Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 7:55 pm Заглавие: има ли пиктограма/лого за "Произведено в България" |
|
|
здравейте хора ;)
доста се порових из нетя и ест. нищо ... затова ще питам и тук - имате ли представа съществува ли такова жуотно като "стандартизирана" (или де да знам) пиктограма за "Произведено в България" - виждал съм какви ли не проявления по разни опаковки (кое от кое по-прекрасни), което ме кара да си мисля, че май и тук е анархия ... и че май най-добре да си направя моя ... _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:45 am Заглавие: |
|
|
мисля, че има един кръгъл печат, като монета с лъвче вписано в кръга, стилизирано като средновековно българско (с опашка врътната около единия крак и излизаща над гърба). може и флаг да имаше в цялото. _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:45 am Заглавие: |
|
|
ето това:  _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Това си е тема за един добър Графила конкурс!
Да не добавям че и много ми се ще да вида знак за БГ Лев...!!! Еееех... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:17 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Това си е тема за един добър Графила конкурс! |
Та като каза... мина бая време от последния :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
имплантине, мама тва е велика идея ;) ... може да се стигне дори по-далеч - може да се изпрати едно отворено писмо след конкурса до разните министерства и медии, с което да им се покаже за кво иде реч ...
... съзнавам прекрасно какво написах току що ;) но е по-добре от това да се тръшкаме и пищим като видим ква убавиня са сътворили на еди кой си държавен конкурс, пък и ми се струва, че може и да има някакъв ефект (аз имам връзки тук там, сигурен, че тук има и други хора също с връзки тук там ;) - та може поне да разлаем кучетата ;) )
ам?! ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
ми... то като е тръгнало може и да стане. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Мда, аз също много подкрепям такива инициативи, взех да се уморявам от непрестанното оплакване как нищо не е наред в държавата :)
Нали помните онова мероприятие за лого на световното в Германия, дето си бяха направили във фирмата на Гавански. И целите му :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:50 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Мда, аз също много подкрепям такива инициативи, взех да се уморявам от непрестанното оплакване как нищо не е наред в държавата :)
Нали помните онова мероприятие за лого на световното в Германия, дето си бяха направили във фирмата на Гавански. И целите му :)) |
да и аз точно за световното в ДЕ и въпросната инициатива се сетих и особено за прекрасните "мастилени" визуализации на ритнитопковци ... и да наистина аман от ревалници, крайно време е да спрем да викаме неволята ...
... па ако не дай си Боже от туй светло начинание няма ефект то е ясно - Моргота е виновен :)))))))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм за. До какъвто ресурс имам достъп ще го юрна.
Мамка им.
Почвайте. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
|
Върнете се в началото |
|
 |