Graphilla.com :: Преглед на тема - Студентски танцов ансамбъл "Зорница" - "Злате

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Студентски танцов ансамбъл "Зорница" - "Злате

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
apropo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 12, 2007 10:04 am    Заглавие: Студентски танцов ансамбъл "Зорница" - "Злате Отговорете с цитат

Здравейте на всички,
Знам, че мойеби това не е миастото на този пост но немога да не споделя радостта си със ВАС.

АЗ БЯХ ТАААМ.

Студентски танцов ансамбъл "Зорница", гр. София, грабна "Златния карамфил"

Видеоклип от конкурса - http://www.metacafe.com/watch/714398/golden_carnation_2007_folk_dance_competition/

Танцов ансамбъл "Зорница" съществува от 1981 г. Негов създател и художествен ръководител е Емил Генов. През 1983 г. ансамбълът приема своето име.
В песните и танците на ансамбъла са представени различни етнографски области на България, богатството и красотата на нашия фолклор, съчетавайки българските ритми, колоритните костюми и неповторимата музика, които грабват сърцата на публиката.

На 07.07.07г. докато в България стотици влюбени си казваха „да" с надеждата числото 7 да им донесе щастие в брачния живот, то по същото време над сияйното небе на гр. Ялова в съседна Турция, танцьорите от Студентски ансамбъл „Зорница" обираха аплодисментите на многобройната публика, събрала се в амфитеатъра в града, за да гледа изпълненията от финалната конкурсна вечер на 21-я Международен фолклорен танцов фестивал „Златен карамфил".

В конкурсната вечер танцьорите от Мексико, Колумбия, Южна Корея, Йордания, Швеция, Словакия, Босна и Херцеговина, Румъния и България показаха най-хубавите си танци, които бяха оценявани от компетентно жури, състоящо се от специалисти, излъчени от самите групи. След финала на нашата „Шопска сюита", а и по време на целия престой на българската група, всички бяха категорични: „Ансамбъл "Зорница" са номер 1", а българският състав е най-добрият.

Победата наистина беше заслужена, въпреки конкуренцията и добрите изпълнения на танцьорите от Мексико и Колумбия, които останаха съответно на второ и трето място, но и те заслужено ръкопляскаха на сцената на българските танцьори след обявяване на крайните резултати. Купата на нашите победители връчи зам. кмета на гр. Ялова г-н Ибрахим Акай, а след радостните емоции, изживяни от танцьорите за 7-те дни прекарани в Турция, датата 07.07.07 г. ще остане със сигурност незабравима в 25 годишната история на Ансамбъл Зорница".

Към уеб страницата на Студентски ансамбъл "Зорница" - www.zornitsa.org

http://www.plamache.org/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fan4battle

МнениеПуснато на: Чет Юли 12, 2007 9:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер, браво! :D
Аз също съм във фолклорен ансамбъл и исках да видя повече от вас, затова много ме радва че има и видео материал на сайта, преди като търсех - нямаше!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Юли 13, 2007 7:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako znaesh kakvo e da gledash videoto ot 10 000 km... osobeno nachaloto i finalnite 30 sekundi... Bravo! Blagodaria!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
apropo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 13, 2007 9:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много се радвам, че ви е хареасало и ви е развълнувало. Аз танцувам от 19 години вече (от 4 годишен) и мога да ви кажа, че това е най хубавият момент от както съм танцьор.

Гордея се, че съм българин и че имам шанса да нося в сърцетоси духът на БЪЛГАРИЯ.

http://www.plamache.org/
Върнете се в началото
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 10:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво, страхотно - искрени поздрави за големия успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети