Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 4:01 am Заглавие: ...няма форум за литература в Графила! И за БДЖ and junk |
|
|
...и трябва да продължавам традицията да се оплаквам с пътеписите си тук, ще трябва да ме търпите:)
Това е един сравнително нов пътепис, датира от средата на март. Беше доста студено, или поне перспективата да докарам мотора от Созопол до София на ход някак си не ме блазнеше - та го докарах с влака. Оказа се, че не е толкова просто, колкото звучи. Това е разказ за целия ми ден - този път, без снимки. Е, само с една, но тя е достатъчна.
>>КЛИКНИ ТУК<<
Ето и линкове към малко от старите ни пътувания с Акулчо (2005), ако някой не ги е чел и му е интересно:
Еп.I - Ямбол
Еп.II - Копривщица
Еп.III - Побитите камъни
Еп.IV - Велико Търново
Еп.V - Каварна _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 4:07 am Заглавие: |
|
|
ко ревеш ве, що не го бута или да беше взел едно расе да те тегли :)
е на цела вечер Алигаторите,че и бармана на вокал се прави пяха на Джови Бонеса репертора :)
вива ЖонБонЖови Вива Лас Вегас, Вива Коста Жови :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 5:06 am Заглавие: |
|
|
Ето това е Жовката в цялата му същност:
"Чао, махам и за довиждане щастливо. Не ми действаш, девойче. Някога щях да се почувствам зле от поредната порция подобно отношение, а сега съм супер накефен и нищо не може да ми смъкне настроението. Знам, че не мога да я променя, не се и опитвам. Тя си е тя. Нека е кисела, тя си избира начина, по който живее. А аз отивам да си взема мотора. Баси, колко съм щастлив. Кефско!"
Жовка, кой ме запозна с теб... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 8:36 am Заглавие: |
|
|
понеже още не си нарисувал литературна награда, ти връчвам старата ;Р
 _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
aбсолютно подкрепям теорията за усмивката! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
брато много яко си си изкарал. от известно време и аз правя така просто се пускам по flow-a, и нещата стават неимоверно идиотски. всичко е в интерпретацията. в момента в който смело си кажеш "а бе я да видим кво ще стане после" почва истината.
Як пътепис ман. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
"Чао, махам и за довиждане щастливо. Не ми действаш, девойче. Някога щях да се почувствам зле от поредната порция подобно отношение, а сега съм супер накефен и нищо не може да ми смъкне настроението. Знам, че не мога да я променя, не се и опитвам. Тя си е тя. Нека е кисела, тя си избира начина, по който живее. А аз отивам да си взема мотора. Баси, колко съм щастлив. Кефско!"
е тва е велико... тряа издадеш книжка с пътеписи и илюстрации към нея :Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 8:05 pm Заглавие: |
|
|
хехе, мерсаж хора:) Бтв, цялото това нещо като го написах, нямах толкова инфо защо всичко това нещо се е получило точно така. Сега подозирам, че започвам да схващам малко по добре - и се получава, че "теорията за усмивката" е суб-теория на закона на привличането - т.е. както се чувстваш, това привличаш. Друг е въпросът, че както се чувстваш влияе и на как интерпретираш нещата. Абе, life is good:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:12 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | "Чао, махам и за довиждане щастливо. Не ми действаш, девойче. Някога щях да се почувствам зле от поредната порция подобно отношение, а сега съм супер накефен и нищо не може да ми смъкне настроението. Знам, че не мога да я променя, не се и опитвам. Тя си е тя. Нека е кисела, тя си избира начина, по който живее. А аз отивам да си взема мотора. Баси, колко съм щастлив. Кефско!"
е тва е велико... тряа издадеш книжка с пътеписи и илюстрации към нея :Р |
Що ли... кат прочетох тва се сетих за илюстрации тип "Фулл Тротъл" /и особенно ония крупните планове в началото с бармана с халката на носа/. Направо ще размачка тоя пътепис с такива картинки. ;) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
комикс нали? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви, пич, пишеш много завладяващо, голям кеф!:)))
земи наистина издай нещо като пътеписи,може и с картинки, поне няколко верни читатели ще намериш...
Бтв- абе тая теория е вярна, ама май е само теория...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 3:47 pm Заглавие: |
|
|
thanx man:) абе не е само теория според мен, ами абсолютно приложим закон на Вселената. Още го бета-тествам обаче, ще ви кажа като съм 100% сигурен в заключенията си, хехе:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Ей, ама винаги ти чета с кеф нещата! Опасен :))))
За усмивката... това си е Мада-Нейчър закон бе! :) Само да не се прекалява, че може да стане патологично :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 8:36 pm Заглавие: |
|
|
Не е теория. Раоти от древни времена и са нарича непукизъм:))
Бомба падна. Тре сме позитивни да изчистиме телата да не стане по-голема беля:))
Има случай в които е противопоказно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 11:20 pm Заглавие: |
|
|
чш, нубз, непоправими песимисти в тая тема не се допускат:D _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 10:19 am Заглавие: |
|
|
Респект. :) Голям кеф е четенето на пътеписите ти. Пиши по-честичко.
Даже може да се сложи кутия на срещите на Графила, където всеки да пуска пари, за да спонсорираме пътуванията ти и да четем още пътеписи. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
тва че смяташ съдбата си за нещо вурху което нямаш никакво влияние си е лично в твой ущърб ;) Що се отнася до теорията, тя е известна, като най-интересното при нея е че работи за всеки който иска тя да работи. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
говориш за "синхроничност":
http://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity
вчера я обсъдихме с девойката Адд на по чаша кола, и стигнахме до извода че е неоспорим факт:)
Оптималното случване на неща се случва когато ние сами не му пречим да се случи, а за съдбата...в крайна сметка начинът по който ще се развие животът ти е краен и дефиниран, защото в един неуловим момент от времето бъдещето ти става минало. Това значи, че нещата ще се случат само по един начин, в зависимост от решенията, които ще вземеш - но рано или късно ще ги вземеш и ще направиш нещата да се случат именно така - това не значи съдба в смисъла "някой друг е предначертал живота ти", а в смисъла "пътят който ще извървиш, погледнато назад след като си го извървял, е само един". Това не значи, че не взимаш ти решенията си. Твоята лична синхроничност е резултат от твоите действия, желания, вярвания и очаквания и изобщо мисли. Може би:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|