Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 9:26 am Заглавие: Нов протест за СТРАНДЖА - 10 юли - Всички на улиците! |
|
|
http://savestrandja.ludost.net
Протест 7 часа (10 юли) на Руски паметник вторник . Затваряне за 15-20 минути движението, чрез обиколка на кръговото движение по пешеходните пътеки.
Пешеходците след края на блокажа се изнасят на една или няколко групи към съседните малки улици и там се разпръскват далеч от полицията. Хора на групи да не остават на мястото след края на акцията. Призиви и други се правят в подходящ размер така, че да се закачат, като част от облеклото.
Подкрепа от коли ? който може да осигури автомобилна подкрепа. Добре изчислено идване на мястото в 7.00. Ако има забавяне обикаляне по кръговото или по околните малки улички.
Уведомяване на познати журналисти преди това само при обещание да няма предварително разгласяване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
Не се поддавайте на провокации ! ! ! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Що не обикаляте около Съдебната палата?
Пък може да завиете и към Позитано
С какво минаващите през Руски паметник са виновни за Странджа? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 2:09 pm Заглавие: |
|
|
е то ако става дума кой е виновен трябвя са се протестира в Драгалевци, Бояна и Симеоново |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Отговора е прост - търси се медиен шум.
Ако се протестира около Съдебната палата всичко ще мине както на паветата. Без шум, с 2-3 минути по телевизите, като най -голямо се обърна на журналиста от Стандарт
Пък на Руски паметник е друго - я изнервени шофьори ще скочат, я полицията ще е принудена да се намеси.
И айде после 3 дни медиен шум и куп лаладжии по сутрешните блокове
Екодвижения ли - всичко е политика.
Само дето е жалко за използваните идеали на младежите _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък, малумник които се въргаля в краката на Германския президент, и си играе на революционер, си мислех че не е политика, и че това че искаме да се приеме конркетен и ясен закон е няква измислица на някви хипи-наркомани... И няма политика, изобщо! ...
Анархия! Смърт за вишистите! Всеки-с-повече-от-10-лева-в-джоба - под ножа!
Добре че ме светнахте навреме, хиляди благодарности!
:)
Всеки знае - Без медии, без шум и без привличане на общественото внимание - това му е майката! Така ще успеем, братя и сестри нарко-малоумници!
Ето - нека вземем пример от нашите съграждани - противниците на Натура!
Дойдоха пред парламента, блокираха разбира се столицата, носеха си и мегафони (и приятна музика от популярния фолклор), а висшистите между тях - бяха със прилежни мазни коси, чисти съмнителни бради и с малки симпатични секири (!)... Това е начина, наистина! Правилно... легално... удобрено от парламент, спонсорирано от групировки... всичко е наред!
И илюзията за демокрация е по-стабилна от цената на акциите на Енрон...
:) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Дими, не те разбирам ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 4:24 pm Заглавие: |
|
|
добре, а защо събиранията не са пред сградата където и КОГАТО се гледа делото. защото то ок медиен шум, ма кучетата си лаят а керванът си върви. аз също съм съпричастен към идеята, но от друга страна не виждам как ще помогна като попреча на Валбо да се прибере навреме. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 4:42 pm Заглавие: |
|
|
На мен няма да ми пречат
имам си работа до късно, а съм и с мерото днес;-)
Та по казуса
Дими, единственото което си прочел е, че някой не е съгласен с начина ти/ви на действие. Да се предизвика медиен шум имам много начини. Ако ви липсва опит, имам достатъчно познати ПР-и които са съпричастни към казуса и ще ви помогнат.
Но запушвайки движението на София само вредите на каузата. Медиен шум има, но си съдавате образа който си описа - "Разни наркоманчета се провъзгласяват за съвестта на обществото и правят каквото си искат'
И със скок влизате в политика - недоволството рефлектира към правителството, защото не намира решение, и към Бат Бойко, че не може да се оправи с вас. А идат избори.....
Пък ти си вярвай, че не си използван... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 5:00 pm Заглавие: |
|
|
:)
Не мога да пиша повече по темата, притискате ме за инфо което ... не мога да ви дам :)
М0, ...сарказъм ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
целия Несебър преди 3 години беше изключен от световните културни паметници, заради пазарния нюх на българите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 3:13 pm Заглавие: |
|
|
не знам вече... те уж си знаят какво правят
ама оная приказка ми идва на ум - Пътят към ада е осеян с добри намерения.
никакви закони, никакъв парламент, никаква полиция/милиция ... инвеститорите имат думата в България... инвиститор=пари да, ама всяко нещо с мярка
и тия теми не са за Грпхлла, май? _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Приемат закон ”Странджа” в 12 без 5
12 юли 2007 / News.dir.bg
Странджа остава природен парк чрез предлаганите промени в Закона за защитените територии, които бяха приети днес от парламентарната Комисия по околната среда и водите.
В петък приетите текстове ще бъдат обсъдени и гласувани на първо четене от парламента. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента председателят на екокомисията Георги Божинов след извънредното заседание на комисията, на което присъстваха и природозащитници, предадоха “Фокус” и БНР. Екокомисията единодушно реши, че няма да подлежат на съдебно обжалване заповедите, постановленията и другите административни актове, с които се обявяват резервати, природни и национални паркове, защитени местности, исторически забележителности, издадени до 30 юни т.г. За Дир.бг Андрей Ковачев от "Българско дружество за защита на дивата природа" заяви, че ако текстовете бъдат гласувани в този им вид, въобще няма да се свиква 5-членен състав на ВАС, тъй като делото за ПП "Странджа" автоматично се прекратява. На 25 юли е второто четене на промените в закона в пленарна зала. Ковачев изрази съмнение, че депутатите Яне Янев (от партията РЗС) и Борислав Ралчев от НДСВ ще лобират против промяната. Пред БНР Ралчев отрече да има бизнес интереси в Странджа, той имал интереси в ...Световния океан. Парламентът трябва да направи всичко възможно да спаси вече незащитената местност "Камчийски пясъци", заяви Ковачев. Вчера МОСВ подаде жалба срещу решението на тричленния състав на ВАС за заличаването на парк "Странджа".
източник ;) >>http://dnes.dir.bg/2007/07/12/news1881691.html _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|