Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:07 am Заглавие: by Edesign: Сайт за записване в реалити шоу |
|
|
http://ostrova.ntv.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 11:07 am Заглавие: |
|
|
хубаво :) ма някои от елементите сте ги направили с теслата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 11:32 am Заглавие: |
|
|
Цялото, за 3-4 дена :( Теслата я държеше клиента в случая. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 11:46 am Заглавие: |
|
|
мен само ей това-
че странно марката минава в картичка, повтарящите се облачета и пикселните сенки долу ми бъркат леко в окото, иначе мн приятно другото, цветовете особено:)
А, и каката дето седи на клона са и малко едрички глезените, ама то в тия географски ширини са по-вървежни, нема как:))) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 11:56 am Заглавие: |
|
|
zka написа: | мен само ей това-
че странно марката минава в картичка |
Е как може да си такъв формалист :P Щеше да е скучно да е само картичка или само марка. Това е "мартичка" :)))
Пикселните сенки са кофти признавам, ама така се получи заради компресията, много тежичко стана и леко го прецакахме... :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 1:52 pm Заглавие: |
|
|
като цяло много, много приятно, ама тая тесла... морето е пикселизирано, както и облаците, пясъка не е пясък, малко нойз да имаше, мацката е залепена, нямаше да отнеме много повече време да го оправите, защото иначе както казах е много приятен и без тия неща щеше да е страхотен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 7:28 pm Заглавие: |
|
|
neshto ne mi go diga toq design :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
<оффтопик>пии чай от магарешки бодил смесен с извара от магданоз.
<онтопик>скучно. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:56 am Заглавие: |
|
|
Nikwa identichnost. Nikwa wruzka s koncepta na predawaneto.
Ideiata ne e che se hoda na pochiwka ideiata e che iskat da me razdeliat s liubimata ili liubimia kato me podloat na plutsko izkushenie.
Posredstwena i haotichna rabota.
Idealno za rabota na zaplatka 1000 lewa max.
Koito iska pechalba u bg trebe klienta da go ede. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
nub, глей къв морален съвет щи дам: пиши на кирилица ве! че тва последното д го зачетох като б... ще изкривиш нежното, крехко съзнание на някой дизайнерски личности - моралисти. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 12:41 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | nub, глей къв морален съвет щи дам: пиши на кирилица ве! че тва последното д го зачетох като б... ще изкривиш нежното, крехко съзнание на някой дизайнерски личности - моралисти. |
Сори:)))Нямаше инсталната кирилица. Ма надяяям са да ни сам предизвикал
нидуразумение:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:00 pm Заглавие: |
|
|
nub, глей аз къв' морален съвет щи' дам: Вземи да поразсъждаваш малко преди да ми говориш за концепции. Това е сайт за записване за кастинг.
А кажи ми ти като се записваш, за да участваш в такъв формат, какво би искал да е посланието: "Ще *бем майката на личния ти живот" или "Ей тук на един тропически остров, глей къв' купон".
Като държиш да си на "всяка манджа мерудия" поне вземи смислов малко, а не да ми говориш за заплатки, щото нещо напоследък все неподкован се изказваш, но за сметка на това звучиш компетентно.
implant с новия Аватар ме кефиш!!! + моралист, скучно ... поръсвам си главата с пепел и си сменям и аз моя :(
PASTA написа: | neshto ne mi go diga toq design :)) |
PASTA братче к'во да ти кажа остаряваш :)... не бе майтап. Целта не е да ти го вдига, целта е да ти е гадно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | nub, глей аз къв' морален съвет щи' дам: Вземи да поразсъждаваш малко преди да ми говориш за концепции. Това е сайт за записване за кастинг.
А кажи ми ти като се записваш, за да участваш в такъв формат, какво би искал да е посланието: "Ще *бем майката на личния ти живот" или "Ей тук на един тропически остров, глей къв' купон".
Като държиш да си на "всяка манджа мерудия" поне вземи смислов малко, а не да ми говориш за заплатки, щото нещо напоследък все неподкован се изказваш, но за сметка на това звучиш компетентно.
implant с новия Аватар ме кефиш!!! + моралист, скучно ... поръсвам си главата с пепел и си сменям и аз моя :(
PASTA написа: | neshto ne mi go diga toq design :)) |
PASTA братче к'во да ти кажа остаряваш :)... не бе майтап. Целта не е да ти го вдига, целта е да ти е гадно :) |
Момче, искаш коментар давам.
Винаги има два начина да се свърши работа.
Първия през пръсти а втория с желание и мисъл.
Всички работим през пръсти когато цената не ни отърва.
Но доколкото знам вие обслужвате от доста дълго време Нова телевизия,
и за мен истината е, че докато Пастата беше там се напъваха някви неща.
Сега гледам и виждам даунгрейд.
Самоцелни и небалансирани ефекти и кофти графично изпълнение.
Това с нарязаните ръбове е толкова изтъркано, че няма накъде.
Водата в бекграунда направо ме залива и снимката е също с вода просто
окото не знае къде да гледа.
Тия облаци моеш да ги лупнеш още няколко пъти седят невероятно убедителни.
Календара седи все едно е кръпка.
Още да коментирам ли или стига.
ПС.
Нали не очакваш, когато сложиш нещо за коментар да последват овации.
Защото аз лично предпочитам някой да ме псува но да каже нещо,
което да ми помогне да подобря работата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Казах ти и в предишния постинг... изказваш се, само за да се изкажеш.
Много неща не знаеш и последния ти пост го доказва. Псувай колко си искаш, не ми пречиш, даже ми помагаш, но когато изказваш компетентно мнение по въпроси които не са ти ясни, не очаквай глупостите които пишеш да остават без коментар.
Та в тая връзка, нито темата е свързана с дизайнерските заплати, нито въобще някога сме обслужвали Нова, да не говорим, че initial дизайна е на Паста. Освен това е написано черно на... сиво:) 3-4 дена за дизайн, рязане, флаш и програминг. За мене резулата е добър.
Поствам тук... чета коментарите и си вземам бележки за грешки които да не се допускат следващия път... до тук всичко е точно, няма грижи, ясно е че не са съвършени нещата ясно е, че има неща за дялане, учим се. Ама хайде да не си говорим за концепции, заплати, даунгерйди и обслужване на телевезии, 'щото не ги разбираш нещата. Та в тая връзка поста е с идеята да се критикува или не нашата работа, но може да покритикуваме и тези твои недостатъци, та белкем е полезно и за двете страни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Прав си. Не ги разбирам нещата.
Само си дрънкам.
Извинявай за коментара. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
по дяволите Камерън, казвам ти, че нашата връзка няма бъдеще. сега ми стана още по-скучно!. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | по дяволите Камерън, казвам ти, че нашата връзка няма бъдеще. сега ми стана още по-скучно!. |
хо-хо-хо импланте кефиш ме... :D ми аз сега като не мога да видя този сайт, кво да кажа... я дайте нов хиперлинк, ама да е хипер ей! :D _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|