| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Тия бруталисти ги бях забравил бе.
Утре сутринта ще копна неколко дупки с байка в горъта на тоя музикален фон:))) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
|
 |
TchudO

|
|
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
|
|
 |
nub

|
|
|
 |
EmPATHy_hr

|
|
|
 |
BSC System

|
|
|
 |
wi-flip-ff

|
|
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 9:04 pm Заглавие: |
|
|
| wi-flip-ff написа: | | никва дискусия не се получава тука, всеки трупа и не може да се отсее хубавото. |
Ами то зеленото човече повели само по една песен на пост, ама сме алчни. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy, туй много приятно бе! От половин час съм го залуупвал и не мога да му се наслушам...
Аз обещах повече да не досаждам тука, ма сега е момента да кажа че си бях кръстосал пръстите на краката =)))
Една песня, която постоянно си сменя мелодията... |
|
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Тая Криеница за пореден път доказва че ако имаш певица която мое да пее боцкаш един жоис ефект и имаш парче:))
А не 160 ифекта да прикриват на некой бездарието:) |
|
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 10:13 pm Заглавие: |
|
|
Poneje Ky3Mu4a go e sram - eto negovoto. Vnimanie toi e Retro rocker i moje da ne e za vseki vkus:
http://youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
|
 |
EmPATHy_hr

|
|
|
 |
Chef

|
|
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 1:42 am Заглавие: |
|
|
Лично мнение:
Кофти е тва и музикално и идеологично и как го врътнеш.
Този тип шум се прави по следната рецепта:
Збира ме се трима ентусиасти, единия грома на тупаньете, другия чигръта на тамбурето, третия се дере (не е важно да му се разбира много или да има смислен текст) и понеже знаеме, че не сме музиканти решаваме, че ше праиме концерт а на концерта от близкия месокомбинат си набавяме неколко прасешки глави + половин теле дето вокала да го ебе на сцената докато се полива с кръвчица с кофа:)) Иеееее феновете полудеват от кеффф.
Помежду другото вокал от подобна група в бирен нихилизъм заявява че ще утепа нашия вокал. Нашия вокал обаче е стратег, изчаква да стане 06ден.06месец.06 часа, пииива кана две бензин за отскок, взима най бруталните лопати от реквизита за разфасовка на добиче на сцената и резва камбата на конкуренцията, след което в пристъп на разум решава че всичко тва тре му се даде смисъл в лицето на феновете и драсва клечката на близката църква:))
Вокала го окошарват но той се хили щото знае че след 20 години ще излезе от затвора милионер с некой друг бестселър и солидна фен база.
Ние пиеме и псуваме как мое да не сме се сетили за този маркетинг преди него:)
ПС>
Некой части от блек метъла са толкова скучни, тенденциозни та чак и опасни. Ако зад целата боза с маските и реквизита нема истинси месидж (примерно ММенсън, Дет и др.) нещата стаат меко казано опасни. Тинейджърите умрат да са различни и като ги фанеш за тая струна мое бая да им омоташ тиквите (дори да ги накараш да прават престъпления) неква страшна манджа от сатанистични модернизми, антихристки популизми, неонацизми и друга боза. А зад всичко тва винаги седи некой и прибира входната такса:))) |
|
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 10:20 am Заглавие: |
|
|
Конкретно за Бурзум много бъркаш!А това че блека подтиква към няква агресия и благодарение на него се вършат някви лоши работи...ми не е виновна музиката батка то си е до отделния индивид...това че има крайно заблудени хора относно блека примерно а и не само(в Германия преди години няква лапития беше избила целия си клас ако не се лъжа....и кво стана,не пускат Slipknot от тогава в Германия и що щот въпросното психопатче им било фен))...ми ако се замислиш не е виновна музиката....пича си е бил откачалка и винаги трябва да има някой виновен вместо някой конкретен човек що най лесно не обвиним музиката "тя подтиква към агресия...нали" и пак казвам тук зависи до отделния индивид...ти да си някъв ненормалник с проблемно детство и кофти родители и слушаш чалга и отидеш с калашника в някоя дискотека и да избиеш всички............ми няма да обвинят Гергана или Азис....хехе нали?!?!Музиката не е виновна на никой...отделен е факта че с нея замазват очите на всички за преебаното общество и скапания свят в които живеем.В голямата си част феновете са толкова заблудени че няма на къде,дългата коса,кобинките,тениска с нещо разфасовано на нея и пича си вика "аз съм метъл разбиаш ли" ама никои не го топли защо е такава музиката защо тия аджеба бучат на микрофона и в клиповете им става нещо не много приятно(ама някой групи си мился че и те незнаят за кво е сичко това....мобе би само щот ги кефи)Всичко се приема прекалено буквално и се преиначава което е жалко щото адски много групи са против войните,насилието във всичките му форми и сякви гадни работи...искат да ти кажат нещо позитивно и става дума за нещо добро.Въх аз малко се отплеснах....да се върнем на бурзум:1-во не е блек метъл 2-ро не е сатания макар той самия да ненавижда църквата ...исках да кача една песен ноя нямаше казва се "Имало едно време" или на незнам си къв език беше"det som en gang var" тя ми е крайно любима,страшен атмосфиър има....аре стига съм писал тъпотиий че едва ли някой ще ги чете и без тва :)
Btw burzum е повлиян от Толконовата митология и стила е "фентъзи" :) |
|
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 10:52 am Заглавие: |
|
|
...ubavo beshe, ga bqhme mladi i kryfta ni goreshe.... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
|
 |
neMAne

|
|
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 2:04 pm Заглавие: |
|
|
| NOX написа: | | ...ubavo beshe, ga bqhme mladi i kryfta ni goreshe.... |
ЕЕЕх.... |
|
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
| EmPATHy_hr написа: | | Btw burzum е повлиян от Толконовата митология и стила е "фентъзи" :) |
ужасно е човек, каква ти митология какво ти фентъзи - банда затвърдели пияндурници единия реве в микрофона друг стърже на китарка трети си блъска барабаните, а от друга страна "тъмни" фенове се прекланят и слушат се едно господ им говори.
Колкото да кажеш "зависи си от индивида" - е да ама не е съвсем така, защото човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
|
 |
|