Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Archimboldo

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 5:23 pm Заглавие: |
|
|
I vyob6te mislja 4e takiva pory4ki trjabva da se otkazvat _________________ Archimboldo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 8:40 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | какво да оправяме - да помогнеш е едно, но да вършиш работата на някой друг е нещо съвсем различно
А и той не слуша, а се обеснява - значи смисъл няма! |
WELL
Мисля че всички сме на едно мнение...ctrl+N
чувал ли си за израза да си влюбен в красотата и да обичаш грозотата?(това е въпрос към теб "валбо")
ако си отговориш на тази дилема отвътре МОЖЕ БИ ще поспреш малко с крайните заключения.....нали и ти сереш лайна:)(at any direction)
благодаря за мнениеята на всички...някои от тях дори бяха свързани с молбата ми
което ми помага, за другите които все още не са се отказали да ме анализират на мига препоръчвам да изчакат една две годинки...докато the H.U.M.A.N. project стане готов.....
неща като"тва са лай-айайайайиииииии....." бяха ненужни тъй като вярам никой от нас не е полу-идиот и ясно вижда какво е постнато за мнение и оценка....
а че на някои хора трябва да собяснява ....докога ще ми се налага не знам.
ако след съответният пост някой пак си е навил на пръста че се заяждам го моля да прецени следното - кой кого плюе тук(малко rewind на скрол бара бързо ще му отговори на този въпрос)
И понеже пак ще има неразбрали нека отново "се направя на умен"...явно това забавлява някого както виждам. Пичове нямам нищо против никого и ако е както казва Snaker в една култова публикация(предизвикала смях в немалко женски очи...но тва е една отделна тема) ако е "за да се посъберем и да пием по една бира" аз съм "за". Обаче да ми се нерви mr.X и mr.Y вместо да каже защо е shit нещото което поствам а не че е shit както вече за всички е известно(някой са го превърнали в комплексирана ерудиция това - аз плюя - следователно съм по-високо в стълбицата)и да ми помогне просто с виждането си а не със манна небесна(не искам никой да ми върши работата) ми прилича просто на губене на собствента му интелектуална енергия.
Целта ми не е да покажа нещо си от което да очаквам да чуя само "ауууууууууу колко е хубаво" и ако грозтиите ще накарат някой да покаже ясно мнение в този случай нека така да бъде....не съм тръгнал да се доказвам....обещавам на всички първосигнални системи тука и аз да дам нещо на света(нещо стойностно) че да има и на какво да се радвате. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Май 20, 2003 9:14 am Заглавие: Вече ми писна! |
|
|
Ники ще се опитам да не падна до твоето ниво!
Да си видял мое нещо което да прилича на твоята "творба"!
Всички в някой момент са правили бози, никой не е застрахован от това. Но ти засега ти водиш с едни гърди пред другите
Написаха ти няколко предложения за корица и ти посочиха очевадни грешки
Аз самия ти дадох решение на няколко проблема
Ти нещо да чу?
Не!Само оправдания и то много глупави!
Продължавай в същия дух и ще спечелиш много приятели!
Това е последното което чуваш от мен, докато не постнеш нещо което си заслужава да кажа "Добре е"!
Дотогава се потопи в собствените си .... и им се радвай! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 20, 2003 10:15 am Заглавие: хахахахахаххахаха |
|
|
стига ве..ама вие сериозно ли ги вземате тея неща присърце и лично?!?
ОК валбо ТЕБ лично искам като дойдеш във варна да МИ СЕ обадиш че да отидем на някой бар или ако ти се ходи ба плаж тука да организирам агидката(варненско манга общество) и да си спретнем едно ходенИе и да си направим кефа:)
с това приключвам темата...още веднъж благодаря за всички мнения и както казах помагат ми повече тези които казват ЗАЩО нещо съксссссс(когато се вижда че съкс)....айде на по бира(ако някой не знае аз съм голем офлюф - обожаАм бира) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 4:39 pm Заглавие: ааааааааааааааа не е честнооооооо |
|
|
сега искат в една страница да има кафе, няколко снимки на бутилки на пепси и за фон имиджовата реклама на BBB
че аз съм зле го доказвам , ма вдействителност ли има тоооооолкова по зле от мен хора[ бааааааааати идеите:(.... ] _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Това кой по-точно го иска? Не подлежат ли на убеждаване? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Това кой по-точно го иска? Не подлежат ли на убеждаване? |
спонсорите чиито визии ще се включват са описани на една страница(нали се сещаш че не мога да сложа чашата с кафето в секция Алкохол) и страницата става като в кенефа ми у нас -на едно място всичко.
PS-в кенефа ми се намира логично бидето ми +леген с пясък за котката+чинийка за храна за котаката+вода за котката...с други думи котаката ми е много щастлива когато някой отива по нужда:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 9:48 pm Заглавие: |
|
|
prwo ne am kwo komentirate stoto ne moa go wida.
edwa li sa me wpe4atli.kato gledam NIKI edin sawet ako wremeto koeto prekarwas w slowobludstwo go naso4is kum AKTIWNO SAMOUBO$ENIE i natiskane na F1 garantiram ti 4e se e po interesno. a wanenskoto mangal obstestwo moe mi go w drugia kra4ol. s tw tempo se si postwas samo tuka kat gledam. POKAZI NESTO DA WIDIME WEEEE. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|