Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 9:17 am Заглавие: |
|
|
сичко е чудно, само дето не е първата кола правена в бг доколкото си спомням а третата. или бъркам? така или иначе-много похвално начинание според мен _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
те другите бяха само сглобките тук :)) за малко :))) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:35 am Заглавие: |
|
|
ОК, колата е прилична, поне отвън. Не мисля, че е по-зле или по-малко уникална от посестримите си в същия сегмент.
Някъде картинки на интериора няма ли?
А ако я правят у нас... и то българи, просто ще е шит си мисля... откъм качество на изработка и пр. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 12:42 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: |
Някъде картинки на интериора няма ли?
|
Има специално гладилно гнездо за кисело мляко, а в багажника подобаващо е предивдено къше местенце за едно джибре :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | Колата като обеми е перфект. Има странична линия която е прави познаваема. Да прилича на много коли но мисла че е въпрос на време
да стане супер. Обаче на тези агресивни фарове тази решетка (и тва лого коиии да му през ръцете) седи като дупка:)) |
Иначе автомобила е бомба, сетете се сами как тръгнаха логаните.. пълна скръб |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | nub написа: | Колата като обеми е перфект. Има странична линия която е прави познаваема. Да прилича на много коли но мисла че е въпрос на време
да стане супер. Обаче на тези агресивни фарове тази решетка (и тва лого коиии да му през ръцете) седи като дупка:)) |
Иначе автомобила е бомба, сетете се сами как тръгнаха логаните.. пълна скръб | e dato i tazi e tolkava evtina ,6oto......neznam kakav 6e i e + |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 9:18 pm Заглавие: |
|
|
Ами има си 4 гуми, 1 волан, седалки, врати... Нормално е да прилича на други коли. Нормално е да се тръгне от нещо познато. Не се знае, може след време да направят нещо невиждано, но за момента, това което са постигнали е страшно много и съм горд, че в БГ започват да се случват нещата. И в крайна сметка колата си изглежда съвсем прилично, така че им стискам палци за сериозни успехи.
Както вече се спомена, изненадан съм колко бързо се развива возилото. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 10:44 pm Заглавие: |
|
|
"Ами има си 4 гуми, 1 волан, седалки, врати... Нормално е да прилича на други коли"
pohvalna dedukciq, gospodin Holms, pohvalna... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 10:52 pm Заглавие: |
|
|
не искам да конфликствам, но в дадения случай бих приел мнение от някой правил осъществени проекти за .... BMV примерно, LADA дори. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|