Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 12:21 pm Заглавие: ДАМС обявява конкурс за лого на тема „Аз спасявам живот” |
|
|
Link
Звучи като новина, но, всъщност го пускам като потвърждение на някаква мода държавни организации да обявяват всеобщонационални конкурси.
И после да се чудят що така...
Интересно, дали Весела Лечева, като издател, заръчва логата на списанията си в Стрелковия клуб* по местоживеене?!
:-)
* Бях написал клуп, което май е по-правилно предвид подобни начинания
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Хм, ма то няма и цифра даже...
Т`ва е новото ТНТМ - олимпиада за лого. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 2:28 pm Заглавие: |
|
|
off topic: 4ist cian na bql fon! Qvno se opitvame da naberem systezateli po strelba za Paraolimpiadata... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 3:22 pm Заглавие: |
|
|
победителят ще получи премия - шампионски пищов, с който спокойно да се гръмне, за жалост дори тва нема да е кат ората, тъй щото пищова ще е въздушен и нема да предизвика необходимите демиджис ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | В конкурса могат да участват представители на младежки неправителствени организации, сдружения и неформални групи. |
оставаше и да бяха дали списък на организациите, една да е болдната и в скоби кой неин член ще представи печелившия проект |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|