Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 7:14 pm Заглавие: |
|
|
пене името дет се вика да беше променено :))) _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 7:44 pm Заглавие: |
|
|
"Studio MiMik е дело на графичния дизайнер и илюстратор Алекс Григоров" ?! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 8:22 pm Заглавие: |
|
|
писах му на младежа, интересно ми е как ше обяснява близките си отношения с австралийското студио:) и на тях ще им пиша ако не ги разкарат тия значки от страницата.. _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 12:00 pm Заглавие: |
|
|
много грубо _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
"Здравейте, Studion MiMik е дело на графичния дизайнер и илюстратор Алекс Григоров <> за връзка: alexi99@abv.bg"
хаха, вярно... еми, браво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 1:17 pm Заглавие: |
|
|
и аз не схващам
сайтовете нямат нищо общо като дизайн, а на българския вариант човека ясно в ляво е изброил колекциите и техните автори _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
начи не четете.. има разлика между студио МиМик на алекс григоров с копи пейстнатите значки и австралийското студио МикМик, нали така? Освен това вс тия значки, въпреки че са упонети с половин уста авторите, са си напълно нелегални, демек просто си ги продава без тяхно знание, съответно ония нищо не получават от далаверата.. Иначе е пичага шефа, безплатна доставка(3лв е една значка, кво няма е безплатна). И съвсем между другото, и самата страница си е крадена - http://www.prickie.com , ама те не го крият това, писаха, че в/у редизайн работят. Цялата работа е, че вместо бг дизайери да им направят значки и вс да е чисто, пак през просото караме. _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Милех да кажа нещо ма нема смисъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 5:33 pm Заглавие: |
|
|
е каи си де ти пък, ква се сепна ахаха :))))) още чакам за трите смока... _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Ми кво да кажа, това не се случва само в бг. В момента, в които пуснеш нещо онлайн си аут (с изключение на патентовани неща, ма и там е едно мазало):)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 10:46 am Заглавие: |
|
|
абе то не е само тва .... те правят eдно към едно и тениски ... дизайнерски.... крадени от Threadless и къде ли още не и си ги продават тук таме... в Пласебото например има доста такива...
и тва вече повече от година бизнес става...
БРАВО МОМЧЕТА !
keep up the great work !
деба |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Dobre, hvana me...
kak razbra vsa6nost?!
:>
.............
Te politicite 6to milioni otkradnaha ti si tragnal da mi se obqsnqva6 za golqmata krajba - i kvo 6te spe4eli6 - nqma da ti krada avatara ot foruma ne se pritesnqvai!
.............
ili po-dobre si napravi dizaini na zna4ki i kandidatstvai v saita da ti gi prodavat, mnogo lesno se polu4ava odobrenie |
Човекът ще ми реши и проблема с изхранването, нали политиците окрадаха всичко... Предполагам ще ме насочи и към сайт, от който да "не ме хванат". Знам, че е ежедневие вече тези крадени истории, банални са вече чак. Мен идеята ми беше просто да го накарам се замисли, щото и линк към темата тук му пратих, и че на самото студио писах, ама на оня му дреме на шапката явно.
Няма оправия за такива като тебе, не се хаби да ми пишеш и мейли със съвети, нема нужда;) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:34 am Заглавие: |
|
|
Няма ли кой лееееееееекочко да му хакне страницата кирлива на наглеца?!?!!?!?!???? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:50 am Заглавие: |
|
|
zka, priznai si, 4e te e qd, 4e ne si se setil pryv! I sega se 4udish kak da narushish rahatlyka na 4oveka... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
по скоро не са му удобрили "краден" от него дизайн на значки... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 1:20 pm Заглавие: |
|
|
/offtopic
аз пък си поръчах няколко
в крайна сметка нямам нито кредитна карта, нито ще си вадя, нито ми се чака сума време за доставка и прочие.
бал съм му мамата - нелегално, крадено, едно друго - щом като това за мен е единствената възможност да си купя, ще я ползвам =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 2:47 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Няма ли кой лееееееееекочко да му хакне страницата кирлива на наглеца?!?!!?!?!???? |
Не можело.
Нямала дупки страницата и била прекалено семпла... така казаха програмистите :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Какво безочие само! o_O
Няма ли кой да го възпита това пишлеме? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|