Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LOC

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 4:49 pm Заглавие: TRALALALAaa...и дракон си имам вече |
|
|
nemoa da se zdyrja....skivaite mi drakona :D
http://loc.fmedia.bg/fire_test_4.avi _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galero
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 4:51 pm Заглавие: |
|
|
баси якото ^^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
hahahah,
SUPER e ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 6:46 pm Заглавие: |
|
|
слабо ти е кадрирано, що така си го рязнал наникъде?
огъня е много далеч от доброто решение за случая, в анимацията имаш сериозни паразитни движения на врата и 1-2 на задницата.
Иначе приятно като тайминг и като цялостно усещане
щеше да изглежда по-добре без таз тъмната ивица където спира спота и започва само GI осветлението. мовеш да дадеш overshoot или да направиш прозрачност на plane-a към БГ _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | слабо ти е кадрирано, що така си го рязнал наникъде?
огъня е много далеч от доброто решение за случая, в анимацията имаш сериозни паразитни движения на врата и 1-2 на задницата.
Иначе приятно като тайминг и като цялостно усещане
щеше да изглежда по-добре без таз тъмната ивица където спира спота и започва само GI осветлението. мовеш да дадеш overshoot или да направиш прозрачност на plane-a към БГ |
:)))))))))
Симо.... Човека се забавлява яко... Симо... това дето го разправяш е за PIXAR. Не че не си прав... :))))))))))) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 1:02 am Заглавие: |
|
|
мерси за отделеното време и внимание хора :D:D:D:D
@Bio-за огъня кво имаш в предвид...смисъл-за него е теста(за това дракона не е в кадър и т.н.) и ме вълнува щото тука ден и нещо му мъдря няква стилизация и не че ся не съм доволен просто ме интересуват алтернативни предложения _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 11:54 am Заглавие: |
|
|
това което не ми седи е че огъня е като множество малки fireballs, и е така заради големината на сферите в които се "побира" волуметрика, тва си е проблем на волуметриците които разчитат на партикъл моушъна.
Аз бих ти препоръчал ако ти е за някъв "сериозен" проект да пробваш нещо от сорта на Phoenix, Aura, Fume FX ако си на макс, за Мая също има алтернативи за флуиди.
Все пак тва си е мойто мнение, ако ти седи така и се връзва с другите неща с които ще е едно цяло, примерно ако е филм, значи това е решението. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
поздравлениа ман, много е готино дракончето
личи си че има още за бачкане, но стила на типажа и анимацията са МНОГО ПРЯТНИ!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
тука няма Fire effect използван
...аз исках да е....ами....
няма ли някой да ме подкрепи в решението ми огъня да е "анимационен"...можем да го ударим с Fumefx и да стане реалистичен но...грешЪ ли че смятам че тряа да е някак стилизиран :( и шефа и той гласува за фото-реалистичен ама _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
ako това ще зарадва, мен не ме дразни. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
зарадва ме :D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 3:57 pm Заглавие: |
|
|
аз съм твърдо за анимационен ефект, но трябва да го търсиш чрез шадера на съответния плъгин. има начин да се ползва реалистичен моушън с нереалистична картуун визия. много е трудно.
но не по-лесно е да избягаш от тоя сферичен топчест ефект.
общо взето тва с което си се хванал е доста трудна задача, поне за да стане както си го представям. много проби трябват _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 5:29 pm Заглавие: |
|
|
хахаха яко тва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Дракончето кефи.
Относно огъня мисля че определено трябва да е анимационен, но точнно този огън нещо не е както трябва. Можеби има прекалено много детайл в него. Доста е еднакъв, както по размер, така и по цвят от раждането до края на огъня. Сигурен съм, че с повечко проби ще го докараш. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|