Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: x2dz - Фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: x2dz - Фотография
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 1:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

велкоме :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
x2dz

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

данке :]

- The Interpreter(2005) -
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
x2dz

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

приключение на покрива :

Върнете се в началото
x2dz

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
sixide

Местожителство: Heidelberg, Germany

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nebeto kurti...a s toia pametnik napravo niakakva idilia :D da dadem jivota za rodinata hrhr
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

След всичко показано, също след всички положителни коментари, аз ще повторя това, което каза мимата още в началото. Липсва ми идея, смисъл в тия снимки. Смисъл си имат за тебе (предполагам) но някак не успяваш да го предадеш на зрителя. Той се заглежда в небето (?!?), някакви хора по улицата (?!?!), пейки в парка (?) - може да намира нещо в тях, но липсва силна емоция, която би (лично мен) накарала да гледам снимката и да се опитвам да разбера какво се случва в нея. Общо взето представянето ти ми говори следното - и"мам фотоапарат, много ме кефи да снимам, искам да покажа света, както го виждам" - обаче според мене имаш още да поснимаш, за да стигнеш до реален резултат. В момента подобен би бил случайност, което никак не е лошо, но трябва да си много критичен и да отсяваш снимките, които на тебе ти харесват от тези, в които наистина си се справил. За пример на горното ще дам кадъра с бездомника, бабата, улицата с пресичащите хора. Снимки, които всеки начинаещ - тръгнал да скита по улиците - прави. Не е лошо това, но много гледане и много снимане ще ти помогнат да преодолееш подобен род клишета. Тва е на теория - на практика си зависи само от тебе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
x2dz

МнениеПуснато на: Пет Юни 22, 2007 5:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

От много време чаках подобна градивна критика, която да ме накара да се замисля за грешките си! Не че до сега не съм се замислял, но когато някой друг ги вижда по-добре и ги каже, особено с примери е доста по-различно. В началото снимах просто така, по усет без да имам реална представа, кое точно ми харесва и какво трябва да почна да оправям. Всички до тук показани снимки си имат смисъл, но в някои наистина не се разбира много ясно, а други са наистина клишета. Знам че практиката и мисленето ще променят нещата и се стремя към тях. Мерси пак за критиката, със сигурност ще ми бъде от полза. Все пак ще продължа да качвам кадри в тази тема от време на време, с идеята за още насоки и ще видим в последствие какъв ще бъде резултата. :)

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети