Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
svilen80svilen
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:37 pm Заглавие: Кадри от Шапка на предаване за мода |
|
|
....п...п..пп.приеха ме!!!
Пък се забавих да постна нещо тук....!!!
Казаха ми че съм за тука и затова поствам няколко картинки....не са нови, не са кой знае какво....аз все замазвам това, че не ме бивава много много в детайла, чрез движението.....тези са все пак част от някакво движение...
Шапката е за едно предаване по тази телевизия..... и то май е модно....незнам ...не съм го гледал...
....ей ги на!!!
:0) _________________ black & noir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen80svilen
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да се дооправдая и с факта, че цялото изпълнение от до го изтрясках за пет дена.....!
а тва е линк за Шапкато ...но е с доста лошо качетво и се движи 12-сет фрейма за секунда .... макар че е правена за 25....абе накратко казано малко насича
http://www.vbox7.com/play:423c53dd
:0) _________________ black & noir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Ахххх, това зелено, зелено, с нюанси на зелено и тук там... зелено... Много отровно туй предаване ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 6:42 pm Заглавие: |
|
|
много зелено наистина, и шрифта на дами канят не е добър, иначе много приятна анимация, като за 5 дена особенно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen80svilen
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
..когато работех по шапката ...повечето от шапките по тази телевизия бяха в зелено... ( телевизията е ЗДРАВЕ )дори и логото им е такова ...наистина е доста отровно, но не съм го направил случайно...
Като цяло в началото беше по- контрасно, но изглеждаше твърде тъмно на ТВ екран....и за това е сега по бледолико...
...благодаря за критиката , продължавайте в същия дух....!!!!
. _________________ black & noir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|