Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vnnikolov

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 2:43 pm Заглавие: I've been hit by Cupid... |
|
|
Title: I've been hit by Cupid
Time: ~ 7-8 hours
Tool: Photoshop CS3
Music: Missy Higgins
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Много креватно т'ва! Прекалено монохромно. Такъв маниер на работа е доста суховат и нищо от онова което един CUPID треа да внуши не се усеща... Много скованост във фигурата, неконтрулирана и не на място експреся в работата с четките по формата на фламингото. Картинката ми прилича на wip! От липсата на цвят губи формата. Стои мноооого плоско. Замисли се откаде и как пада светлината, каква е заобикалящата срета, как тя може да обогати и интегрита фигурите в композицията и с какво това може да ти бъде полезно за изграждането на правилната форма. Анатомията ти е неубедителна... Работи върху ставните връзки, ръцете и краката... Отклони вниманието на зрителя от несигурните моменти в композицита към елементи и детайли, които владееш по-добре... Лъжи и манипулирай окото! Хората това очакват от един художник... :)))
Аве туй фламинго къде е стъпило?:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 6:48 am Заглавие: |
|
|
@Velinov - Мерси за изчерпателният коментар и съветите, оценявам ги и ще се постарая да извлека полза от тях..
@NP - Благодаря, радвам се, че ти харесва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
vnnikolov написа: | @Velinov ... оценявам ги и ще се постарая да извлека полза от тях..
|
и аз всеки път все това ти казвам, ама до сега не си променил начина на полагане на цветовете..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 1:07 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | vnnikolov написа: | @Velinov ... оценявам ги и ще се постарая да извлека полза от тях..
|
и аз всеки път все това ти казвам, ама до сега не си променил начина на полагане на цветовете..... |
маце не бъди толкоз строг, момчето се пак е пруграмис ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:23 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | ...и аз всеки път все това ти казвам... |
Мдам, и ти си прав... Което разбира се, не значи, че не се опитвам да се вслушам в съветите ви - напротив. Просто рядко ми остава време да рисувам, камо ли да експериментирам нови техники...
Някак си ме е "шубе" да действам по-смело с цветовете, знам ли и аз що... Ще взема да опитам на Кузмич техниката - да си бича черно-бяло, докато изградя обем и после на adjustment color слоеве да нанасям цвят...
@mucho - хехе, Иво - то тва не е никакво оправдание бре:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:32 am Заглавие: |
|
|
От филтрите(по-точно тва под колор доджа не помня как се казваше) на четките...копираш си филтъра с рисунката и върху горния мажеш с четката,така можеш да си контролираш цвета и да докараш по-добър резултат от колкото от абджъстманта...а като не ти хареса делийт и копираш пак на ново леъра с рисунката и пак на ново,става супер бързо и няма те е страх да осереш нещо...и така може да си натрупаш няколко леъра с различни варианти и сравняваш кой по ти върши работа...аз така правя кат ме домързи....
Пробвай ако искаш...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 9:59 am Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr - Аз лично, нищо не разбрах от обяснението ти! Дано vnikolov да е по-схватлив. ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 10:48 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | EmPATHy_hr - Аз лично, нищо не разбрах от обяснението ти! Дано vnikolov да е по-схватлив. ;))) |
:D И аз не разбрах ма ме беше срам да си кажа :( _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 11:42 am Заглавие: |
|
|
Еми sorry че съм го написал толкова криво....вечерта като си дойда ще обясня като хората но предолагам всички или поне повечето го знаете това...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|