Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maple
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 12:35 pm Заглавие: Рисунки и концепция за сайт за дървени играчки Кроки |
|
|
Рисунките са мои, концепта е мое дело и на партнера изпълнението е на приятели.Любопитна съм за оценки.Все пак това е само началото ... http://www.krokitoys.com[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Готин е сайта само не ми харесват снимките на децат в началото. Може би щеше да е по-добре да са нарисувани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря.
ами теее децата са си наши :) ... и си ги харесваме :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 4:51 pm Заглавие: |
|
|
...шегувам се разбира се, но какво да има зад перденцата на една стая с играчки ..много мислих и ... иначе си прав :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 8:47 pm Заглавие: |
|
|
ама то има звук- дестки смях и патето хлопа с крачета и квака
...или на мен ми се е причувало от жегата, ненам
малко така... стряскащо ми дойдоха тия реални дечица зад пердетата на мен..., ама аз съм си страхлива от малка...
та така...
защо не пробваш с рисувани хлапета? и тапета в стаята да е рисуван? пъзела предполагам, че няма да остане бял
свежи са рисунките, на мен ми харесват _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 9:00 pm Заглавие: |
|
|
ама такова... само да уточня преди да е натило някое объркване, че на дечицата нищо им няма, много са си сладички даже, просто някак неочаквано се показаха от там _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
абсолютно съгласен за дечицата - сладури са, за това никакъв спор няма, но просто от никъде не се връзват със сите =)
мисля си че едни рисувани дечурлига ще паснат много повече
а самия сите - мене ми допада доста, поздравления =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Рисунките са много готини, обаче самия сайт, за мене, има леки проблеми. Разностилен е. Тоест от първата страница на сайта към втората вече има разлика, на първата отгоре има текстове които не им е точно там мястото, отдолу също седят нахвърлени под рамката. На втората страница вече, като си избрал езикова версия, няма текстове отгоре, отдолу се появява "играчки от KrokiToys детски дървени играчки" което е линк към индекса??? До тук ок, горе-долу. Кликаш на "За Нас" и вече си в друг лейаут? Гамата става зелена съвсем различна от предишните страници. Липсва връзка визуална между страниците.
Също мисля че ако се добави и фон а да не е така бяло отзаде ще бъде в пъти по-добре. Логото изчезва във вътрешните страници незнайно къде. Няма нужда да ми се сменя курсора на мишката също, а и детския смях на индекса, след няколко секунди става доста досадно повтарянето...
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Вярно че имало звук - явно съм си била намалила много килонките...:)
Ами тогава идва другия момент - как да се спират звуците (задължителен бутон) и патето малко прекалено натрапчиво пошляпва - добре е когато се правят такива звуци да са по мекички и галещи ухото иначе стават леееко дразнещи. Но това са дребни корекцийки, които лесно могат да се оправят ;) И понеже забравих да кажа - много ми харесват и самите играчки! _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Много, мнооого ви благодаря за критиката :).Радвам се искрено, че това мое дело ви е харесало .. в общи линии.Ще пробвам с рисунки зад перденцата (имам едни охлюви, стоножки и т.н.)... За бутона за звук wicky си абсолютно права ... и на мен ми писна :) Обаче по текстовете?! не знам - тук се намесват някакви други аргументи с цел откриване от търсачки .. които как да кажа - били задължителни ?!?Всеки ден се появява някъде някакъв код (хтмл), който бил важен .. и аз вече си мълча...за тапетите ma4u4a - от бързане е цялата работа ... :(
Нали ви казах - всичко предстои .. ще поработя още , но все пак казаното до тук звучи окуражително :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
аз само да кажа че не ми харесаха представените мостри в секцията "малки играчки" ....
на самите снимки от различните магазини има много по интересни като цветови решения варианти....
по принцип дървените играчки обхващат таргета на 2, 4 годишните деца....
в ССХУ по приложни изкуства /специалност детски играчки/ ни учеха,
че за тази възраст са подходящи по опростени и стилизирани форми с ярки цветове и възможност за развитие на образното мислене играчки ....
сложените в гореспоменатата секция проекти са със сложен контур, повече карикатурни силуети, без никаво оцветяване и възможност за някакви игрови манипулации...
лично аз бих разнообразил каталога с любимите на всички деца модели на влакчета, камиончета, различни по вид набори от кубчета и т.н. - примерите са безброй....
иначе много похвално начинание :) желая ви успех :) _________________ ... gief more epix ...
Последната промяна е направена от maceman на Пон Юни 25, 2007 12:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
А Wicky за играките thank`s отделно :) много от тях са мое дело и въобще за играчки можем да говорим много, но и твоята Баба Яга си е .. :) Браво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:00 pm Заглавие: |
|
|
maceman - за таргета си прав 2-4, за контура също - промених го преди 2-3 месеца ... /но не съм снимала :( , пък и има налични от старите .../
... но за цветността ? какво по-хубаво всеки сам да си оцвети магарето, слона .. аз поне не съм срещала дете без моливи ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:09 pm Заглавие: |
|
|
хехехе, знам че така пада цената на производството, но съм сигурен че едно дете ще предпочете добре оцветена и лакирана играчка пред подобна но направена от чиста дървесина...
пак повтарям че силуетните играчки представени в секция "малки играчки" са предназначени да радват окото по скоро на възрастните отколкото на малките деца... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
В интерес на истината малките играчки не са най-продавания продукт на Кроки. Контурът наистине е твърде сложен и това е стара концепция, обаче...
никак не е проста работа да се пускат нови продукти, особено когато става дума за производство. Аз мога да си рисувкам влакчета по цял ден, но я питай шефа дали ми ги иска. Това е фирма за пъзели, той решава дали да си купи струг, например, щото нас много ни кефят влакчеата.
Не искам да кажа нищо лошо за ССХУ, обаче в играчките има мода, като във всеки друг обект на дизайна и ми се струва, че в споменатата специалност това малко убягва на преподавателите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
ми разгледай "пресни" германски каталози на детски играчки / германия има многогодишни традиции в този бизнес/ и ще видиш какви са тенденциите ....
а и с това трябваше да започнеш - че продукцията зависи от шефа :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maple
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Ми разглеждам непрекъснато....фирмата плаща всяка година да ходя на най-големия панаир за играчки в Европа - в Нюрнберг, през февруари. Имам страхотна колекция (смея да мисля най-голямата в БГ) от каталози на най-добрите и не чак дотам добрите, които правят дървени играчки. Ако това ти е интересно ето някои от любимите ми:
http://www.selecta-spielzeug.de/
http://www.haba.de/
http://www.chelona.net/
http://www.plantoys.com/
Даааааа, германците са си най-добри.
колкото до продуктите - има си маркетингов отдел, който решава какво ще се прави и продава. Един страхотен люлеещ кон залежава вече година:)............... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|