Graphilla.com :: Преглед на тема - ЖЕГА!!!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЖЕГА!!!!!
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Юни 24, 2007 3:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Impli, Blagodaria!

Predi malko si misleh za teb - obikaliah edin magazin i vidiah neshto, koeto bi bilo idealnia podarak za teb, ako biah vidial pozdrava ti po-rano mojeshe da prejalia 30$ za:

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mira

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 1:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами като сме се заоплаквали и аз да се оплача, че тука вали от 2-3 седмици вече и температурата рядко минава над 20 градуса, почнах да вадя зимните половери и Ал Гор с неговото глобално затопляне ми изглежда като смешник. :(((((
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 1:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mira идвам при теб...при 20-те градуса по-точно ;)
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 5:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pri men puk ot tia 12 000 ezera v shtata se diga bahti vlagata i v kombinacia riadko sliza pod 33 - edvam se disha, ele puk kak se kara bike... nosia si vtori kat drehi v ranicata :(

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Pri men puk ot tia 12 000 ezera v shtata se diga bahti vlagata i v kombinacia riadko sliza pod 33 - edvam se disha, ele puk kak se kara bike... nosia si vtori kat drehi v ranicata :(

Като каза айк. Оня ден направх грешката да излезна да карам в 3 часа и да си зема малко вода. Едва се прибрах:)))
Върнете се в началото
R_E_X

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub точно сега му е мамата да се кара, нали искаше диета :) Сауната пасти да яде, аз до работа въртя около 12км и после изпотен се гмуркам на климатика. Кеф голям, само дето синузит и темепратура ме мъчат сега.
Но винаги след тоя преход в къщи сипвам голяма чаша кола, 3-4 леда, малко лимон и не повече от 2 супени лъжици ром :] ...свобода за Куба :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Юли 01, 2007 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

R_E_X написа:
...голяма чаша кола, 3-4 леда, малко лимон и не повече от 2 супени лъжици ром :] ...свобода за Куба :))

Колата, леда и лимона ок, But Why Is The Rum Gone? /с гласа на Jack Sparrow/ :)))))
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

samo se 4udite s kakvo da myrsite roma
nub

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

R_E_X написа:
nub точно сега му е мамата да се кара, нали искаше диета :) Сауната пасти да яде, аз до работа въртя около 12км и после изпотен се гмуркам на климатика. Кеф голям, само дето синузит и темепратура ме мъчат сега.
Но винаги след тоя преход в къщи сипвам голяма чаша кола, 3-4 леда, малко лимон и не повече от 2 супени лъжици ром :] ...свобода за Куба :))

Бе откакто съм спрял да спортувам активно (5 години) явно бая съм си прецакал организма щом един месец неядене на хляб и потене кат прасе не дава резултат:)))
Ще тре явно да се комбинира с зала.
А иначе отказах колата и захар в кафето не слагам бе мамси джаса положението тре се зимаме в ръце докато можем че след некоя годинка рестор нема да е авейлъбъл.
Върнете се в началото
R_E_X

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nub, то за месец само не става. Аз от вече 3 почти друсам само салати(не за друго ами жегата), движение и още не мога да разфугирам плочките...

а ферментиралите захарни пръчки се цапат с други захари, те за тва са създадени
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юли 06, 2007 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
R_E_X написа:

Бе откакто съм спрял да спортувам активно (5 години) явно бая съм си прецакал организма щом един месец неядене на хляб и потене кат прасе не дава резултат:)))
А иначе отказах колата и захар в кафето не слагам бе мамси джаса положението тре се зимаме в ръце докато можем че след некоя годинка рестор нема да е авейлъбъл.

toj BAD kat ti kazwashe ti ne, ta ne :)))))))
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Пет Юли 06, 2007 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
nub написа:
R_E_X написа:

toj BAD kat ti kazwashe ti ne, ta ne :)))))))

Аватарски бате за мен най важното е да не си права контузия:))
За тва полека, първо обща физическа подготовка и след тва в залата
че гледаш:))) Ти часовник да си мериш почивките купи ли си?
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юли 06, 2007 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
Ти часовник да си мериш почивките купи ли си?

kvi pochiwki s takow instruktor... samo kraw i sopoli seki den ot 9 do 12 ...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети