Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:18 pm Заглавие: ICQ 6 - шорткътите? |
|
|
някой да знае откъде се махат шорткътите на 6-ицта, не може се работи на шопа така. На 5 беше лесно, но 6 ?! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:29 pm Заглавие: |
|
|
тъпу е да се отговаря на въпроса с въпрос ама що ползваш ицекуцо?! ;) ... аз съм с миранда от как са помна - абс. портабъл е, абс. бекъпъл е, не се инсталира, поддържа секви протоколи (ицеку, мсн, аим и так дале ... че даже и мирк) ... да не говорим, че е фрашкана с плъгини, някои от които прекрасни _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
6 sux отвсякъде.... кофтито е, че ми се наложи да го сменя, тй като поради незнайни причини 5-цата си е*аваше майката ;/ _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:18 am Заглавие: |
|
|
ми щото честно казано ми вече почва да ми блокирва веществото от многото купчини разнообразни програми. остарявам ли кво ли?
мог'да я пробвам тази миринда. ма все пак ако някой се присети за Кюто въпроса ще съм 10кс. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 10:05 am Заглавие: |
|
|
е тва е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 10:10 am Заглавие: |
|
|
само що като съм инвисибл фор ал разни хора с аисекута ме виждат незнам.. и не са в визибл листа ми, със сигурност _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Преди година... или две, не помня, минах на QIP. Забележете, че бях върл ICQ фен и гледах на хората с Мирандите, като на някакви rebel-и, които я ползват само за да са различни и да не са като зомбираните майкрософски фанатици. Та... един красив ден, след като бях преглътнал лютите псувни по адрес на АБВ ИЦК, тъй като ми иска рег. в АБВ, след като бях поправил смайлитата и скапаните настройки, които тоя простак не искаше да запомни, реших да се върна на малко по-стара версия на 5-цата и започнаха проблемите. Отказваше да се пусне, докато не ъпдейтна - аз не исках да ъпдейтвам. Накрая си казах, че ако така ще трябва всеки ден да се мъча с тая простотия, по-добре да ползвам друга програма. Случайно намерих QIP и оттогава НИКОГА не съм имал и едно проблемче, което да ме изкара от кожата, докато с 5-цата тези проблеми бяха чести. Дори, когато чувам как на някои хора масово им чезнат листите с контакти и прочие, което и на мен ми се е случвало с 5-цата, откакто съм с QIP, изобщо не съм имал такива преживявания. Отделен е въпросът, че има много удобни гъдели и е лекичка, без разни цигании.
Дори не съм разбрал, че има 6-ца на КЮто. Помислих дали да не я тествам, но едва ли ще имам нерви за още едно отвратително преживяване. От 5 нагоре, това ICQ се осра. RoT, защо, за Бога, още го ползваш, след като вече сам признаваш, че съкс?! Докато още беше 5-цата ти промивам мозъка да го зарежеш... :)
Bio, извини ме за офтопика, но гледам колко теми има тук относно проблеми с ICQ, а някой да е питал за проблеми с QIP или дори Miranda?
Относно Миранда, като един върл ICQ юзър (преди), пробвах я, но е ужасно неинтуитивна, да не говорим, че това са куп месинджъри в едно и е много дразнещо. Аз си исках едно простичко ICQ и някакви други простотии. Когато видях QIP, без никакви усложнения си я подкарах и настроих. Интуитивна е програмката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 2:59 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | само що като съм инвисибл фор ал разни хора с аисекута ме виждат незнам.. и не са в визибл листа ми, със сигурност |
Като сърчваш за контакт он излаза онлайн даже и да е инвисибле :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 3:22 pm Заглавие: |
|
|
що ли ви слушам и аз..
айсекюто ми заема 8мб докато само си седи в ъгъла и дига до 15мб в момента в който имам отворени чат джамове и си лафя с някой... тва шлякано кюайпи си седи на 16мб заета памет постоянно...
