Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 6:37 pm Заглавие: |
|
|
,,Pocrovitelkata na valcite"
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
taq madama...nqma brada za6toto se e izbrysnala gladko...prili4a na Alice Cooper s dneven grim _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
пантоф

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:05 pm Заглавие: |
|
|
човек, що не пробаш само в черно-бяло да бачкаш? цвета не ти е силната страна... _________________ нямам си подпис... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobisum
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Ха е за кво го h8твате само... пантоф дай да те видим тебе а ?
Мен някой твои работи ми харесват но не сум сигурен дали трябва да те приемат все още. Но пък сме виждали понякой път кви хора влизат, така че ще е хубаво да те пуснат , или поне да ти кажат каде буркаш е не само h8... ае всички се черпете една биричка от мен :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:21 pm Заглавие: |
|
|
пантоф
Mi pokaji mi kak se raboti s cvqt.Nqma6 ni6to poblikuvano.Az na prazni prikazki ne vqrvam.Vseki koito si e kazal mnenieto sam vidql negovi tvorbi i sam ostanal vpe4atlen. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:54 pm Заглавие: |
|
|
тва последното е мнооого хубаво..само ръчичката..малко му е дълго кутрето..ина4е 6 :)
хаерсва ми стила на цветовете ти...в тази рисунка и в онази дето един пич се гледа и се рисува сам...много са готини..като от някво едноверемешни книжки с приказки ... _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
пантоф

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
графилци, не е нужно да ми скачате така... какво излиза - ако не сте ме виждали досега значи, че не мога да преценя като видя нечий труд?..на този етап нямам възможност да покажа нищо. малко по-нататък... приемете оценката ми на доверие..
калояне, горе ти дадох съвет: зарежи цветовете, предполагам, че ше си по-добър на черно-бял терен... имах такъв съученик в гимназията. даскалите го спряха от ужасяващото използване на почти всеки цвят от палитрата на едно място (нещо, което ти правиш) в девети клас. той насочи хъса си за рисуване в графичното себеизразяване и до дванайсти се разви мнооого. сега прави жестоки графики.
не е уместно да получиш права на такъф етап.. не виждам нищо професионално дотук... продължавай да бачкаш, нямам нищо против теб и стискам палци да ти провърви скоро с овладяване на разнообразието от цветове. _________________ нямам си подпис... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 9:18 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 10:00 am Заглавие: |
|
|
последните 2 ми харесват !
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 10:04 am Заглавие: |
|
|
Хах - Това от ляво ми прилича на 'Лъвизата Елза'! Имаше една такава книжка едно време..., но може и нещо от 'animal planet' да е... ;)
Трябва да успокоиш формата. По прецизно да избираш четките с които работиш. Фона ти е безкрайно неподходящ, както и хвърлената сянка от фигурите... Кофти идея. Забелязвам, че прехвърляш директно референс-а в картинката, като не се съобразяваш, че там от където гледаш може да има различно осветление, цветни стойности. Това са неща които се определят от атмосфернто влияние на околната среда. В момента поради тази причина светлината ти пада от четири различни посоки. Една за пумата, дтуга за мечката, трета за лъвицата и четвърта за хвърлената сянка, която дават фигурите на фона. Забелязва се стилово несъответствие с нещата който сам се опитваш да нарисуваш и елементите за които си гледал. Трябва да подкараш всичко под един общ знаменател (стилизация, стил). Сега е толкова разпокъсано, че няма накъде.
Пак ще ти кажа! Зарежи многофигурните композиции. Престани самоцелно да плякаш. Не префвърляй директно референса от източника в рисунката, а се опитай първо да разбереш и опознаеш анатомията и формата му. Сега правиш безвкусни колажи, тип лексикон. Прави си тренировки с една фигура. Не прескачай етапи в развитието си. Има шанс да станеш добър и по начина по който си тръгнал, но ще станеш посредствен компист със статут на 'креватен' художник. Замисли се какво точно искаш за себе си! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stranger
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Като човек които хич го няма в рисуването но обича да разглежда форума от доста време, искам да кажа че вероятно уважаемите професионалисти са прави, но аз като един прост юзър на форума много харесвам някои неща. Като се вгледам, особенно след някои умен коментар забелязвам и някоя и друга грешка - тук таме скована поза, но ги харесвам.
Имаше една книжка с приказки на Братя Грим и илюстрациите ми напомнят на нея. Човека има фантазия и достатъчно умение да я пресъздаде. Завиждам му за това и реших да се включа в дискусията. Гласувам за него защото искам да видя повече неща.
Поздрави на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
o4akavai skoro izbornite rezultati togava... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Velinov prav si za mnogo ne6ta.Zabelqzvam gre6kite si sled kato prikliu4a rabota.Mnogo e kofti 4e mi se vartqt mnogo ne6ta v glavata i ne moga da se sabera.Sqka6 iskam da narisuvam vsi4ko koeto me valnuva.Nqdqvam se s te4enie na vremeto da se sabera i da izgradq tsqlosten vid na risunkite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Malko speed paint, risuvani za ne pove4e ot 15-20 min vsqka.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 10:51 pm Заглавие: |
|
|
  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 8:24 am Заглавие: |
|
|
ами то в тия си поохлабил малко и работата станала
давай смело
стават нещата _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 10:52 am Заглавие: |
|
|
за невъораженото ми с тежък статус око, работите ти много ми допадат...не бих си позволил да те критикувам защото съм просто фен на графилата и нямам дори права, но смело мога да кажа че имаш талант и според мен заслужаваш да си в редиците на този форум... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Zabelqzvam 4e kato tragna s predvaritelna naglasa 4e 6te trqbva da narisuvam ne6to zadaljitelno koeto da mi haresa, ne6tata ne se polu4avat.V slu4aq tragnah ei taka na magiq bez mnogo da mu mislq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
пускам те в спец форума, с условие повече да постваш и да се вслушваш в мненията на другите (те не винаги ще са положителни особено в тоя ти етап на работа).... избягвай "компетентни" мнения тип "разписвам се само да се покажа"- тука ценят човека повече по способности и по това което е показал, отколкото по приказките....
добре дошъл :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|