Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
e388

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | marto_kb написа: | brummm brumm pukam im 6to podhva6tat temata i q raziskvat zna4i im puka |
аха... щот се опитват да набият в главите на некои малоумни некадърници за що иде реч! ама то насила хубост не става! |
Е за ко иде реч...тука всички даже да си пусне Стивън Спилбърг работите тука половината графила ще му каже че не стават за нищо другата половина ще му кажат че си е сбъркал професията...всеки се мисли за голяма работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 11:58 pm Заглавие: |
|
|
e388 написа: | Е за ко иде реч...тука всички даже да си пусне Стивън Спилбърг работите тука половината графила ще му каже че не стават за нищо другата половина ще му кажат че си е сбъркал професията...всеки се мисли за голяма работа |
Ходи пий една бира, виж кое време е... и мани тоз болд :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 1:05 am Заглавие: |
|
|
По повод коленето и бесенето, все още не съм видял един заклан или обесен. Хората просто изказват мнение. Никой никога не се е ангажирал с това, какви мнения ще се пишат в графила, още повече че активно пишещите се сменят през определен период. Както и оплакващите се впрочем.
Факт е, че има какво да се желае по отношение на добрия тон!
Другият интересен и може би изненадващ за някои факт е, че всъщност никой не е докаран насила и заставен да посещава форума ежедневно. Щом се посещава, значи хората ги кефи.
Също така, интересен факт е, че не малко хора са получили публичност чрез графила и качествените и талантливи люде са се откроили и са получили своето. Не знам някой дали ще тръгне да спори по последната точка, но за мен това е факт. Много факти станаха, знам, но в това отношение форума си е перфектен, и макар и някои да не намират средата за дружелюбна, не вярвам някой да прави промени в правилата само заради това. Пък и се съмнявам да има начин да се направи така, че хората да започнат да си говорят учтиво и т.н. щото това не е до правила и не е заложено никъде.
А аз лично имам все още пресен спомен от последния опит да се разберем човешки с една артистка, сещате се коя. Абе някой да не го банна тва момиче, кво стана? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 3:32 am Заглавие: |
|
|
не, явно е започнала да мисли! то на голяма част (за жалост) от представящите се, тази функция им е неизвестна. дали пък това не е най-елементарната причина да не могат да се докопат до заветните спец форуми.???
м, сега това поражда и логичния въпрос: дали ще могат да си отговорят??? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:13 am Заглавие: |
|
|
Имало и друг форум за професионален български дизайн ? Къде, че да си пускат хората там обявите ?
Графила не е професионален. Елитен по скоро, като някой "елитен торент сървър", където трябва да направиш коефициент 2 преди да получиш право за Специалните торенти, но свалил ли си един вече си на 0.002. Що касае свободата да не се пише тук, това не е съвсем така. То е малко като свободата дали да си возиш в градския транспорт или да ходиш пеша оттук до Люлин- на мен в договора си ми пише "общува с други дизайнери и следи пазара", туй че един вид съм длъжен да минавам оттук за свеярване на часовниците. Аз искам друго да попитам: след като толкова много хора се оплакват от форума не е ли това знак сам по себе си, че нещо сериозно не му е в ред ?
Призовавам към по-спокойно отношение с по-малко удивителни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:46 am Заглавие: |
|
|
да бе, на форума нещо не му било в ред....
Има едно решение на проблема все пак. Не се карайте, не се псувайте и не си избивайте комплексите и всичко ще е наред.
Само си дайте сметка обаче на милата Ани темата колко бързо стана 3-4 страници. И не е само тя, просто е пресен пример... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:00 am Заглавие: |
|
|
e388 написа: | Абе тука за никой не е тайна че всеки мисли себе си за най-добрия ... | Аз не съм най-добрия. Правя неща на супер средно и по-ниско понякога ниво. Както и много други тук. И ето казах го. Представяш ли си че, не съм единствения, който гледа реално на себе си. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
e388

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:10 am Заглавие: |
|
|
gopher's написа: | e388 написа: | Абе тука за никой не е тайна че всеки мисли себе си за най-добрия ... | Аз не съм най-добрия. Правя неща на супер средно и по-ниско понякога ниво. Както и много други тук. И ето казах го. Представяш ли си че, не съм единствения, който гледа реално на себе си. |
Не това имах предвид ;) Исках да кажа че дойде ли някой и си покаже нещата вие веднага го освирквате че е много зле, а в същото време е по-добър от вас!
