Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
noxious

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 12:30 pm Заглавие: Рекламен ужас |
|
|
Незнам за останалите, но на мен ми писна да гледам ужасни реклами.
Смятам ги за еднотипни, гола мацка си фръцка дупето неиде държи някакъв продукт и вече клиентът трябва да е доволен.
Та според мен класацията оглавяват една реклама на една напръщяла мастика, както и един пилот който се чуди как да си вдигне самолета. Ако някой също иска да изкаже възмущение от лошите BG реклами нека го направи. _________________ От две злини избери по - интересната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 12:46 pm Заглавие: |
|
|
искаш ли да блокраме Орлов Мост... мисля така най-ясно ще изразим отнощението... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:16 pm Заглавие: Re: Рекламен ужас |
|
|
noxious написа: | ...
Та според мен класацията оглавяват една реклама на една напръщяла мастика, .... | мен пък супер ме кефи ха да видим
ти пил/а ли си мастика че да усетиш дълбокия замисъл на рекламата? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Е ади сега.
Билборда на Капково напояване по пътя Стара Загора - София си е цяло съкровище например.
Винаги ме зарежда с положителни емоции и искрено се надявам да се застои още някоя и друга година. =))) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
И кво лошо има в полуголите мацки - стига да не пеят де;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noxious

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Да пил съм мастика, тя си е хубава, но тази реклама е върха на коледнта елха, става дума за множество реклами с еднакво съдържание, нека не забравяме, че рекламата е за продукта а не за новата пластична операция на някоя поп дива.
( И аз харесвам цици, но извън реклами.) _________________ От две злини избери по - интересната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:34 pm Заглавие: ! |
|
|
LoveHate написа: | искаш ли да блокраме Орлов Мост... мисля така най-ясно ще изразим отнощението... |
И после - Флаш моб при ВалБо!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:35 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | LoveHate написа: | искаш ли да блокраме Орлов Мост... мисля така най-ясно ще изразим отнощението... |
И после - Флаш моб при ВалБо!
:-) |
Ако си носите бирата....;-))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз па харесвам рекламите на "Балканска наденица" ...
.... и разни други подправки ... хахахахаха _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noxious

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | Аз па харесвам рекламите на "Балканска наденица" ...
.... и разни други подправки ... хахахахаха |
Тази има защо да се харесва, естествено, че за наденица и подправки ще ти говори опърпан дядо или пък баба която прилича на Зипър, я замести дядото и сложи Емилия, или пък Ивана .... и разни други подправки ... _________________ От две злини избери по - интересната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Напълно безсмислен топик.
Рекламите у нас тре са харесат на шефа. А шефа ги знае тея моми щото в Мерцедеса са дифолтно инсталнати:))
Когато са дигне културата на чорбаджиите, тогава ще видите хуави реклами. Дотогава яжте диня:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Аз се чувствам душевно поласкан когато усещам че явно не съм в нечия таргет група...
...
Един такъв...летен, напръщял душевен оргазъм усещам!
Прекрасно е, желая го от сърце на всеки :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Че какво и е на динята. И аз много обичам диня. Но мастика не пия. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
За да се стигне до тая тема, а и щом в устите на всички им е тая "диня", значи тая реклама си е свършила работата по чудесен начин! Къв е проблема са ?! Тия с мастиките да не мислиш, че са имали за цел да задоволят нуждите на фестивала в албена или на някой модератор в графила ?
За мене тая реклама си е чист успех, дразнеше ме в началото, ама са ми харесва като се замисля. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 3:30 pm Заглавие: ! |
|
|
BSC System написа: | За да се стигне до тая тема, а и щом в устите на всички им е тая "диня", значи тая реклама си е свършила работата по чудесен начин! 1 Къв е проблема са ?! Тия с мастиките да не мислиш, че са имали за цел да задоволят нуждите на фестивала в албена 2 или на някой модератор в графила ?
За мене тая реклама си е чист успех, дразнеше ме в началото, ама са ми харесва като се замисля. |
1. Това никога повече не го споменавай, ако искаш да звучиш сериозно.
2. Да! Точно така! Генчо Генчев има точно такова мислене! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:05 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | За да се стигне до тая тема, а и щом в устите на всички им е тая "диня", значи тая реклама си е свършила работата по чудесен начин! Къв е проблема са ?! Тия с мастиките да не мислиш, че са имали за цел да задоволят нуждите на фестивала в албена или на някой модератор в графила ? |
Ххахахахаха :))))))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Ми да като настъпи човек л**но му мерише докато не си го измие от обувката, като след тва се сеща цяла седмица.
Тва е "работещата" реклама по бг стандарта.
Отделна тема на разговор е дали този тип забелязване води до по-високи продажби.
Топика е шитест. Само глупости ще изпишем:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:51 pm Заглавие: |
|
|
абе секса продава, няма кво да говорим _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 5:37 pm Заглавие: |
|
|
абе къф секс в тоя свлеч бе хора:))) то си е живо наказание. секи си има недостатъци. по-скоро съчувствие и толерантност се демонстрира тука-кво са ено -две кила отгоре за добрата реклама. демек социална ангажираност има:) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|