Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 7:19 pm Заглавие: Баси шибаняците |
|
|
Ситуацията е следната:
Получавам цяла рекламна страница, която трябва да се публикува в списание, изработена от водеща рекламна агенция с куп награди от всякакви фестивали. За жалост размерът е объркан тотално. Мога да преработя eps-a, но решавам, че мога да прееба дизайна на някой велик дизайнер от въпросната РА и решавам да се обадя за да си преработят страницата, като прескачам клиента. Как се развиват събитията - от РА се обаждат на клиентa и го правят на ГЪЗ?!?!?!?!, защо някакъв си дришльо им се обажда в 18:15 в петък и им разваля предстоящия уикенд с някаква си страница, която не му била по размер. След два разговора с човек от агенцията и уговорката, че ще ми се обади човека, правил страницата, все още чакам някой от великите им дизайнери или някой DTP да ми се обади. Междувременно си оправих страница, защото гоня срокове, да не говорим, че беше направена изключително немарливо.
Баси шибаняците:(((((((( _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 7:26 pm Заглавие: :-) |
|
|
Нищо не знаеш ти за разговорите с немските дизайнери!
И колко пъти им се връщат страниците.
Щото им било корпоративна идентичност!
Ми... правете си ги, тогава, по 100 пъти...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 11:40 pm Заглавие: |
|
|
добре дошъл в клуба - не се ядосвай - нормално _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 10:09 am Заглавие: |
|
|
Опааа - може да се окаже, че някой в агенцията е работил на черно, осрал се е и сега му лъсва задника. А агенцията да няма нищо общо.
Ако е така се извинявам. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 10:21 am Заглавие: |
|
|
Сега остана да кажеш коя е агенцията;-)
Че и аз преди няколко дни ти дадох едно каренце...;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 11:23 am Заглавие: :-) |
|
|
А така сега...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Съчувствам ти...
Аз помня как съм правил сгради (3д) по разни чертежи на ВЕЛИКИ (небългарски) АРХ студия (Английски). По едно време бях сетнал КАДа на закръгляне без точка, т.е. не може да излезе стоийност примерно 5.4 - тя е или 5 или 6. 'щото като почнеш да мериш и осъзнаеш, че няма 2 етажа с еднаква височина и те заболява гъза чак.
А иначе по-точно чертане от БГ не съм срещал. Ако триябва да ги
оценявам по 6-балната... повечето БГ студия са м/у 5.25 - 6.00. Максималното което съм давал на АНГ чертежи е 3.75.
Тъй че.... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 9:55 am Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Съчувствам ти...
Аз помня как съм правил сгради (3д) по разни чертежи на ВЕЛИКИ (небългарски) АРХ студия (Английски). По едно време бях сетнал КАДа на закръгляне без точка, т.е. не може да излезе стоийност примерно 5.4 - тя е или 5 или 6. 'щото като почнеш да мериш и осъзнаеш, че няма 2 етажа с еднаква височина и те заболява гъза чак.
А иначе по-точно чертане от БГ не съм срещал. Ако триябва да ги
оценявам по 6-балната... повечето БГ студия са м/у 5.25 - 6.00. Максималното което съм давал на АНГ чертежи е 3.75.
Тъй че.... |
за чертането е така ама аз работих с един архитект (от испания) дето преди да почне да проектира за Бг дойде тук и една вечер спа на парцела (то беше една нива) - ЗА ДА УСЕТИ ПРИРОДАТА И ХОДА НА СЛЪНЦЕТО ! ШАПКА МУ СВАЛЯМ !!! _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
така са професионалистите, ей го на Ръсел Кроу как в Гладиатор взе шепа от пръстта, разтри я между пръстите си и я помириса за да усети и почувства предстоящата битката в която трябва да поведе хората си. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 11:56 am Заглавие: |
|
|
Цитат: |
за чертането е така ама аз работих с един архитект (от испания) дето преди да почне да проектира за Бг дойде тук и една вечер спа на парцела (то беше една нива) - ЗА ДА УСЕТИ ПРИРОДАТА И ХОДА НА СЛЪНЦЕТО ! ШАПКА МУ СВАЛЯМ !!! |
WOW, не думай...!!! Това са некви АРХО-АРТ - СПАЙН - Стайл изхвърляния, които по-скоро са некви самовлюбени Ш****ве.
Както и да е...
и как точно е усетил хода на Слънцето - ВЕЧЕРТА, като е спал ? _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|