Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 1:33 pm Заглавие: abc logo |
|
|
zdraveite, vuobshte ne iskam da se predstavqm, zashtoto ne sum designer, i ne se zanimavam s typo i logo professionalno. no kakto i da e, trqbva da si napravq logo za moeto malko "predpriqtie" (zanimavame se s computer service) i mi trqbva suvet koi ot chetirite varianta e naj-podhodqsht/dobur.
blagodarq predvaritelno
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
ми, кофти са всичките. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 1:54 pm Заглавие: |
|
|
vij, az jelaq gradivna kritika, a ne tipichna bulgarska prostotiq, dori i da e v zeleno.
to i na teb bloga ti e kofti, i podbora na cvetove i shriftove e kofti i samata ti si kofti. obache men tova ne me interesuva, razbirash li? taka che drugiq put si pomisli kakva prostotiq shte napishesh.
takiva otgovori ne jelaq. koito mu se pishat gluposti, da si napravi blog, pa ako shte i da e grozen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | http://www.dafont.com/theme.php?cat=304
:) |
tazi stranica q znam otgore do dolu, tam professionalni shriftove pochti nqma (no offence, my opninion), a i ne jelaq da vzimam chujdi shriftove, ako shte i da sa freeware |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:03 pm Заглавие: |
|
|
искаш градивна критика? добре, тук лого аз не виждам. ако мислиш, че като напишеш 3 букви с по-изчанчен фонт ще стане лого си в грешка. в грешка си и ако мислиш, че тук ниакой ще ти преподава лого дизайн или ще те потупа по рамото с думите "еййййй, супер".
съвет; плати на някой, който е в час да ти спретне логото, не се мъчи. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:05 pm Заглавие: Re: abc logo |
|
|
citizen написа: | ne sum designer, i ne se zanimavam s typo i logo professionalno.
|
ок, бос. А коментара за шрифтовете в дафонтс ше го пропусна, незнам какво ти е на теб разбирането за "професионални" шрифтове :) а професорката беше права, тия не стават, "my opinion" ;) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
хе. тоа пъ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
:))Кажи и за зеленото не ще да чуе и тва е:))
А иначе:
Конпутер сервице аз не вида в тва изчертаване.
Абц кат име също не ми говори за дейността.
Абц + нещо си мое повече да заговори.
Ей кат тия великани:http://www.abcbg.com/
Иначе опредлено задели някой лев и дай на някой който е в час да свърши работата. Освен ако не си решил че сам моеш да си я свършиш на което щи отговора че си в грешка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | искаш градивна критика? добре, тук лого аз не виждам. ако мислиш, че като напишеш 3 букви с по-изчанчен фонт ще стане лого си в грешка. в грешка си и ако мислиш, че тук ниакой ще ти преподава лого дизайн или ще те потупа по рамото с думите "еййййй, супер".
съвет; плати на някой, който е в час да ти спретне логото, не се мъчи. |
pod logo ti samo signet li razbirash? kolko firmi imat logo samo ot schrift? i to samo ot 3 bukvi s izchancheni ili ne tolkova izchanchen font? uroci po design ne mi trqbvat, shtqh da se zapisha inache v susedniq fakultet. a i super sum ubeden, che ne e. edinstvenoto, koeto me interesuva e, koe ot trite varianta e naj-dobro i zashto? verstanden arkadasch? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:23 pm Заглавие: |
|
|
citizen написа: | Morty написа: | искаш градивна критика? добре, тук лого аз не виждам. ако мислиш, че като напишеш 3 букви с по-изчанчен фонт ще стане лого си в грешка. в грешка си и ако мислиш, че тук ниакой ще ти преподава лого дизайн или ще те потупа по рамото с думите "еййййй, супер".
съвет; плати на някой, който е в час да ти спретне логото, не се мъчи. |
pod logo ti samo signet li razbirash? kolko firmi imat logo samo ot schrift? i to samo ot 3 bukvi s izchancheni ili ne tolkova izchanchen font? uroci po design ne mi trqbvat, shtqh da se zapisha inache v susedniq fakultet. a i super sum ubeden, che ne e. edinstvenoto, koeto me interesuva e, koe ot trite varianta e naj-dobro i zashto? verstanden arkadasch? |
Така кате гледам нема да разбереш кой от вариянтите е по-добре:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:25 pm Заглавие: |
|
|
повтарям, нито един от варянтите не става. ма не разбирам защо питаш, след като уроци не ти трябват, всъщност ето това ти трябва: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=compgraf _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:38 pm Заглавие: |
|
|
citizen написа: | koe ot trite varianta e naj-dobro i zashto? |
този.
допълненията не ги земай в предвид, играх си
и да добавя изобщо не претендирам за знания по лого дизайн _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:44 pm Заглавие: |
|
|
това флип-мип, не е удачно, щото в това лого, което даваш за пример, първата буква не е ок. изглежда като `n`, а не като`а`. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: | citizen написа: | koe ot trite varianta e naj-dobro i zashto? |
този.
и да добавя изобщо не претендирам за знания по лого дизайн |
blagodarq, obache problema e, che nadpisa pod abc e s prekaleno maluk font i kogato se otpechata za vizitna kartichka ili pismo, stava nechetlivo. veche sum probval s razni nadpisi otdolu, obache nqkak si vse ne mi dopada. v smisul s aktive beratung für computer ne stava, a kato gledam i s computer service shte stane prekaleno malko. ako puk li e otstrani shte stane mnogo dulgo, moje i otstrani edno pod drugo, obache doesga ne mi e hrumnala podhodqshta kombinaciq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: |
и да добавя изобщо не претендирам за знания по лого дизайн |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:49 pm Заглавие: |
|
|
аз кат не разбирам от сервис на ПЦ си плащам, що не се замислиш по въпроса, дееба и маймунджълъците _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:51 pm Заглавие: |
|
|
citizen написа: | vij, az jelaq gradivna kritika, a ne tipichna bulgarska prostotiq, dori i da e v zeleno.blah blah blah! |
зеленината е права фонтовете са гадни намери си по-хубави и недей мявкай мноо _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:56 pm Заглавие: |
|
|
profesor moshe nik написа: | |
@profesor moshe nik: shte te pomolq prosto da ne pishesh poveche v taq tema, ignoriram mnenieto ti!
@Tchud0: offtopic, vij gore |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 2:59 pm Заглавие: |
|
|
хихик. дубре. ше се опитам да се държа прилично, но понеже съм кофти не съм сигурна дал ша съ получи.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|