Как мога да кандидаствам в "Общи приказки" с Уеб Дизайн или Анимация :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:13 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Има едно решение на проблема все пак. Не се карайте, не се псувайте и не си избивайте комплексите и всичко ще е наред. |
word. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:50 am Заглавие: |
|
|
e388 написа: | Исках да кажа че дойде ли някой и си покаже нещата вие веднага го освирквате че е много зле, а в същото време е по-добър от вас! |
Е, леко неподготвено изказване. Тук никой не е седнал да брани завоювания графилски връх, като не допуска, така наречените 'по-добри' да стъпят на нагъчкания пиедестал. Точно обратното! Структората на форума е като къща. Треа се строй само с качествен матриал и има качествен подбор за да може градежа да е свестен.
е388 - Не забравяй, че и твоето мнение е субективно... може пък твоята преценка да не е реалната... Замисли се преди да почнеш да заклеймяваш форума, а ако не го направиш не виждам какво друго правиш тук освен спам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 10:10 am Заглавие: |
|
|
marto_kb написа: | za da prestanat tezi sporove vuv foruma triabva da se otvori galeria s rabotite na horata koito ni kritikuvat i ni kazvat 4e ne stava me i 4e sme zle togava ne6tata 6te se podredqt i 6te se vidi koi kolko i kakvo moje
|
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=13368
spacer написа: | А аз лично имам все още пресен спомен от последния опит да се разберем човешки с една артистка, |
implant написа: | не, явно е започнала да мисли! |
Тфа просто е поредната тотално неразбрана и от двете страни (ани vs грапхилла) ситуация... имам чувството, че скоро няма да пише тя ;)
Са немам желание да пиша от онези моите легендарни 256+ знака постове, понеже ме мързи (а и трябва да набирам нова паралелка на ICQто си).
Набързо ше припомня (за тез които ме знаят в графила и за тез които от скоро ме знаят - и_не_траят - от photoshop-bg) че съм бил и от двете страни на барикадата достатъчно дълго време (поне две години кат пионерче в Общите и вече близо две в специализираните).
По нагоре дадох линк към анотацията ми за "Бизнес Линч" описана в блога ми (подсекция на artlebedev.ru)-та това дава отговор на въпроса има ли картечен разстрел в другите страни - като си направя равносметката най често срещаните четири думи там са "дермо", "говно", "хуйнья" и "хуевой" (сам Артемий си ги ръси, разгледайте, прочетете).
Та.
Критиката в графила не е измислена в графила. Следователно геноцид на избирателни начала тука няма. Виждал съм какво става когато всички в един форум са специалисти. Кат се почне от Модератори специалисти и се стигне до 15 годишни на два поста, които дават насоки от които ми се изправя косъма.
Хаоса е пълен, всеки дава съвети на всеки.
Затова и Представяне съществува в тази му форма.
Виждам разбира се какво става и когато съществува това което е сега.
Абсолютно разбирам и двата лагера (третия е Капитана, ма един чвор лагер не прави :)))... ) И понеже това е кратката версия на поста ми ше гледам набързо да претупам нещата
От една страна имаме хора дето са работили на програми чиито интерфейс даже не сме виждали (хелоуууу грандфаДърс).
Те също имат идея какъв ше е хаоса и ужаса ама всеки един Крачун тука да дава съвети за всичко. И видимо са ама много зли копеУета.
(примерно моя мокър сън NOX който яде малки бебета на закуска с изключение на дъщеричката си :))...). И най голямата грешка на тоз дето пали мотора е да им се върже на тоз външени Зъл вид.
Понеже (като изключим Овенделон) са писенца (той е козел)... мор-ор-лес. Няма да си го признаят и определено няма да се напънат да го демонстрират.
Иииии в другия край на ринга... с оранжеви ръкавици на точици стоят Дъ-рууки чемпиънс на окръга - които (да, позволявам си дацитирам класиците) "се разбиват като морска пяна в Представяне". Ама така, вълнуват се разбиват се с гръм и трясък, оттеглят се и пак се засилват към стената. Ама да биеш стена на бос крак боли. Има няколко причини да ходиш бос и да претендираш че всъщност в килера си имаш "Пума" ама като те пуснат вътре тогаваше им я демонстрираш.
И понеже това няма да е дълъг пост -ше пропусна тез причини
Нещата няма да се променят.
