изразявате недоволство от модерирането в който и да е форум.
въпроса с правата е разискван нееднократно.
или пък искаш да станеш модератор??:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:26 pm Заглавие: |
|
|
heh ... nachi nikuv smisul nema tva ... ediniq se beshe napushil zdravo ... drugiq si e advokat po priroda ... nema nikoi da napuska mqstoto si v graphilla ... minimiro nqma da si othvurlq pravata ... malko zaprilicha na momenta v koito i az reshih da ne sam moderator ... hubavoto e che tuka ne sa obidiha pichovete edin drug ... a togava stana tochno tai ... az sam sa zakanil na sledvashtoto vijdane che she ima edin deto kato mi kaje idiot bez da znae za kakvo govori she si tursi zabolekar pa posle neka sam selqnin ...
nema sa karati poveche ... i dvamata tai ediniq po-dobre go poznavam drugiq tai po postove pretsenqm ... znam che ne sa kofti hora ... nema smisul ot takii sblusutsi /lipsva im blqsuk kat na moite primerno :))/ ...
obache - az she kaja veche sled kato sam ot drugata strana a puk gledam mod-ovete ne smeqt da govorat za tva ...
Ima nujda ot malko prerazglejdane na mod. prava i tip hora ... drugi za vzemat da si durjat na dumata naistina i da ne vireqt iz oblatsite treti da ne se pravat na veliki i tai natatuk ... vii sami si pretsenete ili pak she si malchite ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:36 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | ...че ти си сред първите 20 регистрирани бе минимиро. извинявай че съм пропуснал усилията ти да направиш едно приятно място от тоя форум.
кво се разбрахме? че не те кефи как се модерира "лого дизайн" ли? и решаваш да си го изкараш на всички?
и сега многострадално се оттегляш???
еби му майката...последния човек от който очаквах подобна простотия беше ти...вярвай ми. |
R1d tva i se o4akva ot seki nali, ne ti iznasya - mi traish...e na mene mi pisna da si traikam....
I go zayavyavam... Ne sum suglasen s na4ina po koito Implant zatvori temata, i si ya produljih tuka, ti ne si suglasen 4e sum ya podhvanal nanovo i mi viish na svoi red... imash pravata ku ne ti aresva del i ban, se mii taya... ma Graphilata pi4 ne e, ili pone kato zamisul ne beshe myasto v koeto se e prevurnala sega... myasto v koeto se tup4e kuco i sakato... myasto v koeto ot tebe se o4akva da sedish da si traikash... myasto v koeto mnenieto na edna shepa narod se broi za edinstvenoto merodavno, i usetat li 4e gubat kontrol ...dum... 10 4oveka mu kazvat pi4 tia cvetove sa si jiv ki4, ne sakun vidish li bilo razli4no.... be pi4 razli4no, ma ne dobro, ne sakun arno si bilo, i nakraya kolkot pove4e narod naska4a hop locka e nai dobroto reshenie... otdelno ot tva mi pisna mi edna shepa hora mejdu koito i ti, da go razdaate nai-golemite kapaciteti... kavate na hora deto v nyakoi otnoshenia sa dosta po-dobri ot vas...ne staa po4vai nanovo, shto? Po-dobur si li ili kvo....
ta taka v toa red na misli moa pisha oshte 4as... ma edva li nekoi sha si naprai truda da vnikne malko..... kakto i da e, men taka ne me kefi foruma i predi da si mi otgovoril mi nikoi ne te zaduljaa, eto otkazah se ot pravata si, otpisah se ot grupite ... edin vid se otteglih tiho pone zasega.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 8:07 pm Заглавие: |
|
|
имплант ли ще обсъждаме тук?
темата не е твоя че да СИ Я продължаваш. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 8:19 pm Заглавие: |
|
|
po4vash da se izturvash ot kontrol..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 8:24 pm Заглавие: |
|
|
не думай.
толкоз пък да отказваш да разбереш нещо толкова елементарно...чак се учудвам разбираш ли. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 8:37 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: |
темата не е твоя че да СИ Я продължаваш. |
Ок,
това да е проблема!
Минимиро прати една бележка с извинението си на автора и да приключим въпроса!
Но може ли да очакваме това от модераторите
Когато сбъркат - да има едно извинявай, може и на бележка!
