Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:51 am Заглавие: |
|
|
denull написа: | i vse pak nqma smisyl da syzdava6 ne6to bez smisyl...lo6oto e 4e i az pravq taka ama mnoo rqdko se vdyhnovqvam kakto si trqbva...ob6to vzeto vsi4koto si e trening... :D |
Така е, но още сме млади и зелени и 2мата (е ти си малко по зелен от мен) и бъдещето е пред нас. We're gonna rock 'em ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:59 am Заглавие: |
|
|
Nvane написа: | implant написа: | Nvane написа: | implant написа: | трябва да тръгвам, пълно е с неразбрали хора. ако побързам може и да ги пропусна. |
Гениално.. |
Ooo, нямах си и на идея. Да не би да ме познаваш? |
В myspace, сме си писали някви коментари. Това е. За познаване е трудно да се говори.
И съжалявам за off-topica ,който създадохме 2мата btw. |
ей, ще вденеш накрая... няма страшно, аз ще мина с прахосмукачката ти избърши прахта... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 3:01 am Заглавие: |
|
|
сега вече по темата. за къде се представяш? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 3:51 am Заглавие: |
|
|
Web Design / Графики и Илюстрации / Лого и Шрифт Дизайн.
или трябва да си избера само 1 част? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 8:09 am Заглавие: |
|
|
Уеб дизайн не видях, графичните ти намеси са по скоро дизайнерски решения, а рисунки липсват. Мисля, че може да се класираш само за дизайн в момента, но нещата с които се представяш са малко и на мен ми се иска да видя още по темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 10:20 am Заглавие: |
|
|
и ако може без четките както спомена Нубзито _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 11:29 am Заглавие: |
|
|
eдинственото място в което можеш да се впишеш е Принт-а, ама ти не кандидатстваш за там, жалко. Лого ? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoThat

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Влизай в принта бре : )) _________________ i hate maths. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:22 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | eдинственото място в което можеш да се впишеш е Принт-а, ама ти не кандидатстваш за там, жалко. Лого ? |
Пускай ме в принт-а ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | и ако може без четките както спомена Нубзито |
Това нещо не го схванах? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Доколкот си имам идея даването на права не е възможността да пускаш коментарчета където ти се види сгода.
В тоя ред - показването е наложителна част за да има смисъл от специализирания фоум като такъв. Не е само това да те допуснат донякъде - ами нещата които имаш да покажеш да имат посока, замисъл и подобаващо изпълнение. Търси се Функцията повече.
Имат ли смисъл правата или имат смисъл това което можеш да постигнеш като съдържание в графиката?
Това (правото) нищо не значи.
А, да Дъ Грейт еКзекутор ги решава тези работи по свое усмотрение :)
Така че с "дай" не става. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Защо писах горепосочените форуми ли?
Защото въпреки че съм показал неща само от 1 сфера, както импланта я определи - принт. Самият аз се смятам за компетентен и в други сфери, нищо че фиксирам работата си само в една от тях.
Относно Web-Design-a , това че не съм показал такъв в презентацията си, не значи че нямам интерес или пък познания в сферата. Поисках разрешение там за да мога да давам някаква критика, така и да приемам за мои бъдещи проекти, каквито съм сигурен че ще има.
За Лого/Шрифт, в момента все повече и повече работя в тази сфера, но за момента няма нищо наистина готово. Повечето неща са концепти, експерименти, които може би ще се впичат по-скоро в принт сферата засега (представлявт Типографични експерименти на А4 с цветове и форми).
А за Графики/Илюстрации - Тук може би думата Илюстрации ме подведе и малко първосигнално подходих, не замисляйки се и обвързвайки я с Adobe Illustrator.. Не че нямат общо, но не съм от хората които правят characters на Illustrator. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:58 pm Заглавие: |
|
|
показваш добри неща за фотография - получаваш права за фотография.
показваш добри неща за графика и илюстрация - получаваш права за там.
независимо дали ти харесва или не получаваш права само за секциите за които модераторите преценят че имаш достойнства. няма как това да стане възоснова на това в кои сфери ТИ се смяташ за компетентен. тук трябва да убедиш други хора, не себе си. показваш - биваш оценен. никой не трепти в очакване новите юзъри да влетят и да почват с критиките. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | показваш добри неща за фотография - получаваш права за фотография.
показваш добри неща за графика и илюстрация - получаваш права за там.
независимо дали ти харесва или не получаваш права само за секциите за които модераторите преценят че имаш достойнства. няма как това да стане възоснова на това в кои сфери ТИ се смяташ за компетентен. тук трябва да убедиш други хора, не себе си. показваш - биваш оценен. никой не трепти в очакване новите юзъри да влетят и да почват с критиките. |
Идеята е добра, но куца от няколко страни. Лично аз не мисля че хора който не са компетентни в дадена сфера, са сбособни на конструтивна критика по нея, така че следователно не биха поствали в дадената част от форума (защото тук сме уж само грамотни хора и всеки иска това - констр. критика)..
А да кажем ,ако след месец-два започна да се занимавам с web-design макар и сега да не го правя, тогава как получавам право да поствам в тази част от форума? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Има графила за "Всеки" - където и да си сложиш темата все ще се прочете. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:15 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Nvane"] Bio написа: |
А да кажем ,ако след месец-два започна да се занимавам с web-design макар и сега да не го правя, тогава как получавам право да поствам в тази част от форума? |
тва изказване за куцането ще го пропусна щото просто си нов, за Web designa... толкова е елментарно че чак съм озадачен от въпроса. Когато направиш веб дизайн - порсто се представяш за web дизайн. Или?
всеки има право да се представи в която иска секция. нямаш лимит на представянията. също така няма лимит за това колко пъти можем да не те прием. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
мислиш ли, че за месец - два ще напреднеш достатъчно, за да си компетентен ? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Не можеш да получаваш права за определен специализиран форум, само защото имаш намерение един ден да се заимаваш с това и онова... Системата тук е ясна. Може да изказваш мнение, било то положително или негативно, само в категорията за която си кандидатствал и си приет. Прочети форумните правила, защото тук има такива! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nvane
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:30 pm Заглавие: |
|
|
@Bio - Това със неограничените представяние не го знаех..
@Morty - Отнасяйки се само до дизайн, мисля че да. След като имаш уменията и идеите, не виждам как времето е фактор (не говоря за себе си, а като цяло). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:34 pm Заглавие: |
|
|
с времето трупаш опит, а той си е фактор _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|