"заемало по малко ресурси" - дръжки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 3:58 pm Заглавие: |
|
|
az kato vurl icq hater, ne moga da si predstavia kak moje niakoi izobshto da ia polzva taia programa...na neia i triabva mega komputera samo za da startne....predi imah niakakvu gadna versia na koiato autostarta ne mojeshe da se mahne, i v kombinacia s nortorn antivir totalno blokiraha pc-to mi sled nov start...sega sum mnogo shtastliv kato i dvete programi ne gi polzvam :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:31 pm Заглавие: |
|
|
И аз се чудя - ко му е на кю-то?
аз съм 2003b - ни рам ми яде, ни реклами имам, ни автостарт;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Аватара на кво бачкаш? Екс Пи или Виста.
Щото вистата има друга философия за работа с памет.
Но дори да си на екс пи ако ми кажеш че си с по малко от 1гб рам ти е време за пазар:))
16мб за месинджър си е повече от нормално.
Приложенията за в бъдеще все повече ще разчитат на паметта за да бачкат добре. Да не говориме че се очаква до 5 години с пускането да се кешира всичко и дисковете да се заменят с чипове.:))
http://www.tfot.info/content/view/83/59/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Всеки път някой като попита нещо дребно да icq и ареее, всеки да проагитира за собствения си месинджър. Ми като не знаете отговора, поне не спамете темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
а Био питаше само за шорткътите..... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Всеки път някой като попита нещо дребно да icq и ареее, всеки да проагитира за собствения си месинджър. Ми като не знаете отговора, поне не спамете темата. |
Какво да се прави, като има 10 теми с псувни по адрес на ICQ, а никой не дава основателна причина защо още бичи с него, та си създава главоболия. :)
Иначе онтопик и мен много ме дразнеше съвпадението на шорткъта за Invert на селекцията във Фотошоп. :( Просто се отказах да го ползвам този шорткът... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Уф, Inverse, не Invert. Иначе сега шорткъта не бърка QIP. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | 16мб за месинджър си е повече от нормално.
|
аз неам против и 160 да е - не ме бърка, въпроса е, че така рекламирания като "по-лек" кюайпи всъщност не е такъв и досега не намирам нищо в него, което да ме накара да сменя айсекЛюто :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 1:37 pm Заглавие: |
|
|
От желание да експериментирам, а и поради наличието на два акаунта, преди време пробно инсталирах qip. Единственото му предимство е, че няма банери, но с банер кил-а и АйСиКю-то изглежда нормално. Табовете не са предимство според мен, тъй като лесно може да се объркаш ако наотвориш няколко контакта. Файл трансфера му е невъзможен, а когато по случайност тръгне май не ти даваше да избереш къстъм директория, където да ти се запише пратката. Като цяло нищо което да ме накара да си смене доброто старо АйСиКю... :) Миранда не съм пробвал в действие, но съм виждал и не ме кефи, дори като и разцъках скиновете. Дзаааак! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Велинов, вярно табовете са на моменти неудобни, но понякога вършат работа. Колкото до файл-трансфера, никога не съм имал проблеми, а и имам зададена къстъм директория и файловете си се дърпат като песен. :)
Едно от нещата, които преля чашата е махането на бутона за сгъване и показване на offline потребителите в ICQ 5. Замениха го с някакъв скапан бутон за дейтинг незнамсикакво. Един път го кликнах и ми се отвори списък с брадати мъжаги оградени със сърца, като перфектната половинка за мен! Ай стига бе, детински истории! Точно тоя бутон за он-оффлайн го ползвам по няколко пъти на ден, но не си търся гей-партньори. :Р
Дребни, но дразнещи глупости има в това ICQ, което за мен се превърна от полезна програмка (2003b) в тъп, шарен месинджър за тийниджъри, дето искат да си приказват и се питат "имаш ли мик?! (микрофон)", да се гледат с камерки, да си пускат тийзъри. О, ама аз дори не стигнах до идиотизма с тийзърите!
Както и да е, млъквам и се извинявам за офтопика. Не пропагандирам никаква програма, но само казвам, че ICQ от 5 нагоре стана трън в задника, а не нещо, което ти върши работа. За 6 предполагам е същото, както чувам. Решение - сменете го, програми има бол. :) Безкрай мога да изреждам дребните нещица, които липсват в това ICQ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|