Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Yaroslav Kuzmin

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 8:27 am Заглавие: |
|
|
А как да си сложа някаква снимка или изображение под името ми при изпращането на коментари? _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vegetastef

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 8:45 am Заглавие: |
|
|
и тези са добри ,но тази последната мисля че е малко учебна,както и да е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vegetastef

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 9:05 am Заглавие: |
|
|
да те питам ти в коя специалност учиш
Педагогика по изобразително изкуство ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 9:09 am Заглавие: |
|
|
да, как разбра, че точно педагогика по обучението на изобразителното изкуство? _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vegetastef

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 9:12 am Заглавие: |
|
|
ами не знам,просто научках ,аз спирам с офтопика,така иначе по-големите авторитети ще се обадят,иначе според мен си добре дошъл в този форум |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 9:14 am Заглавие: |
|
|
мерси! _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 11:34 am Заглавие: |
|
|
Единствено ми допадат 'Big truck' и трабанта. Като цяло работите ти са учебни и недоизведени експерименти с който трудно може да впечатлиш някого. Забрави менторския педагогически тон от коментарите си за други работи и бъди по самокритичен към себе си. Като се сдобиеш с прилично ниво и те приемат във форума ще може да си позволяваш подобни изказвания. Сега залягай над рисуването... Ще се радвам да видя свободни работи извън стериотипа на учебната програма. Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
моля хората да не се обиждат за тона ми. Не съм влязъл тук, за да обиждам творците, а да говоря по същество. Просто начинът по който се изразявам е следствие от обучението ми. Готвиха ни за педагози и ми се е налагало да изнасям лекции в основно училище по изобразително изкуство половин година, където на лапетата изобщо не им пукаше какво им обяснявах за предмета и през по-голямата част от времето се занимавах с дисциплината. И въпреки това смятам, че коментариите ми бяха на място. Отсега ще качвам повече свободни работи. Ще се радвам да чуя повече коментарии относно работите ми и мерси за гостоприемството. Пожелавам успех на всички! _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|