Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dx
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 7:23 pm Заглавие: opiti za logo |
|
|
i na parvoto mi logo mu doide vremeto
zadanieto e logo za firma zanimavashta se s izrabotka na sportni drehi i
i tova sa najalnite varianti
poslednite tri mi napomniat na chujdi logota i za tova spriah da rabotia varho tiah posnah gi za da se vidi v obshti linii nasokata varhu koiato rabotih |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 9:43 pm Заглавие: |
|
|
prodalzawai s opitite se stane:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 10:49 pm Заглавие: |
|
|
kato na4alo...moje :)) ama gledai da iz4istish liniqta, taka e mnogo bybrivo...obedini neshtata malko, neka kazva edn onesto , ma qsno ;)) 4e taka mnoo linii i ne moe sa razbere koe kvo e... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 11:02 pm Заглавие: |
|
|
syjaliavam no na men ne mi haresva nikak. nai-malkoto cvetovete neshto ne mi dopadat. i mi se struva che pechatani, osobeno pyk ako e karton, shte prilichat na etiketi ot predi 20 godini (ako se seshtash za kartite Hityr Petyr shte dobiesh nai-dobra predstava kvo iskam da kaja). I samoto choveche v pyrvite ne me kefi. i drugi neshta, ama sega ne moga da gi formuliram :)
uspeh v natatyshnoto mislene :))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Fish

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2003 1:34 am Заглавие: |
|
|
lichno nito ednoto. ako mi opresh noj v gurloto i kajesh koe - mai shte se mre:)PPP ebavam se de...probvai pak neshto drugo...suvsem razlichno spored mene...:) neshto po-semplo - tva mislia che e prekaleno pretrupano - osobeno 3 i 6. _________________ Living happily is being free...
Being free is being like a Fish in a sea! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgieva
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
kato za na4alo stava-daje bravos, oba4e spored men triabva da gi dorazraboti6 tezi varianti.
1-vo predstavi si kak 6te izglejdat varhu ne6to-mi 6te visiat-za da gi uravnovesi6 moje6 da gi sloji6 vav niakakva standartna forma-np kvadrat ili elipsa. 4ove4etata prili4at na ptici- niama lo6o, ama edva li stava duma samo za sporove ot roda na paa6utizam :-)
mislia, 4e moje6 da poraboti6 nad varianta s 4ernoto 4ove4e, sa6to.
No, vajnoto e 4e si tragnal i predpolagam, 4e v kraia na krai6tata 6te izleze ne6to hubavo i stilno.
Cvetovete mi haresvat-aktualni sa.
Uspeh! _________________ "Vsi4ko, koeto si struva da se napravi, si e struvalo v4era"
lema na Grosman |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2003 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Na men N4 mi haresva donqkade ako mahnesh trite liniiki pod chovecheto... ama si e vqrno che donqkade sichkite prilichat na bg logota ot predi 15 godini.. daje se setih imashe edno mladost to na beshe li nqkvo podobno :)))
aj da vidim novite :) _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2003 5:00 pm Заглавие: |
|
|
tz-tz-tz ot predi 15 godini, tz-tz-tz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
E dobre de ne iskah da prozvychi taka vse edno sym bil razymno syshtestvo predi 15 godini... ami mislq che me razbrahte...
vse pak se opitvam da pomogna :) _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|