Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 8:38 am Заглавие: |
|
|
да видим сега ;) ... използваме един от фундаменталните принципи - тръгваме от общото към частното:
1. имаме знамето на България
2. имаме номера на тилифона 112
3. имаме самия тилифон или по точно слушалката му
4. имаме шнура на тилифона
5. шнура е своего рода носа на човека, който пък е истерясал и крещи със зинала уста номера на тилифона (димек нещата са завъртат)
6. да не забравим да споменем, че човека си има и око (е верно само едно е, но ...)
до тук с нещата дето иаме, сега теа дет неаме:
7. нямаме палицейска кола
8. нямаме пожарникарска кола
9. нямаме линейска кола
10. нямаме адреса на човека, който вика 112
11. нямаме дори името на тоз човечец (Господи дори тялото му нямаме, ами ако ако е разчленен?! ... леле какъв ужас ... "Тая скапана държава! ...")
Ивода какъв е?! - Логото е незавършено. Хубаво ама незавършено ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
El_Neno

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 8:54 am Заглавие: "Не съм от тия" |
|
|
Чудомир, разказа "Не съм от тия", трети абзац:
"Ооох, каквото, каквото - тяхна работа! Да си мълчи човек и да не се смразява с хората - тъй си зная аз, и кой какво е правил - той да си отговаря, ами я да ставам да си вървя, че оставих малката да пържи лук в къщи: ще вземе да го прегори, че ще замирише, като кога минаваш край Парапанкини. Нали пустата им къща е на кьоше! Тя каква е къща, ама прозорци има и надолу да гледат, и нагоре по улицата. На единия постоянно е майката, а на другия - дъщеря й и не пропускат човек да мине, докато не разчовъркат целия му род. И все на изгоряла манджа мирише покрай тях." _________________ LA UNION ANTIIMPERIALISTA
ES LA TACTICA Y LA ESTRATEGIA
DE LA VICTORIA! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 11:03 am Заглавие: |
|
|
Ами за мен логото е такова, че неразбрани произведения на артисти не ми се връзват ;/ _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | плакатистите може и да му се радвате на това нещо, ама като лого е генерално объркано |
_________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|