Graphilla.com :: Преглед на тема - Рекламен ужас

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Рекламен ужас
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
Топика е шитест. Само глупости ще изпишем:))

то за глупости кво друго да напишеш ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая тема ще отнесе до Нова Години... а и очевадно никой не иска да блокираме Орлов Мост и по този начин да защитим справедливите си искания за повече Брехт и Юнеско в рекламата на мастика... душата ми се гърчи в мъка, когато се сетя за Станиславски и как заложените от него постановъчни жалони са потъпквани от някакви едрогърди индивиди /има ли женски род тази дума... индивидки звучи леко притеснително/...

От тук нататък можете да коментирате само душевната ми мъка... още една дума за дини и ще заключа темата !!!!
RG®

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:19 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Тая тема ще отнесе до Нова Години... а и очевадно никой не иска да блокираме Орлов Мост и по този начин да защитим справедливите си искания за повече Брехт и Юнеско в рекламата на мастика... душата ми се гърчи в мъка, когато се сетя за Станиславски и как заложените от него постановъчни жалони са потъпквани от някакви едрогърди индивиди /има ли женски род тази дума... индивидки звучи леко притеснително/...

От тук нататък можете да коментирате само душевната ми мъка... още една дума за дини и ще заключа темата !!!!

Явно е голяма!

:-)

Йонеско!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
daysleeper

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... и разни други подправки!

cinemotion.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:40 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ааа...

Като каза - в съботния Дневен Труд дядовците разказаха сичките тайни на наденицата!

Върнете се в началото
noxious

Местожителство: RUSSE

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Убаво бе графилци да не са дини, нека са строителни материали,
и там какво пак една женска стърчи, кога жена ще хване строителни материали, на кукув ден.
Така относно рекламите, оплаквам, се защото книгата си е за жалби и оплаквания, но като гледам накъде върви може и дискусия да стане.
Такиа сега ви давам пример. Абе като ходите да си купите кола не ви интересува колко струва бюста на мацката, която я рекламира, а ви интересува, цената на колата, функциите и темподобни работи нали така...
RG®

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 7:26 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

noxious написа:
и там какво пак една женска стърчи, кога жена ще хване строителни материали, на кукув ден.
Така относно рекламите, оплаквам, се защото книгата си е за жалби и оплаквания, но като гледам накъде върви може и дискусия да стане.
Такиа сега ви давам пример. Абе като ходите да си купите кола не ви интересува колко струва бюста на мацката, която я рекламира, а ви интересува, цената на колата, функциите и темподобни работи нали така...

Точно такива бюстове ако знаеш как ги продават тез коли...

Иди в маркетинга на която се сетиш фирма за автомобили и виж кой работи там!

Върнете се в началото
noxious

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 7:31 pm    Заглавие: Re: ! Отговорете с цитат

RG® написа:
noxious написа:

Точно такива бюстове ако знаеш как ги продават тез коли...

Иди в маркетинга на която се сетиш фирма за автомобили и виж кой работи там!

Ако човек има поне малко акъл не би направил тази грешка.
"нестава само с бюстове, трябва и акъл"
RG®

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 7:42 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Ахам!

А обърна ли внимание кой каза репликата:

Питай дядо си, той знае!

Върнете се в началото
noxious

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе RG@ обърках се, но спокойно човешко е.
Реших да намеря няколко добри реклами, първите две са за хубави жени на точното им място, а останалите са реклами които наистина си струва да се гледат.

http://vbox7.com/play:96735566
http://vbox7.com/play:f88927d7

http://vbox7.com/play:452094d1
http://vbox7.com/play:a42fd11c
http://vbox7.com/play:748ed599
ma4u4a

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе, тия реклами на адидас... все се чудя... дали трябва да се разплача като ги гледам или може да се отложи за друг път...?
мъчи ме тоя въпрос някак си...

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:

... още една дума за дини и ще заключа темата !!!!

