Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | ...наистина все по рядко излизат стойностни филми, масовия зрител явно харесва такива. пазарът си казва думата.... |
Има филми.
... не са в Ройал Сити София Център...del Shopping Grande :)
В "Одеон" ако не се лъжа имаше добри анимации снощи... И май даже бяха безплатни... В случей че филма пред Нардония не ти е харесал...
Та ..да... The mainstream comes to you, but You have to go... to the unrdrng :)
Можем да се чувстраме горди със себе си че тъпите филми ни се струват... ами - тъпи :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
както споменах, се изкъртих на О13..не е много остър като филм, ма това не е предпоставка да се изкъртя още няколко пъти :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 2:49 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | както споменах, се изкъртих на О13..не е много остър като филм, ма това не е предпоставка да се изкъртя още няколко пъти :) |
Бе странно, на мен ми беше скучноват, въпреки че съм фен на поредицата. Май първия най ме печели.
А Ал Пачино в последните му няколко филма ми е нещо гнусен и изглежда, че или не си дава зор, или преиграва.
А трансформерите ги гледах пак, много красив филм :)
Тези, които вечно мрънкат за "стойностно" кино, на 100% съм убеден, че още не са изгледали всички филми, които биха им харесали, а са направени дори преди доста години. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Ал Пачино и Де Ниро вече играят само за да си подсигурят старините :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | Ал Пачино и Де Ниро вече играят само за да си подсигурят старините :) |
Ми както във всяка професия - първо бачкаш за името си, а после името ти бачка за теб - може и да не струваш вече, ама колелото е завъртяно :)))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Не отидох с никакви определени очаквания за филма. Смях се като гъз! Дори се уригнах и попръцквах... Ко толкоз... :))) Върнах се в детските си години и като се прибера пак във Варна ще поровя в тайното ми чекмедже със спомени, за да намеря Оптимус Праим и да си поиграя пак с него... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 4:43 pm Заглавие: |
|
|
и аз така ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 11:59 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | А Майкъл Бей не вярвам някой да го брои за кой знае какъв режисьор и съм последния, който ще го защити, но според мен поне умее да реди красиви картинки. |
Аз! Аз ще го защитя тогава! :-)
Смятам, че Michael Bay е супер-добър в това, което прави и само Ridley Scott може да му застане насреща в този жанр.
Проблема е, че първия се хваща с чалгата в екшъна, а втория с класиката. Това опира до сценарий, не до качество на режисурата.
Изобщо режисьорите последно време отнасят най-много критики за неща, които реално са абсолютно извън властта им - тъп сценарий, кофти кастинг на актьори и т.н., които са чисто продуцентско /на кинокомпаниите/ решение.
А това кой какви филми харесва - е друг въпрос. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Ми много се забавлявах, и аз като Велинов се смях като задник. Само съжелявам че нямям Оптимус като играчка :(
Ма тия лошите бяха турбо...
ааа да не забравя... всеки път като имаше сцени с Camaro-то (новото) имаше възклицания, въздишки, цъкания, абе с една дума искам Camaro!
DH 4.0... баси безсмъртното типче тоя френч дюд.
И да ви запитам, какво не ви харесва Мегън?
Сега че е лоша актриса не я прави ънсекси енд аут ъф каунтдаун! Напротив! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
То щото за тоя многопластов филм трябваше да вземат Уди Алън в ролята на хлапето ... и Мерил Стрийп в ролята убер сложният характер ака Мацката с якуту дупе xD .. аде аде хора .. да не се превземаме толкова ;) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Мегито мачка:))
Роботите съкс яко, от толкова движещи се чарколяци не мое човек да вдене кой от кои е (само по боята мое да схване човек).
Концепта на роботчетата съкс яко, нема такава дробенка,
да беха се загледали в играчките щеше да е дваасе пъти по-добре.
Ма нали напълниха касичката. Кво им дреме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | аде аде... да не се превземаме толкова .. |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
На мен мегън ми харесва. Ама аз по принцип си харесва красиви, зноини, дългокоси, тъмни, полуголи актриси. Даже и да не са актриси. _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noxious

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам пример за стоиностен филм, беше с Уил Смит и ако не се лъжа се казваше "В преследване на щастието", рядко се случва филм да ме разтърси, но този успя. _________________ От две злини избери по - интересната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 4:42 pm Заглавие: |
|
|
noxious написа: | Аз имам пример за стоиностен филм, беше с Уил Смит и ако не се лъжа се казваше "В преследване на щастието", рядко се случва филм да ме разтърси, но този успя. |
a, ne stava duma za prevzemki, prosto ima plitki filmi det sa zabavni i plitki filmi det sa oshtetiavashto typi.(7lv. + 2.60 za karamelizirani pukanki)
tva "kvo da ochakvash ot bezmozachen film, Bergman li?" ne minava za opravdanie za tva che e slab. A pichkata si beshe gotina. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 4:43 pm Заглавие: |
|
|
oops greshen citat. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Ако приемем че тази жена е само опаковка, демек няма никаква интелектуална стойност като събеседник.... мога да се оплача от следното.
На един кадър към края, е сграбчила здраво волана на пикапа, и ако не се лъжа... хленчи? Плаче? ... та в този кадър... се вижда много явно палеца и.
Ужас.
Най-ужасния маникюр, на най-ужасния нокът. Малък, дебел - прави ръцете и да изглеждат като асортимент от Сръбска скара, а не като дамски пръсти...
Иначе има готини устни и др... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | ........На един кадър към края, е сграбчила здраво волана на пикапа, и ако не се лъжа... хленчи? Плаче? ... та в този кадър......... |
Айде без спойлъри, ммм??!?? Някои не сме го гледали и без да искате ще ни развалите хубавото ;))))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Ако приемем че тази жена е само опаковка, демек няма никаква интелектуална стойност като събеседник.... мога да се оплача от следното.
На един кадър към края, е сграбчила здраво волана на пикапа, и ако не се лъжа... хленчи? Плаче? ... та в този кадър... се вижда много явно палеца и.
Ужас.
Най-ужасния маникюр, на най-ужасния нокът. Малък, дебел - прави ръцете и да изглеждат като асортимент от Сръбска скара, а не като дамски пръсти...
Иначе има готини устни и др... |
и теб час и кусур да те преследват роботи и на теб ще ти се скапе маникюра :)))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 6:25 pm Заглавие: |
|
|
dreamer, спокойно, съобразявам се и не съм споменал нищо което да ви развали кефа ;)
Иначе - споделям критерии :)
Просто мацката извади кофти палче, и то адски явно. Ако ще е мацка в стил "неподправена мома/diamond in the rough" - то тогава да не гледа във всяка сцена все едно "туко-що е свършила"...
ПП и офтопик: Сякъш и се дразня на лична основа, нали? :))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|