Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 9:52 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте! Ето ме и мен с моето представяне в Grapfilla.
Първо искам да кажа, че много ми допадна този форум - просто има невероятни неща. Отначало малко се отчаях - незнаех, че и в България се правят такива неща, каквито видях от някои колеги тук - много професионални.
За мен - Завърших средно спецялно училище за дизайн преди няколко години. Занимавам се професионално с дизайн, доскоро свързан със силикато образуване и декорация. От известно време се занимавам с 3Д, макар че наблягам по-скоро на цветово оформените неща - така че не бих казал че графиките ми са баш 3Д, макар че са правени на 3Д програма. За мен компютърната графика е тясно свързана с разширяване на човешкото съзнаие. Знам, че на много хора няма да им допаднат навярно понеже не са конкретни а са абстрактни - но засега съм на този етап. Планирал съм скоро да мръдна и по-напред. Но и за това се иска определени хардуерни възможности и подкрепа, която се надявам да получа от вас. Определено тука има хора, дето са доста по-напред с материала от мен (засега);)))
Кандидатствам офицялно за второ ниво във 3Д форума(групата), надявам се да бъда одобрен. Вярвам че мооето участие ще бъде ползотворно и за двете страни.
Това, с което мога да се представя за сега е на този адрес.
http://www.top-tours.org/artgalery/art_galery.html
Имам и още неща - и по-добри, но за жалост не съм толкова на "ти" с нета и не мога да ги публикувам сам. Дано това да е достатъчно.
А ако някой се интересума все пак какво е това - просто графики - като картини - да радват хората. Вече отпечатах няколко в размер 100см./60-70 см. на лазерен плотер и изглеждат супер. Надявам се и на вас да ви харесат.
Приемам и предложения за печат - ако някой знае хубав плотер с уве лак или нещо подобно(аз не съм много наясно с тези неща все още) за да стане още по-хубаво - може да ми пише. _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 10:26 am Заглавие: |
|
|
Добре дошъл
Абе нещо не разбрах с този лазерен плотер?
Не знаех, че има такива, че и 70х100
Това е някакво ново животно;-)
Аз все си мислех че са мастилено-струйни широкоформатните принтери
UV лак могат да ти сложат на сито за единични бройки
инъче за такъв принтер с UV лак не чувал
пък си и представям как ще запушва дюзите;-)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 10:55 am Заглавие: |
|
|
Готино :-)
Цветовете ми допадат. Само защо ти е трябвало да лепиш този надпис по диагонала?
А с каква 3д програма работиш? Видях две-три неща с... ммм... Брайс? _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 10:58 am Заглавие: |
|
|
Въпреки, че съм портретист, намирам, че тези така да ги наречем - абстрактни графики звучат свежо. Излъчват простор и светлина. Имат и много добра перспектива. Виждам и достатъчно добро владеене на доста 3D похвати за начинаещ. Убеден съм, че ще намериш добър прием тук. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Aljo,Они...v koj vek zsiveesz,prijatelju???
Sabudi se,ey...XXI vek e doszul i v tvoja grad!
Goreszto ti preporuczvam da si smenisz starata AMIGA ili ATARI za neszto po-novo...cenite na PC spadnaha dosta ot 1980s nasam,ako ne si zabeljazal. PA si mame vecze i internet s mnozsestvo gallerii...porazgledaj kaqvo pravi novoto pokolenije!
,-) _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Zdrasti :)
Ot tez neshta na men mnogo mi haresaha 2 kartinki ... moje li da postnesh po-golemi resolutions?
Thanx :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 1:35 pm Заглавие: |
|
|
С каква програма са правени тия неща ??? _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Ako gi animirash dobre - shte stane mnogo gotino |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Супер готино,че ме одобрихте и то толкова бързо - много се зарадвах.
Сега за плотера, който ползвах - той се намира във Бургас. Печата с мастилни и лазерни мастила, като мастилните са по-нетрайни - около година после избледнявали о слънцето. Този тип плотери за предназначени за всякакви цели - от менюта до знамена и билбордове. Този модел Хюлет Пакард беше, максимум на късата си страна може да печата до 1,5 метра за дългата до края на ролката, но не може да ламинира - ламината после на ръка се слага.
Така, за надписа на диагонала - не се получи много добре найстина малко се подведох от едни колеги;))) най-малкото трябваше да са по-големи нещата. Иначе идеяна беше да не стане цап-царап, особенно ако си чакал 80 часа да се рендне нещо(като това - средното на предпоследният ред) и после някой да ти го гепи ако го пуснеш ей-така в нета. Въпреки това съм склонен да споделя много от нещата си в по-големи резолюции с вас - да се ползват от колегите. Ако се направи някаква библиотека тук бих пратил доста неща - но това зависи от майсторите на форума или от някой дето разбира - да се направи такав сайт. Аз не мога да качвам да публикувам в нета за сега - ако някой иска нещо само на мейла мога да пратя.