Знам това щото с един пост нищо няма да се промени. С "ела ми на ICQ" също няма да се промени. С промяна в начина по който ти мисли мозъка ше се промени. Дори когато смениш начина по който дизайниш личността ти се променя също. Едните изглеждат кат изтискан лимон (сухи и изтискани) другите като трътлест грейпфрут (муднии, горчиви ама сочни и енергични колкот си искаш) - защото никой няма намерение да влезне в обувките на другия (па било то и "Пума" в килера). Едните не искат да са бейбисидърс - щото това изисква ежедневни грижи (believe me i know!) другите не искат да им казват че нещата им не струват защото го приемат като "ти не струваш" ,за което си имам една реплика че "егото им е едно ниво над нивото на очите и не могат да виждат". В смисъл не че и двата контингента са много горди, ами че собствените им възприятия/разбирания изопачават думите на отсрещния.
Понеже едно е да стои до тебе някой дето да е по в час и да ти казва "това така а не така". Друго е да го постнеш във форум и да не знаеш кой как и кога ше се изходи в темата. Затва- по форуми онлайн обучението, е онЛАЙН. Кандидастващите няма да получат това което искат, щото то просто е неприложимо в тая форма. Тез дето влизат без проблем отдавна не ги интересуват пък такива вълнения.
И в края на крактата си реч както казва Джоната Рос в JAPANORAMA "but what we learn tonight?"
- разбиват се кат морка пяна в представяне (уви безполезно за тяхсамите)
- Онези са писенца (останалото е ШоуОф)
- Той е козел (или май Овен беше....) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък друго се чудя... не е 1-вата такава тема, няма и да е последната. Що не се махат още в зародиша, ами се оставят така си да станат по ~5-6 страници. Все пак то е ясно - На който не му понася да се изнася! _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
аз (а вярвам не съм единствен) винаги ама много съм се удивлявал и искрено съм се забавлявал на тъй прелиющите тълпи от мрънкащи люде ;) ...
... и сичко ми е пълно, и равно, ама само едно нещо не може да ми светне, като на какво основание аджаба въпросните хора имат претенции
подточка А: плащат си месечен абонамент за този форум и поради тази причина, бидейки клиенти, имат право на рекламации и прочее гевезлъци от сякво естество
подточка Б: те самите са създатели на този форум, което им дава върховното право да имат претенции
подточка В: няма подточка В (засега)
... не мисля, че е нужно за 34878547830759483057 път да се припомня какво представялва това местенце, как е създадено и т.н. ...
... по-скоро мисля за нужно да напомня за една прекрасна българска мъдрост - "на харизан кон зъбите не се гледат" _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 5:22 pm Заглавие: |
|
|
за мен проблема се състои в липсата на физически контакт, ако си бехме помлели тиквите - лошите на добрите и обратното, щеше некак да ни обземе всеобщо удовлетворение...
п.п. а и за артистката Ани има оправия... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
създайте "вазелин", специализираният форум за мухльовци.
всяка критика ще е на френски. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
"gospodi kolko muka ima po sveta gospodi"... kazal Mukanina i prodaljil da skube bialata liastovica...
eh tez vsichkite chasove chetene i pisane ako mojeshe da gi obarnem v proizvodstvoto na bira - pone dva puti poevtina shteshe da e nejnata koja.
niakoj moje li da kaje s 2 dumi za ko ide rech da ne go cheta cialoto che.... birata shte se stopli. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Абе за вас п-и и к--ве нема ли да си ги бримкате.
Вън е лудница, кучки, партита екшън и огин.
За другия таргет горещо препоръчвам Окси пъпкотрепач. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 11:20 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:35 am Заглавие: |
|
|
e388 написа: | ... Исках да кажа че дойде ли някой и си покаже нещата вие веднага го освирквате че е много зле, а в същото време е по-добър от вас!... |
Много искам да подкрепиш това изречение с конкретен пример... покажи поне един НЕприет, който е по-добър от "гаднярите" тук, както ги наричате...
п.п. Странно защо има хора, които от първото до последното мнение в представянията си, получават само уелкъм...
Не си давате зор грам да помислите, приличате на побеснели тинейджъри, които имат твърде много свободно време и нищо за правене. Ми поне си попълнете времето с бачкане, може пък следващият път, да не се разбиете като морска пяна... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:32 pm Заглавие: |
|
|
на морето беше супер:) Вече 90% от жените ходят без горнища. Действа добре на нервите на всички:))))) Да направим сьбиране на графила на плажа, сигурен съм, че всички проблеми ще бъдат забравени:)) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|