Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
chefito написа: |
Потупване по рамото? Говоря за такт, подход, нормална човешка реакция...всички тука сте били начинаещи шофьори....припомнете си първите си часове кормуване? Нима бяхте безгрешни? Представете си инструктора да ви беше свалил с шамари от колата....как щяхте да се почувствате? Нормално е някой начинаещ дизайнер да не е усетил цветовете, стила и като цяло концепцията, но това не означава че трябва да го метнем на крокодилите нали? Има няколко образа с очила тука, които си избиват комплексите с тежки критики към новите колеги...повярвайте грозотата и дизайнерските ви умения няма да ви спасят от възможността да сте loser-и, ще ви спаси толерантността и човешкото отношение! |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ...Да направим сьбиране на графила на плажа, сигурен съм, че всички проблеми ще бъдат забравени:))... |
Айде де! Елате при бате във Варна! :)))
Иначе много се натъжих... :( и аз съм грозен и с очила... ама много... Уаааа
Тва явно е форум за изпаднали хора беее! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Не обичам да се къпя в морето... Като вляза във водата трябва да си махна очилата, а така не виждам подскачащите какички около мен... ;)))
4о4о - ида скоро - купи ром!!! Онзи ден една девойка на шатрата се била припознала в мен... да си ходил натам... нали и двамата сме грозни и с очила... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 3:17 pm Заглавие: |
|
|
chocho написа: | Цитат: | ...Да направим сьбиране на графила на плажа, сигурен съм, че всички проблеми ще бъдат забравени:))... |
Айде де! Елате при бате във Варна! :)))
|
:P елате в Бургас да видите ко са казва плажна ивица Дюните ,Сл бряг, Бургас, Смокините,Сарафово,Китен ,Приморско...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Бхахаха :)))) Затуй ли така мило ме гледаше муцката докато обяснявах как да ми забърка кептън моргана! Айде, wacom-a под мишка и тука! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 3:18 pm Заглавие: :-) |
|
|
Е, то морето не й за къпане!
:-)
Пък то за хора кат нас има специални аксесоари.
Противогази им викат!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|