Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
solaris

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:12 pm Заглавие: 1 uni - denqt na deteto :) |
|
|
Последния ми постер. За разлика от някои други този, се получи много леко - без много да се юркам и без много да задълбавам в детайли.Илюстрацийките са правени във флаш, както и 95 процента от текста. Само да поясня, че въобще не съм се старал да изглежда калиграфско или нещо изпипано - текста трябваше да е надраскан като от дете. Става въпрос за филмово предизвикателство, като по креативните от вас, които се занимават и с видео или анимация могат да се включат.
пс: тези дни, ще постна и флаера, както и по -голяма картинка на постера
ппс: ще се опитам да събера повечето characters и илюстрации които съм рисувал и да се пробвам във 'графики и илюстрации' секцията на форума
весел ден (макар, че вали от дни насам) _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
тия котенца не приличат на такива.
може цветен акцен и то топличък... студенко е в момента... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
blagodarq za kritiata. Oba4e kakto kazah skoro - postwam neshta samo kogato gi smqtam za zavursheni. t.e. tva e rezultata i nqmam namerenie da go promenqm. Tva 4e pove4eto kotki sa rijavi, 4erni ili siwi e taka, no twa e prosto nekuf character kato ot animacionen film - zna4i kotkata moje da bxde i zelena, moje da bude i na to4ki i pak shte e kotka. i ne shta da mi e toplo - geroia e huligan i to ot mra4nite. ne sikah da stava nito mnogo mra4no nito mnogo weselo. _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Стилово се разминават нещата. Типажите и бекграунда немат общо. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 3:28 pm Заглавие: |
|
|
бе то нема лошо котките да са и на точки като калинки.. ма не приличат на котки... особено в главите!
сега дали ще си променяш нещата, слабо ме вълнува. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 6:20 pm Заглавие: |
|
|
То и мене слабо ме интересува дали ти приличат на котки или нещо друго, при положение, че нито един човек не каза, че приличат на костенурки (примерно). Ако имаш ръководство, туториал нещо как се рисуват котки - ще се радвам да споделиш. Другата забележка за бекграунда ми се видя още по в стил "я да кажа аз как бих го направил". Аниуей няма да коментирам повече. Благодаря за коментарите все пак, влизат освежаващо като 'стимулиращото не' на кака Глория..
Не се заяждам, са да не се засегнете, че у форумите всички много докачливи станали напоследък :) _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 6:53 pm Заглавие: |
|
|
за мен котките и БГраунда не ми правят впечатление, по-скоро момченцето е много DEAD на цвят, малко Corpse Bride на Тим Бъртън.
А и кат се загледам май по-добре пусовете да не са с телесен цвят. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 8:25 pm Заглавие: |
|
|
мене омотаната котка ме кефи:)) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | за мен котките и БГраунда не ми правят впечатление, по-скоро момченцето е много DEAD на цвят, малко Corpse Bride на Тим Бъртън.
А и кат се загледам май по-добре пусовете да не са с телесен цвят. |
absolutno
i malko se gubi ideiata na postwaneto tuk, ako za teb e bez znachenie koi kakwo ste ti kaze... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 8:47 am Заглавие: |
|
|
Аз което забелязах е котетата нямат уста но може би умишлено си ги направил така? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 10:33 am Заглавие: |
|
|
bulLET написа: | мене омотаната котка ме кефи:)) |
дааааа ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 11:22 am Заглавие: |
|
|
mi mnogo iasno, 4e sum gi narisuval kak si iskam. Taka mi e skinalo, taka sum go napravil. Ne mi e iasno ko go duv4im toz poster santimertur po santimetur? Ne mi e, suvsem bez zna4enie, koi kvo shte kaje i s kvo shte si napravia analogiata...abe vsushtost 99% ne mi puka :)
ps: misleh na omotanata kotka da i narisuvam i rolkata, ma reshih, 4e vse pak tozi poster e prednazna4en i za deca.
@ bio: koe kazvash e telesen cviat? nali beshe mnogo sin? _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 2:19 pm Заглавие: |
|
|
тревата ти е в повече или не ти стига? или просто си си такъв? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:13 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | тревата ти е в повече или не ти стига? или просто си си такъв? |
муахах. ми да козкам си като пич, и други неща правя и нямам проблем с това. не мисля обаче, че моя начин на живот е темата. както съм казвал и преди - гледни точки и отношения към графичния дизайн колкото си искаш, няма смисъл да си говорим колкото да не заспим, щото до са сме врели и кипели и всичко сме видели. на моменти се чудя за кво си поствам нещата тук, след като не търся някой да ми каже 'пич аз бих направил това така и така, на котката и няма устата и не прилича на котка, а момчето е синыо - от тим бъртън ли го окраде?". не търся професионално изкривеното ви мнение, а нормални човешки реакции. каквито тук няма как да получа. дотолкова сте вциклили, че изпускатае основни неща, като например дали ще работи, как ще реагират хората на подобно нещо, дали клиента е доволен, по-важното: дали дизайнера е доволен. аз си заставам 100% зад проекта и съм сигурен, че ще напълни зала Люмиер (което е целта, след това идва момента да си начеша крастата колко съм 'добър'). аниуей, нали сте модератори, земете разчистете, че стана тъпо. _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:26 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм артист... ние много си приличаме, душите ни са раними на тема котки... разбирам те... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:28 pm Заглавие: |
|
|
solaris написа: | ... изпускате основни неща, като например дали ще работи, как ще реагират хората на подобно нещо.... |
Ми що не го направи зелено бе човек? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 3:45 pm Заглавие: |
|
|
solaris написа: | ...на моменти се чудя за кво си поствам нещата тук, след като не търся някой да ми каже 'пич аз бих направил това така и така... |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erast
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
solaris написа: | че изпускатае основни неща, като например дали ще работи, как ще реагират хората на подобно нещо |
немаш грижи младеж. Ето ти мнение по въпроса: да трябва да направиш плакат за филмово предизвикателство с тема "детето" и да нарисуваш дете с касетка в ръка е същото като да трябва да направиш лого за краставичар и да му пернеш поредната усмихната крставица. Демек не си свъшил нищо, нада, ниете, йок. Тва дет си го наклепал не е плакат, а илюстрация. Мисъл в цялата работа няма дори за лек. Да не говорим че нито шрифта дет трябвало да е като на дете, е като на дете, нито пък да се мъчим с въпроса защо детето, дет и то трябва да е дете, прилича на препил щангист.
Толкоз по въпроса.
И хич не се заблуждавай че дошлите в еди коя си зала са дори частично твоя заслуга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 5:04 pm Заглавие: |
|
|
solaris написа: |
... нормални човешки реакции. каквито тук няма как да получа. ... |
не ме кефи
и това за залата нали не си мислиш, че я пълнят плакатчетата, щото като гледам така тенденциозно направения даже нема да се зачитам... и ще изпусна събитието :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|