Graphilla.com :: Преглед на тема - бърз или мъртъв

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

бърз или мъртъв
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Вто Май 01, 2007 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сън, разходки, плодове и... късмет.
that's all folks.
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 9:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
...данък чист въздух и питейна вода...

Хах, в един от Зоро-вските филми имаше една сцена, в която губернатора или там къвто беше в случая поиска от ковбойците данък за тва, че си паркират конете на площада или пред кръчмата и настана някаква суматоха, бунт и т.н. А сега чинно си плаща всеки, я платен паркинг, я талони за синя зона, я за нагъл паяк предприемач..... И тва си е нормално :)) Така че ако сега нещо ни се струва невероятно, след 20г ще е вече част от пейзажа и никой няма да обръща даже внимание :РРР

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Money money money Root of All Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DinYa

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 2:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

болен, богат носи?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен любимата ми история е как на времето на брат ми като се запушила системата(нещо което само майка ми случайно видяла) и отказали да оправят проблема, щото били в стачка точно сега. за по-нови истории не ми се говори щото не ща да се сещам. сега ми е по-любима темата със съдебната система:))) и как девойчицата ми я призоваха в съда да ги покаже ония дето са ги нападнали с ножове преди 2 години-и са я накарали да си каже 4 пъти адреса пред обвиняемите, та да могат да и благодарят лично, понеже рабира се са с условна:))))))) живота винаги се е ценял много. за кварталния изнасилвач, който се оказа че е в съседния вход и продължава да се развива също не знам какво да кажа. въобще много е хубав тоя раздел-много обичам да лая в него:)))))))
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

>>> ооохохохххооо тая тема е толкова ........
>>> на мен ми се случи веднъж една дребна операция на кракът,
и когато отидох за поредната смяна на превръзките, сестрата успя да забие ножицата
в раната докато режеше бинта :>....... после чаках доста време да ми зарастне наново :Р
>>> Късмета е ФАКТОР!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
McLaren

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hicks написа:
>>> ооохохохххооо тая тема е толкова ........
>>> на мен ми се случи веднъж една дребна операция на кракът,
и когато отидох за поредната смяна на превръзките, сестрата успя да забие ножицата
в раната докато режеше бинта :>....... после чаках доста време да ми зарастне наново :Р
>>> Късмета е ФАКТОР!

мдаааа, и на мен нещо подобно. счупих си крака - (и 2-те кости на подбедрицата, доста сериозно) и така ми го наместиха че след 40 дни на първия контролен преглед на снимката се оказа че е почнал да зараства на криво !!! и чупене на ново и още 3 месеца гипс после !!!

Дам, темата е безкрайна... и може да се случи на всеки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AleXXX

МнениеПуснато на: Пет Май 11, 2007 3:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Се съм се чудил как се вярва на хипокпатова клетва, кат на английски Hypocrite - лицемер. Аз при докторката ходех за бележки, когато ходех на даскало, сего избягвам, че ми зава антибиотици и карантина ако съм пил кола преди прегледа . . .

Как да им вярваш?
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Май 11, 2007 9:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ххахахха абе като се сетя че и мойта лекарка в училище с главоболие все ме изкарваше от жълтеница болен....... 4 години не се научи че склерите ми са си такива и цвета ми е такъв :РРРРРРРР

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
deepart

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има 4 неща, от които ме е страх в живота:

1. Лекари
2. Полицаи
3. Монтьори
4. Майстори

После нека се чудим за ко българина се опитва да разбира от всичко...
deffecto

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз бих добавил само, че навсякъде има риск, дали тук или навън докторите грешат... да пази Господ, дет се вика. разликата е, че там е зверски по-скъпо, завси и на какъв доктор ше попаднеш - не всички са ивъл... наистина късмета е от значение.
HEA

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямаше да пиша тук ама днес ми преля чашата .. и да: на лекар - никакво доверие
Стигнах до там, че напълно се отвратих от здравеопазването ни и като чуя лекар веч бягам като дявол от тамян, защото уверяваха майка ми че е настинала в продължение на три месеца (това личния и лекар) а се оказа рак.
За жалост тези три месеца бяха изяли и последната възможност за операция, но това не е всичко..
Решиха да я “лекуват” с химеотерапия а това ако не е правена операция се и точно пагубно за организма (btw: при всички случаи си е пагубно и гаранция никога няма).
След като унищожиха и последната и силичка, решиха да ми я оставят
Сега се налага да си плащаме за абсолютно всичко, въпреки че и се полагат много неща (които трябва да ги откупиш за да ги получиш - и въпреки това чакаш с месеци за това)
В болницата вече отказват да я приемат и я караме на частни визити и въпреки това се молим да ни посетят
btw: понякога и да си плащаш пак не получаваш нужното внимание от "здравеопазващите" ни...
Bio

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

съжалявам че така е станало. няма смисъл обаче да генерираме отрицателни емоции към лекарчетата, личния ми опит показва че ефекта е още по-отрицателен. същото ми се случи и на мен, точно 3 месеца не можаха да поставят никаква точна диагноза на майка ми кат естествено се оказа рак. та до там.
мойта рецепта за справяне с идотите е ходене на 2ма 3ма различни лекари и ако дадат различна диагноза значи има проблем. самоинициатива оттам нататък. много четене в интерент и късмет. друго по-добро решение не съм намерил за себе си.
HEA

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio, съжалявам че и ти си се сблъскал с всичко това
Прав си за всичко останало – така е
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2007 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво да ти кажа, в рода ми 3 поколения юристи вече и още не са видели нито един случай на осъден лекар - обвинения много, свидетели - няма или мълчат.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети