Graphilla.com :: Преглед на тема - Търся художник, който да копира една или две картини

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся художник, който да копира една или две картини

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iboB

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 2:36 pm    Заглавие: Търся художник, който да копира една или две картини Отговорете с цитат

Става дума за картини на Одри Кавазаки (или по-коректно Кауасаки). Нейните творби могат да се видят тук: http://www.audrey-kawasaki.com/

Мога да дам до 250 лева за картина.

Там за повечето пише че са масло върху дърво, но аз не държа на маслото (може би с нещо друго би станало по-лесно, без да се загуби визията). Размерите, които искам са около 60х40 см. Дърво ще предоставя аз.

Още не съм избрал точно коя (кои) картина искам, но ако се намери човек за работата ще го уточним с него. Друго нещо е, че единственото, с което разполагам са картинките от сайта, така че копието трябва да бъде направено по тях.

Иначе една искам със сигурност, ако остана много доволен от работата може да поискам и още една, а може би и трета.

Нямам претенции за подписване на картините. Ако евентуалния изпълнител иска да се подпише, няма проблем от моя страна.

Това се сещам в момента като информация за работата... Ако имате въпроси или направо кандидаствате за нея, питайте в тази тема или по ЛС.
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а Одри Кавазаки дали е съгласна да и се прерисуват нещата?
iboB

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам. Може би не.
Не отговаря на мейли (може би има твърде много или няма време) и не продава картините си, а аз доста искам такава.

Всъщност най-вероятно ги продава, но за много над бюджета ми. Това което може да се купи от сайта и, доколкото разбирам са отпечатани върху хартия нейни картини, но даже и те са свършили и не могат да се купят в момента.

Има морална дилема в случая, но просто нямам друг избор, при положение, че искам такава картина. Поне съм склонен да платя на някой български художник за копие, а не се опитвам да свалям кракнати версии на рисунките от интернет. :)
iboB

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всъщност, като се замисля, би могло да се избегне този художествен warez, ако има някой българин, който прави нещо много подобно и продава картините си толкова евтино.

Това за съжаление е твърде малко вероятно, но ако все пак някой знае за такъв, бих погледнал какво прави и ако ми хареса толкова, колкото нещата на Одри, с удоволствие бих купил негова картина.
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не е класата на таз мацка, ама
http://wetnosebaby.deviantart.com/
има принтове на бая места и разни др. неща, а и на мейл съм сигурен, че ще отговори
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

я земи изчакай неизчерпана серия да пуснат в сайта, купи си и след тва кат толко мноо искаш си я лепни на ена греда и си я тургай над кревато =DD
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети