Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 5:52 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ... Масовия потребител, който ще си пие мастичката, докато цъка карти на пейката пред блока и слуша на транзистора чалга-радиото... |
Нека да не бъркаме анисовите напитки с две марки "мастика", комуникирайки се като чалга... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
RG® написа: | iDesign-er написа: | ... Масовия потребител, който ще си пие мастичката, докато цъка карти на пейката пред блока и слуша на транзистора чалга-радиото... |
Нека да не бъркаме анисовите напитки с две марки "мастика", комуникирайки се като чалга... |
ОК, значи точно тези две марки се целят в хората, които правят по-горното. :) Ако някой иска, винаги може да пусне подходяща реклама на мастика за хора като нас. Щом не са решили - имаме пълното право да ги отсвирим, но защо да се оплакваме, че рекламата не ни била по вкуса, защото била просташка? Просташка е, да, но не е правена за нас, за да е остроумна, като тези, които печелят награди по конкурсите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:02 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | На разголените мадами кой им е таргета? Не съм аз... |
офф/
Това не го признавай така публично де!
То вярно сме толератни, уж европейци...
Но си прозира ориенталщината отдолу;-)
/офф
А относно рекламите - голите цици продават. Значи още много ще ги гледаме _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:04 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | iDesign-er написа: | На разголените мадами кой им е таргета? Не съм аз... |
офф/
/офф
|
Леле, изтървах се. :(
Сега сериозно, просто гледам да не ползвам излишни думи, но наистина се разбира двусмислено. Исках да кажа, че аз лично не съм таргета на реклами, които продават продукти с помощта на разголени чалга-певици и последващите двусмислени задявки. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:06 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ValBo написа: | iDesign-er написа: | На разголените мадами кой им е таргета? Не съм аз... |
офф/
/офф
|
Леле, изтървах се. :(
Сега сериозно, просто гледам да не ползвам излишни думи, но наистина се разбира двусмислено. Исках да кажа, че аз лично не съм таргета на реклами, които продават продукти с помощта на разголени чалга-певици и последващите двусмислени задявки. :) |
Тъй, тъй...
Дет викат американците, признай си сичко по телевизията и работата е наред!
Той и Клинтън така напрай!
:-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 7:01 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ....Балкана пази своите тайни, онази с Ало, ало, "тая много арна бре Атанасе" и прочие пак се запомнят, пак помня продуктите, които рекламираха, пак ми направиха впечатление. Дори и на нас да ни се струват тъпи чалгаджийските реклами, то ние не сме таргета. За надениците може би сме, но рекламите ми харесаха достатъчно, за да пробвам лионската наденица и да ми хареса. Значи ме спечелиха. :).............. |
И като добавим и "не спира влака, спира шума" и още няколко подобни рекламки стигаме до един и същ автор на идеите - Жоро Майната май му викаха. Този човек наистина знае какво прави и ако има повече като него да измислят стойностни неща, и екипи които да ги осъществяват качествено, все по-рядко ще се стига до подобни теми.
Истината обаче е че си живеем все още в ориента и голяма част от така наречения таргет предпочита да слуша песни изпълнени от певици с екзотични имена, на които качеството на гласа им зависи от гръдната обиколка. Та този таргет, няма как да не се впечатли от подобна реклама. Него не го вълнува дали сутиена е нарисуван с водни или темперни боички, даже ако го няма още по-добре. Щом са му казали по телевизора да пие мастика пещера, ще го направи. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 10:32 am Заглавие: |
|
|
Шшш аз немам нищо общо с чалгата, ама тая едната мацка от рекламата ми харесва, че май и другата :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
Чудя се защо въобще е нужна тази тема. Предназначението на рекламата е да я забележиш, да те провокира, разтревожи, възмути, просълзи, засмее, заболи и... так дальеее... :) А дали ще ти хареса или не ако ги има гореспоменатите неща - рекламата си е свършила работата и пак без да се осетиш си на щанда и наред с две шепи "Raffaello" си купуваш и лубрикант за по голямо удоволствие... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noxious

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Аз викам, че е време да ми заключат темата, все пак целта ми беше да си се оплача от нещо което ми е писнало, ми като ми е писнало ще си се оплаквам.
Предавам, се край на мача, вдигайте по бира и наздраве. _________________ От две злини избери по - интересната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
страст на кристали за всички от мен :)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 1:00 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ей са ша доди Оня и ша видиш едни кристали!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 10:10 pm Заглавие: |
|
|
не виждам никаква връзка м/у двата _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 12:07 am Заглавие: |
|
|
За да не ходя до Пловдив, истина ли е това?
Гениално, мамка му. Аз лично бия спирачките и си купувам баницата веднага.
Другия плакат няма какво да се коментира... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 1:25 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Чудя се защо въобще е нужна тази тема. Предназначението на рекламата е да я забележиш, да те провокира, разтревожи, възмути, просълзи, засмее, заболи и... так дальеее... :) А дали ще ти хареса или не ако ги има гореспоменатите неща - рекламата си е свършила работата и пак без да се осетиш си на щанда и наред с две шепи "Raffaello" си купуваш и лубрикант за по голямо удоволствие... ;))) |
Да бе да - мен така са ми предипсвали лекарства, които уж са добри, но от рекламите, които съм гледала за тях не съм искала да си и помислям да си ги купувам... на мен гадната реклама ми действа анти... пък _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 1:32 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | velinov написа: | Чудя се защо въобще е нужна тази тема. Предназначението на рекламата е да я забележиш, да те провокира, разтревожи, възмути, просълзи, засмее, заболи и... так дальеее... :) А дали ще ти хареса или не ако ги има гореспоменатите неща - рекламата си е свършила работата и пак без да се осетиш си на щанда и наред с две шепи "Raffaello" си купуваш и лубрикант за по голямо удоволствие... ;))) |
Да бе да - мен така са ми предипсвали лекарства, които уж са добри, но от рекламите, които съм гледала за тях не съм искала да си и помислям да си ги купувам... на мен гадната реклама ми действа анти... пък |
а ако е социална??? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Оставетe ги специалистите в областа на рекламата ,да си работят и преценят ...те си знаят най добре......е глейте тука ,мен зза това ме кефи по принцип да гледам реклами щото е малко свят без граници.
Тука има една напитка ,на която правят супер луди реклами направо се пукам от смях WKD
wkd1 буахахахахах ;)
wkd2
wkd3
wkd4 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 3:19 am Заглавие: |
|
|
Тва е функцията на рекламата:)))За по-добра комуникация и лично щастие:))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|