Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
volodka
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:14 am Заглавие: |
|
|
Дръжки за вратите има и те са вградени в колоните на всяка врата. Вгледай се по-внимателно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:25 am Заглавие: |
|
|
видях :))) въпрос на навик е да ги търся на обичайните места .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
volodka написа: | Дръжки за вратите има и те са вградени в колоните на всяка врата. Вгледай се по-внимателно. |
това ме разби (и аз не ги видях) - яко!!! :::))))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 2:30 pm Заглавие: |
|
|
volodka написа: | Дръжки за вратите има и те са вградени в колоните на всяка врата. Вгледай се по-внимателно. |
да! аз ги мернах веднага, но колкото ми харесва задната, толкова ми се струва излишно това да се повтаря и при предната. Въпрос на вкус.
Иначе много ме кефи работата ти ! Голямо браво!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Какво трябва да коментираме тук...?
Дизайне или 3D рендера? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
А защо колата няма мигачи? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 2:50 pm Заглавие: |
|
|
ххаахахха как да няма ве |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 3:45 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | ххаахахха как да няма ве |
офф/Ве, Бе, Ме и прочие овчи срички, викам да ги пропускаме за напред/офф
А относно мигачите - де са
аз виждам 3 фара отпред
отзад стопове, габарити и нещо прилично на задна светлина
на огледалата виждам нещо подобно, но то може да е само помощен, а не основен _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 5:11 pm Заглавие: |
|
|
По принцип мигачите са поставени на страничните огледала. Въпреки, че те по-скоро са габарити.
Сигурно има мигачи...би трябвало да има такива, които са заедно с фара и такива като габарити. В случая, има такъв поставен на огледалото...другия вероятно е някъде при предните светлини...
ама се води че има... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Задължително е да има!
само че освен тия във огледалата - други не различавам _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 5:40 pm Заглавие: |
|
|
в белите крагове около стоповете това са мигачите _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volodka
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Какво трябва да коментираме тук...?
Каквото сметнеш за небходимо. За мен лично в момента най-голям интерес представлява резултата от рендера.
всъщност колата има мигачи както отпред така и отзад в зоната на самите светлини и това е тройката светли успоредни ивички под които се намират светодиоди |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Най-накрая човек от екипа. Хайде, че навсякъде се пишат разни неща, всеки гадае. Радвам се на амбицията и резултатите ви....
Рендерчетата са добри. Похвално количество детайл, то по друг начин няма как, след като си го работил за металообработка.
Все пак заради нискорезолюционните текстури по-добре намали малко изображенията, така много дразнят. Не само фона, а и отражението им в стъклата и тук-таме по купето.
Добре Дошъл. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
volodka написа: | Цитат: | Какво трябва да коментираме тук...?
Каквото сметнеш за небходимо. За мен лично в момента най-голям интерес представлява резултата от рендера.
всъщност колата има мигачи както отпред така и отзад в зоната на самите светлини и това е тройката светли успоредни ивички под които се намират светодиоди |
Да, на пръв поглед и аз помислих, че точно това са мигачите, но се разколебах и помислих, че са просто графика.
Относно горното...
За рендера
мда....доста е добър и доста се доближава до реална снимка. Наистина, хубав е рендера.
Има тук хора, които могат да се изкажат по-добре и по-професионално от гледна точка на 3D-то. Но на мен ми харесва, при положение, че и това не мога да направя на 3D програма.
Провал ли си Alias Auto Studio? В индустрията ползват само нея, никой не се занимава с моделиране с Mesh. Правиш нещо с кубчета, добавяш му модификатор и става добре на външен вид. Но когато правиш нещо прецизно и за SRS Mashine или го конвертираш в SDL файл, Alias е програмата. Поне знаеш, какво ще излезе.
Както и да е....рендера е хубав.
За дизайна..
Мисля, че оригинала, от който сте тръгнали е далеч по-добър. Макар, че и той изобщо не ми харесва.
Както и да е, искрени поздрави за усилията по проекта! Браво за усилията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 10:37 pm Заглавие: |
|
|
smart написа: | ..........Провал ли си Alias Auto Studio? В индустрията ползват само нея, никой не се занимава с моделиране с Mesh... |
Човека го е моделирал в Rhino. Не е mesh, a NURBS. Справил се е чудесно с моделирането. Мен повече ме притесняват някои материали и както вече казах текстурите. Но това не е чак толкова съществено в момента. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 11:42 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | smart написа: | ..........Провал ли си Alias Auto Studio? В индустрията ползват само нея, никой не се занимава с моделиране с Mesh... |
Човека го е моделирал в Rhino. Не е mesh, a NURBS. Справил се е чудесно с моделирането. Мен повече ме притесняват някои материали и както вече казах текстурите. Но това не е чак толкова съществено в момента. |
Прав си, аз се заблудих с рендирането. Той го е моделирал в едни и го е рендирал в друго...Грешката е моя, погледнах преди малко.
Все пак нямам доверие на тия другите програми....борил съм се с 1-2 от тях и въпреки, че не ги разбирам от бедния си опит ... и от наблюбение в индустрията...знам, че само Alias си струва.
Но аз го казах...рендера е хубав :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volodka
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 12:31 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Провал ли си Alias Auto Studio? |
Знам, че в индустрията ползват само студио тулс и поради тази причина пробвах няколко пъти да я подкарам. Въпреки, че ползват едно и също nurbs моделиране трябва доста практика докато се посвикне с различния интерфейс. На този етап обаче ме мързи достатъчно много, за да не си блъскам главата с нов продукт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 3:27 am Заглавие: |
|
|
Риното за мен е дваасе пъти по спретнат интерфейс от студио тоолса.
А тва че алаяс имат яка университетска евангелизация нема да спре наличието на софтуери.
Има специализирани такива само за авто моделиране ма са чука си кинти.
Е тука един друг известен:
http://www.icem.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volodka
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:11 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Риното за мен е дваасе пъти по спретнат интерфейс от студио тоолса |
Напълно съм съгласен с теб. Риното е адски добре измислена програма. Една от причините да искам да науча студио тулс е подозрението ми, че там може би са вкарали някой друг хубав инструмент какъвто няма в риното, макар че с рино 4 много дръпнаха напред. Пък и сега с V-ray за рино 4 ако предлага същите възможности, които предлага и за 3д студио то моделинга и рендването ще стават само в една програма, което е супер улеснение.
Така е. Това ще да е хубава програмка. От доста време я издирвам, за сега без резултатно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 12:32 pm Заглавие: |
|
|
абе аз ви казвам, какво използваме в индустрията и с какво всички работят. А вие дали ще се съгласите с мен си е чисто ваш проблем :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|