Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 10:15 am Заглавие: TRANSFORMERS - отвратително... ;( |
|
|
най-тъпия филм който съм гледал от години
излагация за Спилбърг като продуцент
последния филм който ще гледам на майкъл бей, недакърен sonavabi4
отвратителен кастинг
всичко най-лошо което може да се види в съвременното кино на едно място,не е кино всъщност
искам си 7 лв обратно но няма да ми ги дадат. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:03 am Заглавие: |
|
|
Дай си банковата сметка, ще ти преведа 7 лв.
Аз лично се забавлявах, филма е шарен и детски, точно това очаквах.
Ти си очаквал сериозен, голям и дълбок филм за огромни роботи, които могат да стават на автомобили?
Не ми е ясно как ти харесва Епизод III, който бие всички класации за слабоумно изпълнение и изведнъж следващия детски филм е тъп? :)
Иначе вярно кастинга издишаше, тази девойката доста неприятна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:10 am Заглавие: |
|
|
много зле наиситна дори spiderman ми хареса поввече :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
:)
Имали сте очаквания за нещо явно...
Аз съм доволен - отидох за да видя тежки CG ефекти и останах доволен :) С остналото от филма мога да си издухам носа... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
абе не може всеки филм да е "Кръстникът" ... глезите се _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:16 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Дай си банковата сметка, ще ти преведа 7 лв.
Аз лично се забавлявах, филма е шарен и детски, точно това очаквах.
Ти си очаквал сериозен, голям и дълбок филм за огромни роботи, които могат да стават на автомобили?
Не ми е ясно как ти харесва Епизод III, който бие всички класации за слабоумно изпълнение и изведнъж следващия детски филм е тъп? :)
Иначе вярно кастинга издишаше, тази девойката доста неприятна. |
Ти Starwars го остави на нас! Кажи откъде извади тази експертиза? :)
очаквах хубав филм обаче. а мацка монтъор която всеки момент като че ще свърши не ми е децко. и изобщо дезориентираността на филма лъха на режисъорска немощ, изразена в 750 ml coca-cola + час сън от моя страна _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | а мацка монтъор която всеки момент като че ще свърши не ми е децко. |
Май ше ида и аз да го видя тоя филм. Откога ми се гледа нещо с роботи.... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Добре бе хора, за пореден път да кажа - как очаквате от филм за космичеки кораби и мутанти с големи уши, трансофрмиращи се коли, деца-магьосници, мотористи в пламъци и какви ли не още нереални и невъзможни неща да бъде стойностен, зрял филм, със издържана сюжетна линия, оскар-ски изпълнения от невероятен кастинг, правдоподобност, режисьорски гениалности и т.н. неща ала "Кръстникът", както каза Морти......?!?!?!?!?!?
Само не казвайте, че ходите на такива филми очаквайки да ви разтърсят душевно колкото да речен Сблъсъци...?!?!!!!!?! Предполага се, че сте над средно интелигентните хора, разбирате от спец ефекти, някои от вас ги правят......... е как аджеба може да искате от Трансформърс нещо повече от коли, дето се трансформват???? Айде приемете че има много видове кино :))) Джим Кери за Ейс Вентура Оскар няма да вземе, ма тва не пречи да се забавлявам всеки път като го гледам :))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Между другото, имаше мъдрост в думите на роботите, но трябва да си вегитарянец за да те докоснат ...
:) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Хехе, то бая народ сме "експерти" и по режисура и по сценаризъм :P
Както и да е, чешем си езиците и малко ако се заформят противоположни мнения тъкмо става по-дълга темата.
Аз си държа на мнението, че става дума за детски филм, а това, че монтъорката ти се видяла на ръба на свършването... то е щото си мръсник :P :)) а не хлапе.
А Майкъл Бей не вярвам някой да го брои за кой знае какъв режисьор и съм последния, който ще го защити, но според мен поне умее да реди красиви картинки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Между другото, имаше мъдрост в думите на роботите, но трябва да си вегитарянец за да те докоснат ...
:) |
hahahahahahaha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 12:52 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Добре бе хора, за пореден път да кажа - как очаквате от филм за космичеки кораби и мутанти с големи уши, трансофрмиращи се коли, деца-магьосници, мотористи в пламъци и какви ли не още нереални и невъзможни неща да бъде стойностен, зрял филм, със издържана сюжетна линия, оскар-ски изпълнения от невероятен кастинг, правдоподобност, режисьорски гениалности и т.н. неща ала "Кръстникът", както каза Морти......?!?!?!?!?!?
Само не казвайте, че ходите на такива филми очаквайки да ви разтърсят душевно колкото да речен Сблъсъци...?!?!!!!!?! Предполага се, че сте над средно интелигентните хора, разбирате от спец ефекти, някои от вас ги правят......... е как аджеба може да искате от Трансформърс нещо повече от коли, дето се трансформват???? Айде приемете че има много видове кино :))) Джим Кери за Ейс Вентура Оскар няма да вземе, ма тва не пречи да се забавлявам всеки път като го гледам :))) |
koy ochakva krastnika bre Dude ? Ti li?
Az ochakvah neshto koeto da e dobro za janra si. Neveroyaten kasting e tozi koyto sachetava aktiori podhodiashi za rolite si. Tuk takiva niamashe.
Jim Keri ne go davay za primer tochno nego. Shtoto e N1 za tipa filmi v koito igrae. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 1:01 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Добре бе хора, за пореден път да кажа - как очаквате от филм за космичеки кораби и мутанти с големи уши, трансофрмиращи се коли... да бъде стойностен, зрял .....?!?!?!?!?!?
|
Откакто откриха анимето :)
Ама се праат на Велики и казват че не струвало - я бий сюжета на Евангелион па ше си говорим за роботи и сюжети и прочее :)
Или Лейн
Или Елфен лийд
Или Гантз
Или Акира :Р
Или Улф'с Рейн дори
да продължавам ли?...
А игрален викаш - Ама Като Авалон ли игрален - леле а ма то можело! и с Ефекти! И игрален! И Със сюжет и смисъл...
С друи думи - може - ама да не е мейд ин УЗА. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
гледах го вчера .. отидох с очаквания за лек фън .. това и получих .. някак ми лъхаше на филм от 80те .. което пък е в + поне лично за мен :)
Разбирасе концептуално трансвормерите не ме накефиха .. щото са оут оф всякаква идея .. кпучина наритани безмислени елементи .. ама както и да е .. изкефи ме филмчето :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |
Разбирасе концептуално трансвормерите не ме накефиха .. щото са оут оф всякаква идея .. кпучина наритани безмислени елементи .. |
True !!! за жалост :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Аз пык се чудя защо възрастни мъже и жени, ходят да гледат детски приказки!
В момента дават и Умирай трудно 4. Е не е на нивото на 3-ката, но става за гледане. А и Брус Уилис, си е Брус Уилис. Няма грешки при кастинга;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:19 pm Заглавие: |
|
|
Недейте, ше травмирате Implant-а ! :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Die Hard го гледах - кефи!
Ocean 13 - кефи !
чакам Ratatouille с нетърпение _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Аз рат-а-туи на кино посмъртно няма да гледам.
Познайте как ше решат да го дублират :( _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
този четвъртък (12.07.2007) специално идвам заради роботите и да умра трудно... О13 го гледах вече (много свеж както останалите два епизода, корема ме заболя от смях). Удоволствието няма как да ми го отнемете, аз отивам на кино без никакви нагласи. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|