Мене пък точно тоз момент ме интересува - ретуш ли е или са снимали някаква изработена и сложена на място форма... (тъй де... занаят да уча...) И ако е ретуш къде е вудуто в него?
Bio

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не знам за вас но на мен рекламите с Мария за Bonux са ми любимите. Като тъщичка е. Бих я поканил на вечеря, с гъби.
nub

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
не знам за вас но на мен рекламите с Мария за Bonux са ми любимите. Като тъщичка е. Бих я поканил на вечеря, с гъби.

Мини да ти дам от специалните:))
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 3:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Те халюциногенните дет ги знаеме няма да и помогнат, бяла мухоморка нещо? зелена, пантерка maybe?
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
LoveHate написа:

... още една дума за дини и ще заключа темата !!!!

Мене пък точно тоз момент ме интересува - ретуш ли е или са снимали някаква изработена и сложена на място форма... (тъй де... занаят да уча...) И ако е ретуш къде е вудуто в него?

Според мене някой от операторите набързо е нашляпал с темперките на щерка си некви картинки и са ги лепнали на двойката, че те крайните срокове не чакат... а и за какво да се хабят пари за художници сега :) (пък и кой да се сети за снимки:))
Та това е вудото - пълно омазване! Като оставим на страна това, че "деовйката" ми изглежда старичка :) и добавим картинките на дини - ми да си бяха оставили старите реклами най-добре...

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
noxious

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе хора аз предлагам и вие да пуснете няколко линка на реклами, които вие смятате за добри, люпопитен съм да разбера какви са вашите вкусове и предпочитания, така само да се лигавим един друг не е работа.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кхм кхм (шумно...)
Bio

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от тия дет ги дават сега номер 1 са за балкана който пази свойте тайни
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си мисля нещо. Всяка реклама има таргет, нали? На рекламите с разголените мадами кой им е таргета? Не съм аз, явно не сте и вие. Масовия потребител, който ще си пие мастичката, докато цъка карти на пейката пред блока и слуша на транзистора чалга-радиото, тази реклама ще го изкефи. В случая трябва да се гледа дали дадена реклама е направена качествено. Добри актьори, добро качество, добре подбрано място, звук, образ, запомнящ се текст и да се хареса на таргет-групата. Според мен рекламата с дините си ги има тези неща, както и онова с "откъде го вадиш тоя глас", Мара отварячката и т.н. Запомнят се разни диалози, запомня се и рекламата.

От друга страна, за мен лоша реклама е некачествената и глупава реклама, която заради лошото си качество не може да хване таргета. Примери - парфюм Евтерпа, оня пъпкотрепач, забравих му името и още една такава имаше, която ми изхвръкна от главата. Това са некачествени чисто технически реклами, които искрено се съмнявам да хващат таргета за клиенти. Ето, даже им забравям имената на продуктите, изобщо не помня някаква реплика, слоган или каквото и да е. Само на Евтерпа запомних бруталтото "ооо, парфюууум!".

Балкана пази своите тайни, онази с Ало, ало, "тая много арна бре Атанасе" и прочие пак се запомнят, пак помня продуктите, които рекламираха, пак ми направиха впечатление. Дори и на нас да ни се струват тъпи чалгаджийските реклами, то ние не сме таргета. За надениците може би сме, но рекламите ми харесаха достатъчно, за да пробвам лионската наденица и да ми хареса. Значи ме спечелиха. :)

Нямам намерение да опитвам Мастика Пещера или както и беше името, защото не съм таргета и съответно рекламата ми е смешна и не ме привлича за клиент. Те са си направили сметката кои хора искат да хванат и колкото и да им се смеем, не вярвам някой да направи по-интелигентна реклама заради нас. Рекламката за Загорка Голд няма подобни чалга-изцепки и е по-вероятно да ме спечели за клиент, което ме навежда на мисълта, че дадена реклама се прави нарочно просташка, за да се хареса на определени хора. Щом Загорка Голд може да е по-сдържана и изискана от дини, отварячки и счупени мигачи, значи всичко се прави нарочно и не е виновен шефа простак, а нещата са си изчислени.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети