Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 5:31 pm Заглавие: Fractal Генератор ? |
|
|
здравейте, трябва ми фрактал генератор с максимално разнообразие, регулация на мутациите и др. екстрички.
веднага се сетих за KPT но не мога да се сетя коя беше версията ориентирана главно към фракталите.
всеки съвет е от полза. 10х.
и спешно е, 10х :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 8:26 pm Заглавие: |
|
|
за какво по точно ше го ползваш в смисъл, че то има генератори и генератори, а и също на ква резолюция искаш резултата ... аз едно време бях ноо зарибен на таа тема...
... по принцип, най-голямо разнообразие ти дават генераторите работещи директно със зададени формули, но те както се досещаш са и най-сложни, а и е добре да си наясно (мееекичко казано с математиката) ...
... всъщност не е съвсем задължително, спомням си, че навремето бях изровил няколко портала с цели библиотеки с формули и директно компот-пастет в генератора ...
... ще видя дали си паза архива със сичкото варез и линкс на таз тема _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
ми за растерно изображение към 1000х1000 пиксела, за математиката не е грижа, имам човек с "дарби" в тази област :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 9:36 pm Заглавие: |
|
|
еее тва е никва резолюция ;) почти секи генератор ше ти свърши ворк ... ше се порова да вида как им бяха заглавията на варезите _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
тва звучи найсе, 10х Dash, даже в галерията има секция Bio _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 11:24 am Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички, така предложените решения ще свършат необходимата за целта работа :)))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Ура, намерих тоооооооочно това което ми трябваше. KPT Texture Explorer. Хехе _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|