Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 7:38 pm Заглавие: Ковбоец |
|
|
За изпит :
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 8:04 pm Заглавие: |
|
|
За Натфиз ли се готвиш ако не е тайна? _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Абе всъщност за където и да се готвиш е добре да разработваш от 10 до 12 физични и психологични състояния на типажа / героя.
Никак не е добре да режеш типажите както си сторил с оня дет си го кръцнал до кръста. Декорчето ти е приятно но според мен небето се слива с нещата дето са по земята. Малко в повече кафяво ми идва. И според мен нямаше да е зле да подсилиш хвърлените сенки и самата светлина за да покажеш,че слънцето пече силно и жегата е голяма. Иначе мен ми допадат нещата,приятни са :) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 9:07 pm Заглавие: |
|
|
ами щом е за изпит- давай да пишеме оценки :Р
сега сериозно:
декорчето ти е повече стилно отколкото функционално,(напр. има неща, движещи се части, детайли от сгради , под които героят преминава, които е редно да бъдат на овър лей) но.... тези неща се разбират с практиката, лошо няма.
типажа ти е добър, мисля, но ми липсват спокойни положения във фас, профил ,гръб и три четвърти, за да преценя доколко са удачни състоянията , които си дал. също така ми липсва конструктивна рисунка- как си представяш конструкцията на героя....
лично мое скромно мнение е, че наблягаш прекалено много на твоята си естетика и стил (които тепърва ще усъвършенстваш) за сметка на функционалността, но... пак повтарям- това е лично мнение... както и това, че не ми се ще да ми се падне да анимирам подобен типаж...;)))(гад мързелив съм, не друго)
хайде- успех!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Тая стилистика ше ми отхапе главата :D
Истината е, че съм го правил много натъгъдък и в последния момент, и за НБУ. Нямах време да седна да си дам толкова зор, колкото ми се искаше. Тва за оувърлея нямам идея как да го покажа на единична рисунка, която ще разпечатам. За рязането и размера знам, но наистина бързах прекалено много . . . на доста места лееко бягам от типаж, ама тва не са възлови рисунки и може да се направим, че е от ъгъла на камерата.
За декора - пак времето. Исках да си го оцветя с четчици - кротичко и нежничко, ма трябваше да съм го почнал преди седмици. Чийтвах леко с безконтурния цвят - седи стилно и става сравнително бързо.
За хвърлените сенки се сетих, но щях да умра, ако трябваше и тях да слагам, въпреки, че светлината е жизненоважна.
@haddock - за анимацията - става лесно, аз щи правя възлите :D :D :D
Прав си за спокойните положения но ако имам време само за 9 пози, нека са криви! Конструкционната рисунка се загуби с флаш-туша, но иначе трябваше да покажа безотговорно мръсните си моливи, а не знам кой ще гледа . . .
Мерси за критиката, май по-често трябва да поствам . . . _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|