Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 5:46 pm Заглавие: ТВ Реклама 30 сек. |
|
|
Това е една рекламка, която завърших преди две седмици:
(Right Click - Save Target As на картинката, за да дръпнете 11 Mb AVI)
Екип: режисура, 3Д анимация, компютърна обработка и декори - Николай Михайлов. Музика и звук - Александър Корабов. Сценарий - Ирина Борисова. Типажи - Свилен Димитров и Силвия Василева. Сториборд Силвия Василева. Анимация - Свилен Димитров, Силвия Василева и Живко Арсенов. Почистване - Мария Димитрова и Ина Николова.
Благодаря на всички с които работихме, а и на клиента, които се оказа доста отворен на нови решения и идеи.
Пускам рекламата и като част от кампанията ни за представянето на новия ни уеб сайт, който ще е готов след шест дни, на 11-ти Юни
Ще се радвам на критики и коментари, въпреки че повечето недостатъци си ги знаем. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 8:13 pm Заглавие: |
|
|
susheta neshto ne me grabna , inache ispulnenieto mnogo priatno mi se struva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 8:25 pm Заглавие: |
|
|
I men me kefi. Samo zashto niamash senki. Samo cherupkata na kostenurkata hvurlia sianka. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите,
Сенки не съм слагал, защото трябваше още 1-2 дни да ги правя а и когато пробвах с тях как ще изглежда, не ми хареса. Идеята ми беше основно 3D елементите да се виждат по-добре. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Добре изглежда но не е впечатляваща.Харесва ми изпълнението но според мен е можело да мине без ленз ефектите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 12:54 am Заглавие: |
|
|
Mi za me si e nice :) ama darvoto verno e suck-va6to,kakto zabelqza boteff. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 1:14 am Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Mi za me si e nice :) ama darvoto verno e suck-va6to,kakto zabelqza boteff. |
мм .. самоче това съм го забелязъл в друг форум ;] .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 6:37 pm Заглавие: |
|
|
за сметка на типажите - декора е много слаб!!!
тревичките, камъчетата и цветенцето са нарисувани като от шестокластничка любителка на лексиконните изпълнения и с нищо не допринасят за цялостната визия....
цвъкнатото 3Д дърво даже не ми се ще и да го коментирам!!!!
грам не подхожда на никой от останалите елементи..... и за баланс на композицията дори не става .....
за самата реклама:
вие рекламирате някакви строителни материали, които не изпъкват никъде!!!
показаното е дребно и нечетливо....
целта на рекламирането по принцип е зрителят да запомни визуално продукта, да се набие в подсъзнанието му формата, цвета или логото, което тук не се случва...
имам и забележки по кадровката на сценария, ама не мисля да се отплесвам много...
петък е все пак, работно време свърши отдавна, чака ме един по добър свят, а аз се занимавам с глупости......
ще ходя да килна малко орки да ми олекне!!! XD _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|