Така другите въпроси - Аха - за програмата;)))))
Ами това всичко е на Bryce - незнам как ще реагирате след вчерашното оплюване - но тази програма я бива. Верно е че е от ниския клас - за това няма спор - но прави готини неща. Лично аз бих я препоръчал да се въведе в художествените училища - има какво да даде а не е много сложна.
За анимацията ;))))
мда и аз така си мисля - хубаво е да се анимира ама как;))) Тука ползвам 6 компютъра в мрежа 1-750 мг.хц. 5-1200 мг.хц. Не е достатъчно - едно е да пуснеш един фрейм - една графика друго е поредица - много бавно ще стане. Правих разни неща преди по-елементарни, но баш хубавите много бавно става. Пък и за какво ще се използват незнам - би могло в някакви реклами но дали ще си покрие труда - незнам - ако имате някакви идей пишете ми. Определено на Брайса ми харесват текстурите - мисля че това му е силната страна.
Ами това е засега - благодаря ви за подкрепата. ако някой иска помощ за тази "елементарна" програма може да пише - ще се отзова - мисля че съм задобрял доста на нея. _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Они написа: | Сега за плотера, който ползвах - той се намира във Бургас. Печата с мастилни и лазерни мастила, като мастилните са по-нетрайни - около година после избледнявали о слънцето. . |
Значи пич, нещо не си разбрал
Всички широкоформатни принтери са мастилено-струйни
Евтините мастила не издъжат на слънце!
По скъпите UV мастила обаче държат
Такова животно като лазарен широкоформатен принтер няма!
А инъче добре дошъл _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
Они написа: | Сега за плотера, който ползвах - той се намира във Бургас. Печата с мастилни и лазерни мастила, като мастилните са по-нетрайни - около година после избледнявали о слънцето. Този тип плотери за предназначени за всякакви цели - от менюта до знамена и билбордове. Този модел Хюлет Пакард беше, максимум на късата си страна може да печата до 1,5 метра за дългата до края на ролката, но не може да ламинира - ламината после на ръка се слага.
|
брей че плотер. Плотер да печата...
С мойте скромни знания аз зная че плотера реже а печата принтера!!!
Туй животно дето говориш тряа да е широкофоратен принтер.
Ако е така - мноо ми е интересно да ми дадеш линка за веб-а или мейла на тиа хорица, 4е имам тука да се напечатат тука едни нещица на "лазерните им мастила".
Попрочети малко по-внимателно (особенно за лазерните мастила)
Тва за лазерите не е до мастила, а до технология. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 8:04 pm Заглавие: |
|
|
"широкоформатни печатащи плотери"
"мастилни мастила"
"лазерни мастила"
"размер размер 100см./60-70 см"
"плотер с уве лак"
Аз съм шокиран.
Почнах да си мисля .. дали аз не изоставам много от технологиите, ама гледам и други колеги са притеснени от терминологията ти, Они. Засега в форумите за печат май само ще четеш ;-)) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Да-да определено това за лазерните мастила много смешно звучи така. Вижте сега аз не му разбирам много - важно е че добре ми ги прави там - плотеро-принтера;)))) Просто понеже повече на плотер прилича външно - затова така му казвам незнам иначе какво е, по-скоро принтер трябва да е. а тези уж по-некачествените мастила излизат много по-добре - тези които са мастилни. А другите са други - и ги сменят - така ми обясниха - доколкото разбрах се изпичат предполагам че е лазерно - не видях микровълнова да имат;))). Мога да питам по-конкретно и да ви пиша, но след 1 седмица поне ще ходя към Бургас до тогава давам информация за рекламната агенция. Сайт нямам на визитката
Реклама "Демараж" Петя Даскалова
тел./факс. 056/ 816087 GSM 088 459926
E-mail: dema1@abv.bg
Сега да не ги засипете с поръчки, че все не мога да се уредя там а има бая да печатам още.;)))
Коце ти да не би да си взе вече цифров апарат и сега да търсиш къде да си ги печаташ нещата;))) Определено мога да ти препоръчам тази машина. Много по-добре от фотото цифровото - просто ги прави нещата по-големи а е и по евтино. Ако имаш някакви впечатления за апаратите можеш да ми пишеш че и аз с интересувам. _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|