Или да пием по една студена вода и при арменския поп?! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 8:47 pm Заглавие: |
|
|
belejkata e pratena oshte s zapo4vaneto na tazi tema...ne polu4ih Da, ma ne polu4ih i Ne....
I R1d prestani da se praish 4e ne fashtash de e problema... izobshto ne sedi v tva dali sum ili ne sum imal pravoto... taa precenka ya ostai na avtora...toi ku kaje ma ne bivashe az za razlika ot Takiva kat tebe she mu kovna tema-izvinenie nai-otgore!
tuka rabotata e druga.... ma po ti e lesno da si peesh tvoita pesen.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 9:25 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | belejkata e pratena oshte s zapo4vaneto na tazi tema...ne polu4ih Da, ma ne polu4ih i Ne....
I R1d prestani da se praish 4e ne fashtash de e problema... izobshto ne sedi v tva dali sum ili ne sum imal pravoto... taa precenka ya ostai na avtora...toi ku kaje ma ne bivashe az za razlika ot Takiva kat tebe she mu kovna tema-izvinenie nai-otgore!
tuka rabotata e druga.... ma po ti e lesno da si peesh tvoita pesen.... |
на тъп ли са правиш...незнам вече...
Като не ти изнасят такива като мене знаеш къде можеш да се завреш нали?
ебати олигофренската история. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
haide stiga molia Vi. neka govorim po temata, krotko, bez zaiazdane i obektivno. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 1:42 am Заглавие: |
|
|
tc tc tc... glei kfo sum napravil...(che az sum bil iabulkata na razdora tuka i chak sega go vijdam) locknal sum tema! sega she vi obiasnia zashto go napravih. kakto vijdate sum slojil edin maluk pravilnik za logo i font design, znaete za nego i znaete zashto! naistina az slojih kutiite v temata da se vijdat zashtoto vidiah che roror ne se e spravila s tazi zadachka! i sega neka da napravim edna malka hronologia na subitiata sluchili se v temata:
borkataboy
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 5:47 pm Заглавие: добри са!
--------------------------------------------------------------------------------
Общо взето ми харесват:-), но логото малко такова едно...ръбато и ми изглежда мъничко hi tech като за сокове!!!
Кутията с ябълковия сок ми лилавее малко повечко, но като цяло ми харесват:-)))
minimiro
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 7:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
abe, neshto malko takova aaaa ki4ovsko mi sedat.... :o(
Logoto samo po sebe si me kefi, ima vic v nego, ma kutiite ciganiika malko syakash....
implant
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 7:39 pm Заглавие:
:)) eii bravo, mnogo dobro logo i boxovete sa strahotni mnoo me radvat chudesna rabota... az tuka kich nevijdam bih si kupil soka samo zaradi opakovkata :))) mnogo dobre momche!
ta otkade idva offtopika i ot kade se razmirisva cialata rabota ostavam da precenite vie! razbira se pochnahte da revete shtom se zastupih za mnenieto si, che sum bil offtopik i sum triabvalo da iztria moite postove i tn.. ako triabvashe da go napravia shteshe da ostane NISHTO!!!! ta kakto i da e produljihme spora koito stana absolutno bezmislen. pri koeto iztrih povecheto gluposti i locknah temata. sled koeto pomolih roror da napravi tema v pechaten design specialno za kutiite. ako sum obidil niakogo s deistviata si go molia da me izvini. ako niakoi si misli che se pravia na goliama rabota zashtoto imam nikakvi prava sum gotov da mu gi preotstupia. sega minimiro priatelu tfa koeto se opitvash da dokajesh e mnogo neseriozna postupka... ako imash neshto protiv mene, mi kaji mi go be, kfi sa tia puberski raboti... az se otkazvam bla bla... kumu e nujna cialata taia glupost.
sega shte vi kaja che vtori put takova neshto v LOGO i FONT DESIGN niama da se sluchi pone dokato az sum moderator tam! temi razlichni ot sushtnosta na foruma niama da ima! shte budat premestvani vednaga! ako niakoi ima zabelejki kum moderiraneto da mi pusne prv.msg.
i posledno. daite da ne pravim poveche bezmislici ot tozi vid! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:39 pm Заглавие: |
|
|
ne mi haresva tova che moja rabota se predstavia ot drug chovek i to izvadena ot konteksta!!!
minimiro, ne pomnia da sam ti dala saglasieto si da go pravish!!!
krajno mi e nepriatno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|