Graphilla.com :: Преглед на тема - max problems

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

max problems

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 10, 2007 3:37 am    Заглавие: max problems Отговорете с цитат

искам да споделя два мой максовски проблема който много ме дразнят и туко виж имат решение ;)

става въпрос за следното - като сложиш uvw unwrap и по default са включени always show pelt seam и thick seam display и всеки път трябва да ходя да ги изключвам, дали има начин да променя дефаулта?

другото нещо е - конфигурирам си горния ляв quad за edit poly, и в него съм сложил само функции които на мен ми трябват, но въпркеки всичко като съм на edit poly i натисна десен бутон в quada винаги присъстват subobject levelите (vertex, edge, polygon, т.н.) които на мен са ми на shortcuts и не искам да ми заемат място там (a в customize-а ги няма, т.е. не мога да изтрия от там )

също бих предложил на модераторите да се направи една тема в която всеки да пуска такива проблеми и решенията им и всичко да е на едно място, а не да се губи назад, така доста повече хора биха имали полза.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
graffitiman

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 7:28 pm    Заглавие: Re: max problems Отговорете с цитат

stefan написа:
също бих предложил на модераторите да се направи една тема в която всеки да пуска такива проблеми и решенията им и всичко да е на едно място, а не да се губи назад, така доста повече хора биха имали полза.

подкрепям напълно идеята;)
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:19 pm    Заглавие: Re: max problems Отговорете с цитат

stefan написа:

щом Стефчо казва значи е добра идея :)

( стефчо е оправен ) ;)
stefan

МнениеПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

явно са ми доста нерешими проблемите :)

втория, точно след като пуснах темата (естествено :) го видях как става, но това с УВто за жалост мисля че няма оправия.. никой друг ли не го дразни този проблем(feature по точно :)?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 12:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то си е каприз ако ме питаш. досега не съм чул някой друг да го дразни. на мен даже ми е много полезно.
може би със скрипт би могло да се пипа.
stefan

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
то си е каприз ако ме питаш. досега не съм чул някой друг да го дразни. на мен даже ми е много полезно.
може би със скрипт би могло да се пипа.

то е хубаво да го има, но на мен лично в 95% от случайте само ми пречи да виждам до колко симовете си пасват и просто мисля че щеше да е по добре ако по дефаулт бяха изключени.
Върнете се в началото
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз сьм но комент по въпроса със сиймовете защото на мене не ми е чак такъв проблем да ги махна :) макса има каде каде по-дървени и смотани неща в него та точно това да се притеснявам за него.

Но да ако имаше секция за комюнити хелп щеше да добре си мисля.
Въпреки че подобно инфо се намира навсякъде из нета и е въпрос на мързел повече да не се разтърси човек,но да ще е по-лесно и т.н :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети