Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Yav
Регистриран на: 15 Юли 2007 Мнения: 37 Местожителство: Auckland, New Zealand
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Да де...просто ми е удивително, как човек би могъл да се обиди от най-красивото нещо на тази планета...именно, женското тяло. Естествено, ако рисунката представлява легнала разголена жена, над която стои един масивен, намръщен, гол минотавър с огромен увиснал.....тогава, може би, бих оправдал хората ако изискват да се махне подобно нещо от форума. Аз лично бих се спукал от смях, но само защото съм извратен а за щастие, не всеки е като мен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Yav написа: | Фригидни нещасници...писна ми от "засегнати" индивиди, които очевидно са позорно грозни или прекарват прекалено много време зубрейки над библиата. |
Или и двете. Жената е най-съвършената форма във вселената, защо трябва да слушаме хора, които предпочети да не виждат повече от глезените й? _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 6:57 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Жената е най-съвършената форма във вселената.... |
Не знам ква ще да е тая форма, но напоследък започва да се заражда едно подозрение у мен, че е куха. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 10:49 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | AleXXX написа: | Жената е най-съвършената форма във вселената.... |
Не знам ква ще да е тая форма, но напоследък започва да се заражда едно подозрение у мен, че е куха. |
Da ne pribruzwame brat :) Nyama chowek, u kogoto tezi podozrenia da ne sa se poyawyawali pone wednuzh -- no da ne pribrurzwame :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 10:54 pm Заглавие: |
|
|
а пък за мен най красивата и изиящна форма е Drone!!! :::::::))))))))))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
kapitana! написа: | а пък за мен най красивата и изиящна форма е Drone!!! :::::::))))))))))) |
Не знаеш какво говориш ;))))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 10:46 am Заглавие: |
|
|
Spacer, umurtwih te :)))))))))))))))))))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 10:51 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Spacer, umurtwih te :)))))))))))))))))))) |
не съм аз беее. росен ги прави тия щуротии. казал съм му да не бара из представянията, ама не ще да чуе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 11:14 am Заглавие: |
|
|
Hmmmmmmm, ne ya werwam az taya rabota :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | AleXXX написа: | Жената е най-съвършената форма във вселената.... |
Ми крайно време е да почнеш да я пълниш тая форма :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:14 pm Заглавие: |
|
|
То с пълнене само не става. Требе си и празнене.:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
хъм, аз мислех, че е кръгът ... кръгла жена?!?! бррррр _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 9:14 pm Заглавие: |
|
|
mi 4e ta jenata e izgradena ot ovali bre, Morty. Syvyrshenstvo do syvyrshenstvo... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:58 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | mi 4e ta jenata e izgradena ot ovali bre, Morty. Syvyrshenstvo do syvyrshenstvo... |
именно де, разбра ме. не визирах дебела жена _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|